Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dáši, já jsem z Beskyd proto jsem se ptala kde jsi bydlela. Ale v Km jsem už od dětstvi.
Street zkus TS Henzely. Ti dělali něco takoveho.
Pokud mam ranni nebo o vikendu nemam problem se potkat. Akorat já už mam děti větší. Kluky 11a7let.
Bazen zavidim. My jsme byli včera u kamošky. Bylo super, ale pokousali mně „hovada“A JSEM NA NĚ ALERGICKA. tAKŽE SE MAŽU, dopuju Claritinem a jsem na sprejich.
Dáši já se poptám kamarádky, ona má kluka má okolo 8 let a chodili někam do tanečního, nevím zda ještě chodí.. a tam se tančilo na taneční hudbu, street, hip hop a takové.. zkusím se poptat..
Tak az se zabydlíš tak dej vědět, je ted hezky tak na procházky super.
nymphy, a co že jsi se stěhovala do prahy?
No práce
Jsem energetický člověk, takže jsem tu jako ryba ve vodě ![]()
Práce spousta, uplne jiny životni styl
Ráda bych se do km vrátila někdy časem, ale pochybuji ze se mi povede odsud dostat toho mojeho ![]()
Nymphy tak uvidíš, mě se taky v UL líbilo že je to velkoměsto, mám tam všechno, ale časem mi to začalo vadit, začali mi vadit cigáni, dojíždění, to, že děti nemají vyžití, všude jen beton… no s radostí jsem od tamtud utíkala. když jsem neměla děti nebo byl nicolásek malý, tak jsem byla spokojaná, ale jak povyrostl, tak ty nároky byly zase jinde…ono dojíždět hodinu do školky, pak hodinu ze školky, třičtvrtě hodinu na kroužek 2× týdně, domů se 3× v týdnu dostat od rána až v 5 večer…nic moc teda. ale já na ně taky byly sama, když je k tomu chlap tak je to jiný, ale já prostě nestíhala nic… a hrát si s nima někdy? co to je? nebyl čas prostě…hruza
já jsme tak ráda, že jsem tady a ještě k tomu s tak skvělým chlapem…
se mi ani nechce věřit, že jsem zrovna já měla takový štěstí a potkala ho ![]()
danuš, iduš, míšo děkuji za tipy!!! hned jak bude čásek tak si to prohlídnu ty odkazy a pozjištuju!
a míšo ozvu se to víš že jo ![]()
No naštestí jsme v dobré části Prahy, všude kousek u baraku dvě školky a školy, obchod a přitom vyhled do zelene a ne nekomu do okna. Hlídane hriste atd, fakt jsem spokojena
Fakt obdivuji kamosky co bydli v takzvanych kralikacich tady
to bych teda nedala. Ale v kromerizi je fakt krasne bude se ti tam libit. A je super ze jsi nasla konecne poradnyho a hodnyho chlapa, ja vzdycky rikam ze ten Pravy na nas nekde ceka, ne kazdy ho najde v cas ci vubec… ![]()
Nymphy, tak to máte super, a kde v praze to teda jste? jestli to není tajný ![]()
holky tak mě napadlo, co pediatři, který je dobrý a kde ho najdu? jsem si tak včera uvědomila, že bych mimo jiné mohla taky oběhat dr, potřebujeme jich docela dost.
ale k těm dalším nás předpokládám, už vyšle dětskej. a co obvodák pro mě, nedoporučíte mi nějakého? a taky bych si mohla přehlásit bydliště, žééé
tady pořád uklízíme jak urvaní, že jsem na tohle úplně zapoměla. člověk by nevěřil, že z bytu 2+1 zaplní barák a bude přemýšlet, kam to vše dát
![]()
Dáši, já si ted měnila taky obvodáka pro sebe, většina má plno a neberou, ale vzala mě Vladimíra Hurdálková, ona je myslím v KM nová a nabírala pacienty, sestřička strašně sympatická, chodím tam i s malou a vždycky něco dostane ![]()
Jinak malou máme u doktora Sedláka, je na staré poliklinice jako ostatní. Taky je super, dohodila mi ho Kiki(nymphy), když tu bydleli chodili k němu..
Na gyndu chodím do Vodní, MUDr. Jaroslav Wiedermann, je s jednou gyndařkou tady nejlepší, ale oni myslím neberou, bych se musela zeptat, mám tam kamarádku sestřičku.
tak uvidíš co doporučí ostatní ![]()
Ahoj, tak já jsem se taky přistěhovala do Kroměříže za přítelem, teď už teda manželem, před 5 lety. Obvoďačku a gyndařku mám pořád ve Zlíně, kde jsem bydlela 30 let. A dětského doktora jsme našli v tom lékařském domě vedle Octárny, chodíme k Dr. Švecovi. Je moc fajn. Ale tu obvoďačku budu muset taky začít řešit, nebaví mě kvůli nemocem jezdit pořád do Zlína a navíc má paní doktorka už hrubě přes 60 let, tak kdoví, jak dlouho bude ordinovat. ![]()
Ahoj, já mám obvoďáka Jadrníčka, na kterýho si prý celý kroměříž stěžuje pro jeho občasné dámské pochvaly. Tak nevím no..Já si nestěžuju. mě vždycky vyšetřil jak měl, nikdy nebyl ke mě sprostý, divný. Zkus pak po doporučeních mrknout na www.znamylekar.cz Gyndaře mám Hábu, super. Můžu doporučit. Pak je tu ještě Laštůvka myslím. Ten je taky super. Tak jednoho z těch dvou bych určitě brala. Laštůvka myslím ale není moc rád, když jdeš k němu s dětmi. Ale má zaseordinačky až do večera.
Dětskýho máme Sedláka. super, doporučuji. Nenosí bílý plášť, malá se ho zase tolik nebojí díky tomu. Je takový normální, sympaťák. Pomůže když je potřeba, hodně i po telefonu.
Jj Sedlák je SUPER
On má nějak víc titulů a pořád se vzdělává tak jsem ho brala hned 10ti. A ikdyž jsme v Praze tak jsme pořád u něj
Malá nebývá nemocná tak musím zaklepat, že jen jezdíme na preventivku nebo když neco stačí mu zavolat a poradi uplne kdykoliv
A sestřička taky spravnacka ![]()
Na gyndu jsem taky porad v KM
U Háby a nechci nikoho jineho
Asi budu každý mesic jezdit na kontroly do KM
A rodit opet ve Zline ![]()
Jinak jsme na Proseku, smer letnany, tady jsou pak rodinne baracky a zelen tak super a na metro 5 min peso ![]()
Dáši, obvoďačku hodně chvali dr.Hurdalkovou.Pediatr.dr.Sedlak. Takže to co psaly holky.na gyndu chodim k dr. Wiedermannovi, nebere. Ale hodně ted chvali dr. Laštuvku. je v Moravcove naproti chlebičkarny. Tam by ses pak mohla stavit za mnou
.Akorat neporadim zubni. S těch asi malokdo bere.
Jé, tak zubní určitě Stehlíka v Kroměříži. Je na havlíčkové ulici, v centru města skoro. Jsou tam rovnátka, dospělí, dětský. my tam chodíme celá rodina a co vím, tak berou nějak tak, když se přemluví
. Je fakt výbornej. Je jich tam myslím 3 zubaři, já chodím k jedné mladé slečně a ta je příjemná, jemná, vše vysvětlí. Stehlík je dobrej, ale na mě byl moc drasťák. Ten se s tím nepáře. Udělá to dobře, ale nic nevysvětlí.
. mě vyhovuje, ž se tam objednáme celá rodina na jeden den odpoledne po práci a vezme nás všechny. Nemusíme lítat po všech čertech každý zvlášť.
U toho laštůvky je myslím na hlídání tam studio kamarád, který sídlí taky v tý samý budově asi. Nikdy jsem tam nebyla. ![]()
Ahoj,
vítám nové posily ![]()
Dětská Mudr. Alice Kuklová
Gynekolog Mudr. Stanislav Hába
Obvodní moje Mudr Ilja Doleželová
Zubní Mudr Věra Prudilová
Jsem maximálně spokojená, neměnila bych a zkušenost na dětském oddělení v KM s jednou paní doktorkou mě utvrdila v tom, že jsem vybrala dobře.
Danuško, jak máš volno? Že by ses stavila na kafe s klukama? Přidal by se někdo? Nebo kafe třeba v Caffe CAstello?