Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všichni dětšti lekaři jsou na stare poloklinice.Hadraba je v prvnim patře.
Ahojky je tu nějaká těhulka s termínem porodu polovina dubna 2012?
dajka16 píše:
Ahojky je tu nějaká těhulka s termínem porodu polovina dubna 2012?
Ahoj, ja mam TP zacatkem kvetna-a jsme primo z Kromerize ![]()
tady už asi nic moc nikdo nechodí co ![]()
holky chtěla jsem se zeptat odebíráte některá katalog bonprix?
Ahojky
No taky se semtam kouknu a nic moc teda
kde jsou vsichni
Jo a moje mama ho odebira,procpak?
Ahojky, tak po hodně dlouhé době jsem nakoukla.
Termín porodu mám v půlce května, ale mimčo je větší, asi bude dřív. A jsem z Trávníka. ![]()
Mě bonprix chodí. Ale ten nový jsem někam už asi vyhodila. Co taky teď v těhu kupovat, že? Nejdřív se musím po porodu dát pořádně do kupy a pak myslet na parádu.
![]()
Hadraba je prý výborný, taky mi ho doporučovala kamarádka, ale on prý nebere. Teda aspoň před 2 lety měl plno. Tak jsme šli k tomu Švecovi a jsme spokojení. ![]()
@nymphy píše:
AhojkyNo taky se semtam kouknu a nic moc teda
kde jsou vsichni
Jo a moje mama ho odebira,procpak?
malá mi ho asi někde vyhodila, nemůžu ho najít.. je to katalog jaro-léto, je tam ženská na motorce a v tom katalogu byl vložený dětský katalog a ten sháním.
Poptam se mamky,kdyztak bych ti pak dala adresu a prosli by jste se s malou ![]()
Mám termín zítra ale spíš budu rodit pozděj,nevíte jak dlouho vás nechaj v KM přenášet než vám porod vyvolaj? ![]()
@MišelkaX píše:
tady už asi nic moc nikdo nechodí co
holky chtěla jsem se zeptat odebíráte některá katalog bonprix?
je tu mrtvo
ja odebiram Bonprix..ale nic si z neho nekupuji
@dajka16 píše:
Mám termín zítra ale spíš budu rodit pozděj,nevíte jak dlouho vás nechaj v KM přenášet než vám porod vyvolaj?
ahoj, segru nechali 9 dni
..a to ji porod vyvolavali uz mesic pred TP a nakonec rodila az tech 9 dnu po..
Dajko16 segra rodila v km,přenášela větší humus jsem tam nezažila,týden přenášela,pak jí dali vyvolavačku, nechali ji trapit cely den a pak nakonec šla pod kudlu a jizva teda nic moc,ja šla radeji do zlina jak jsem byla vyhukana a nastesti po moji jizve ani pamatky ![]()
Takze podle me spis zálezí co rekne doktor. Jak na tom je maminka a mimco
@dajka16 píše:
Mám termín zítra ale spíš budu rodit pozděj,nevíte jak dlouho vás nechaj v KM přenášet než vám porod vyvolaj?
Já jsem měla první termín 10. a druhý termín 14. Do porodnice jsem nastoupila 15. a po vyvolávacích tabletách jsem porodila 18. Kamarádka přenášela týden a byla doma. Asi záleží na doktorovi, který vyšetřuje.