Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
7.11.11 19:50
MišelkaX píše:
jooo tak to jsem slyšela, na Oskole nebo někde tam… a to už tam fakt je?? tak to je supeeer…
A jinak nikde nic tady? tam bude děěěěětíííííí…

No, ještě na Zachaře za Lvem je takovej malej kopec mezi panelákama-ale nevím, jestli to je na bobování atd.. :nevim:

Jinak pokud použili hlínu z chodníků, co dělali dole na Spáčilce, tak je možný, že tam ten kopec už je.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.11.11 20:14

Oskol a Zachar,tam jsou koepčky i pro větší. Nám stačí kopeček na Slovaně u Prioru :-)

• Citovat
  • Upravit
8265
7.11.11 20:16
fyzikarka píše:
Oskol a Zachar,tam jsou koepčky i pro větší. Nám stačí kopeček na Slovaně u Prioru :-)

cožpak tu nějakej je?ani nevím?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.11.11 20:48

Tak vidím, že Slovan tu má silnou klaku. Martinku s Olinkou znám i osobně. Škoda, že ten Plačkov nic. Jsem si myslela, že je tu hromada rodinných baráčků a děti skoro žádné, nebo jsou asi doma :-( . Třeba se někdo objeví. Jinak my sáňkujeme u nás za domem na starém hřišti. Kopec u hokejky už je, ale dle mého tam bude nával. Dřív se taky hezky jezdilo na Barbořině, ale s dálnicí už to moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 20:51
BarTer píše:
Tak vidím, že Slovan tu má silnou klaku. Martinku s Olinkou znám i osobně. Škoda, že ten Plačkov nic. Jsem si myslela, že je tu hromada rodinných baráčků a děti skoro žádné, nebo jsou asi doma :-( . Třeba se někdo objeví. Jinak my sáňkujeme u nás za domem na starém hřišti. Kopec u hokejky už je, ale dle mého tam bude nával. Dřív se taky hezky jezdilo na Barbořině, ale s dálnicí už to moc nejde.

Já doufám, že než bude naše budoucí mimi dost velké na sáňkování, tak už budeme bydlet na vesnici.Bydlení ve městě a v bytě není nic pro mě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.11.11 20:59

Weru,myslím ten pidikopeček od kostelíčku ke květinové výzdobě.

• Citovat
  • Upravit
3184
8.11.11 09:36

Ahojky holky teda tady se to rozjelo ;)
Marti „Mitulka“ to by mě fakt nenapadlo že si to ty :think: bylas v sobotu na srazu? dalo se to?

no my máme kopec na sáňkování u baráku takže super akorát se tu hemží až moc dětí v Chropce je to asi jediný schopný místo :cry:
ale u našich tam se Neluš určo vyřádí tam je kopečků až až :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 11:02
Kajjka píše:
Marti „Mitulka“ to by mě fakt nenapadlo že si to ty :think: bylas v sobotu na srazu? dalo se to?no my máme kopec na sáňkování u baráku takže super akorát se tu hemží až moc dětí v Chropce je to asi jediný schopný místo :cry:
ale u našich tam se Neluš určo vyřádí tam je kopečků až až :palec:

To já bych musela s mimčem jezdit k ségrě na vesnici-ta má za barákem zahradu jeden velekj kopec.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.11.11 11:53
Kajjka píše:
Marti „Mitulka“ to by mě fakt nenapadlo že si to ty :think: bylas v sobotu na srazu? dalo se to?no my máme kopec na sáňkování u baráku takže super akorát se tu hemží až moc dětí v Chropce je to asi jediný schopný místo :cry:
ale u našich tam se Neluš určo vyřádí tam je kopečků až až :palec:

Klári, na slučák jsem se chystala, ale nakonec jsem nešla. byla bych tam odpoledne a kolem 7 bych musela jet domů (vlakem, auto zas nejede) a teprve v 7 se to tam začalo scházet. Tak příště to snad vyjde. I Monča už bude větší a nebude takový mamináč.

Sáňkovat chodíme taky k Prioru, pro holky to stačí. Ale určitě vyzkoušíme i ten nový kopec na Oskole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.11.11 19:17

Holky, kdyby jste měly čas, tak prosím hlasujte pro moji neteřinku:
 http://www.hvezdyeuronics.cz/user/320

díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
24.11.11 12:48

Ahoj holky, tak vidím,že už se tu docela řeší zima a sáňkování. My teda asi nebudeme chodit nikam, protože na sídlišti to bude asi dost narvané. A jak tu jsou všude baráky, tak už není ani místa na hraní skoro. Co tak děláte v km s dětma přes zimu? My se chystáme do klubíčka, ještě jsem tam nebyla. Máte zkušenosti? Nebo je tu ještě nějaký centrum takový v km? Já ani nevím, nemám o tom moc páru, ale zase nechci malou nějak izolovat od dětí a se mnou si moc nevyhraje přec jen. Tak to asi zkusíme. Nebo nějaký kurzy? Krom plavacího. Ten se mi moc nechce v tý zimě. Mě tak nějaký tanečky či zpívánky pro malou.
Jinak vítám nové maminky. :mavam:
A ten modrý panelák je docela nějaká lukrativní lokalita?? :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.11.11 08:27

Ahojky holky,
Kdo ještě nejste komplet vybavený na zimu
nabízím oblečení pro děti 0-14 let, kdo by měl zájem pisnite mi na mailik: klarush.machova@seznam.cz
budu objednávat velký balík podle zájmu ;)
je to směska různých značek: next, george, adams,cherokee atd
a různých kvalit něco nové něco skoro nové(nošené ale hezké)
Díky Klára ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
25.11.11 15:06

Ahojky, taky je nějak mrtvo…teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.12.11 13:27