Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miško,nebyla jsi včera odpoledna na náměstí u bankomatu České spořitelny?
jooo byla.
Ty mě vidíš teda všude.jen já jsem asi slepá:-) měli na trzích hodně pěkných věcí, tak jsem musela jít vybrat ![]()
ty jsi byla kde?
Stála jsem za Tebou u bankomatu
Ale nebyla jsem si jistá,jestli jsi to Ty.
za mnou?? jooo tam někdo stál myslím… jo i s kočárkem… no Fyzi jak to děláš že vypadáš po každé jinak
fakt bych tě zase nepoznala… a kde jsi měla Lukáška..
Snad příště už se poznáme
![]()
Ahojky holky co dát srázek některej den příští týden?
podle počasí, určo pojedu do KM na prochajdu do Podzámky ![]()
co vy na to?
kdy se vám to víc hodí ať se domluvíme ![]()
Ahojky…
No Káji prej má od neděle pršet
tak uvidíme podle počasíčka… středa, čtvrtek můžu stopro, do Zlína mám jet pondělí nebo úterý, to ještě nevím přesně… tak snad počasíčko výjde..
Dnes dělám Danielce na zahrádce pískoviště, už máme i skluzavku, takže parááááda..
Včera jsme byly na námku a malá jela poprve na kolotoči…želvy ninja ![]()
Nebyli jste Fyzi??
Míši šak jo jedině když bude hezky jinak nikam nejedu ![]()
no snad to vyjde potřebuju zase vypadnout z toho našeho prdelákova mezi lidi, jinak mi jebne
zase mě prudí tchýně a já už toho mám plný zuby ![]()
a tady není nikdo komu bych si mohla postěžovat ![]()
ještě že jedem v neděli k našim se zase vykecám mamči, chuděra to zase bude debata ![]()
no prostě už se na vás těším až zase splknem ![]()
Miško,byli jsme ve středu s kámoškou v Podzámce a na Scéně na obědě,pak na dni otevřených dveří na Gorkého ve školce a nakonec jsme vybrali klukům koberec do pokojíčku.
A ve čtvrtek jsme byli hledat v Klubíčku velikonočního zajíce ![]()
Holky,veselé Velikonoce.
A včera jsem konečně potkala Mišku s rodinou ![]()
Taky přeji..... snad jste holky pořádně dostaly
![]()
Jo jo konečně jsme se s Fyzi potkaly a poznaly
![]()
Snad bude v týdnu pěkně, na podzámku…
Musi byt pěkně.Ve čtvrtek maji přijet zednici.Dělame podheldy a fasadu.Ja tu zdechnu a zabiju chlapa.Prosim mysklete na ně
Ahojky holky
jj u nás se vyplácelo ale koledníků moc nebylo taťka to zvládl za všechny ![]()
no to počásko se nám trochu pokazilo ale aspoň se mi snad uchytnou jahůdky co sem včera ráno byla na honem zasadit na zahrádku aby měla Neluš co mlsat ![]()
snad se vyčasí a ten srazík dáme, už se těšíme ![]()
jo a jdu se pochlubit už se nám konečně klube první zoubek kouká tam na nás špička a malá je z toho nevrlá jako blázen ![]()
ale hlavně že už bude brzo venku ![]()
Holky vy co máte malé děti,jaký máte názor na očkování priorix-tetra.. kombinovaná i s vakcínou proti neštovicím.
Farllin,jak ses ptala v druhé diskuzi,mám rozdíl 2roky a dá se to zvládnout i bez pomoci. Naši i tchýně jsou v důchodu,ale téměř nevyužívám hlídání,spíš jsem na kluky fixovaná a beru je všude s sebou.