Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky dokud nám nerostou vousy sme furt mladý kočky ne? ![]()
Efsheny vítej
téda rizikovka to ti nezávidím ale pokud nemusíš jen ležet je to v poho
já jsem si svý odležela ale za toho prcka to stojí ![]()
to by ses k nám mohla někdy přidat až budem courat po Podzámce, že?
no já jedu do KM zítra ale prochajda nebude jdu ke gyndařovi tak snad vyjde počásko aby babi s dědou (naši)mohli jezdit s malou venku
no nic jdu se nadlábnout a hurá uspat našu princeznu
snad bude klidný večer ![]()
Ahoj holky! jak se dari?
holky, chci se zeptat - teda tech vas, ktere chodite k MUDr. Habovi. za minulou navstevu jsem platila 60kc, ma to tak byt? vim, ze u lekare se plati vzdy 30kc, tak me to prekvapilo. Protoze jsem tam byla poprve, tak jsem se sestrou vyplnila registaci, p. doktor mi udelal klasickou prohlidku a ultrazvuk. jelikoz mi nedorazila MS, tak jsem dostala injekci na vyvolani (mimochodem ta stale nedorazila). v patek tam jdu znovu, tak at vim na co se mam pripravit. moc diky za odpoved! ![]()
Nevím, jestli se do toho vůbec už můžu plést(taky proto ze chodím k Dr. Wiedermannovi), ale možná je 30Kč poplatek a 30 Kč za to jednorázové zrcadlo na prohlídku, jinak nevím co by to mohlo být. ![]()
Ale já už jsem přecijen 4 měsíce nic jako těhule neplatila ![]()
ahoj holky..... Vitam nove ![]()
Farlin, ctu si to az ted… U opic jsme hodne a po obede vetsinou chodime… Takze je stopro mozne ze jsem to byla ja
posly foto, at vim jak vypadas ![]()
ja chodim taky k wiedermanovi, je uplne super.. A na prohlidku kdyz se jde tak se plati 30 + 30 zrcatko jednorazove.. Aspon ja tak platim…
Koupili jsme uz golfacek, tak muzeme poradne drandit… Kaji kdy sem mas cestu… Nebo bude se nekdo pohybovat po podzamce v tydnu? ![]()
pisi ted rychle z mobilu, pak hodim nove fotecky…
Dekuju holky, ja jsem prave vzdycky u Fabiana platila jen 30kc, tak me to prekvapilo… ale ted kdyz uz vim za co, tak je to v pohode a nemam nic proti. prece jen kazda chceme vedet, za co platime, ne?
akorat, ja jak jsem tam byla minule poprve, tak jsem byla plna dojmu a zapomnela se zeptat
preji krasny vecer! ![]()
Ahoj,
Kajko,od rana na tebe myslim.Nějak mně ten požar v Chropyni vzal.
Jak budete srazikovat taqk vite kde jit na svaču.Že jo?
Asi se mi msti ta viroza.Byla jsem nemocna,ATB a za dva dny jsem šla do prace a dobře se necitim.Boli mně kyčle.
Ahoj holky, taky vítám nově příchozí.
A teda mi to nedá, ale Dano, myslíš, že po 30tce jsem už stařešiny??? I když jako někdy si tak připadám,kor teď když nám rostou zoubky
. Ale snažím se chudnout, pořád po porodu, tak snad ze mě bude zase trošku člověk
. Ale chlebíček bych si dala. A prodáváte tam i ty výborné z Lutopecen??
Taky mám Dr. Hábu a je výýýborný.
Holky, já sechytám asi v úterý nebo středu do podzámky, podle počasí, někdy po obědě. Nepřidáte se?
A fyzi potkávám tě taky často.Znám tě ze ZŠ Slovan, chodila jsi dovedlejší třídy.
. Jen nevím do které, my jediný jsme byly daleko od všech, holt nejhorší třída s Kratochvílem ![]()
Farllin,tak se přihlaš
Vy jste byli někde na druhé straně školy,že? Koho jste měli za třídní?
Jo, Fyzi, byly jsem až tam nad školníkem. Měly jsme Boubelíkovou.
No ty vždycky vypadáš tak uspěchaně, nebo zadumaně nebo si povídáš s někým, že se hlásit nechci
![]()
Farlin.někdy si připadam,že stojim nad hrobem:-/.A hubnuti mi zrovna moc nejde.
Chlebičky mame jen a jen svoje:-)).Mame svou vyrobnu
Dani, tak s tím se musí něco udělat..Trošku pozitivní přístup, začít si užívat. To jde i s dětmi
. Vždyť jsem ještě mladice..
![]()
Farllin píše:
Dani, tak s tím se musí něco udělat..Trošku pozitivní přístup, začít si užívat. To jde i s dětmi. Vždyť jsem ještě mladice..
![]()
snažim se
Farllin,klidně na mě hukni,kluci mě solidně prohánějí,ale čas si udělám ![]()
Ahoj holky maminky, nakukovala jsem do vaší diskuze a říkala jsem si, že se zkusím vetřít, jestli mě vemete mezi sebe
Bydlím kousek od Kroměříže a taky chodím hodně do Podzámky. Některé z vás jsou mi povědomé, některé znám z nemocnice (Kajjku) a z vyprávění (Kajjku a MišelkuX) - od nemocnice se totiž hodně stýkám s Helou, která tam taky ležela a prý se s vámi trochu zná, má synka Vincenta. Jinak já mám Elišku, narodila se 1.7.2010 ![]()
Ahojky Veru no konečně ses přivtěřila ![]()
tož to se někdy scuknem všechny s Helou to máme zase brzo v plánu
my sme te´d nemocný obě
tak až to vyléčíme tak se do Podzámky zase vydáme ![]()