Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
3.4.11 18:58

holky dokud nám nerostou vousy sme furt mladý kočky ne? :wink:
Efsheny vítej :kytka: téda rizikovka to ti nezávidím ale pokud nemusíš jen ležet je to v poho
já jsem si svý odležela ale za toho prcka to stojí :wink:
to by ses k nám mohla někdy přidat až budem courat po Podzámce, že?
no já jedu do KM zítra ale prochajda nebude jdu ke gyndařovi tak snad vyjde počásko aby babi s dědou (naši)mohli jezdit s malou venku

no nic jdu se nadlábnout a hurá uspat našu princeznu
snad bude klidný večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
6.4.11 19:25

Ahoj holky! jak se dari? :kytka: holky, chci se zeptat - teda tech vas, ktere chodite k MUDr. Habovi. za minulou navstevu jsem platila 60kc, ma to tak byt? vim, ze u lekare se plati vzdy 30kc, tak me to prekvapilo. Protoze jsem tam byla poprve, tak jsem se sestrou vyplnila registaci, p. doktor mi udelal klasickou prohlidku a ultrazvuk. jelikoz mi nedorazila MS, tak jsem dostala injekci na vyvolani (mimochodem ta stale nedorazila). v patek tam jdu znovu, tak at vim na co se mam pripravit. moc diky za odpoved! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
6.4.11 19:29

Nevím, jestli se do toho vůbec už můžu plést(taky proto ze chodím k Dr. Wiedermannovi), ale možná je 30Kč poplatek a 30 Kč za to jednorázové zrcadlo na prohlídku, jinak nevím co by to mohlo být. :nevim:
Ale já už jsem přecijen 4 měsíce nic jako těhule neplatila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
6.4.11 21:27

ahoj holky..... Vitam nove :-)
Farlin, ctu si to az ted… U opic jsme hodne a po obede vetsinou chodime… Takze je stopro mozne ze jsem to byla ja :-) posly foto, at vim jak vypadas :-)
ja chodim taky k wiedermanovi, je uplne super.. A na prohlidku kdyz se jde tak se plati 30 + 30 zrcatko jednorazove.. Aspon ja tak platim…
Koupili jsme uz golfacek, tak muzeme poradne drandit… Kaji kdy sem mas cestu… Nebo bude se nekdo pohybovat po podzamce v tydnu? :-)
pisi ted rychle z mobilu, pak hodim nove fotecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
6.4.11 21:33

Dekuju holky, ja jsem prave vzdycky u Fabiana platila jen 30kc, tak me to prekvapilo… ale ted kdyz uz vim za co, tak je to v pohode a nemam nic proti. prece jen kazda chceme vedet, za co platime, ne? :-) akorat, ja jak jsem tam byla minule poprve, tak jsem byla plna dojmu a zapomnela se zeptat :oops: preji krasny vecer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
8.4.11 20:03

Ahoj,
Kajko,od rana na tebe myslim.Nějak mně ten požar v Chropyni vzal.

Jak budete srazikovat taqk vite kde jit na svaču.Že jo?

Asi se mi msti ta viroza.Byla jsem nemocna,ATB a za dva dny jsem šla do prace a dobře se necitim.Boli mně kyčle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.4.11 13:12

Ahoj holky, taky vítám nově příchozí.
A teda mi to nedá, ale Dano, myslíš, že po 30tce jsem už stařešiny??? I když jako někdy si tak připadám,kor teď když nám rostou zoubky :mrgreen: :mrgreen: . Ale snažím se chudnout, pořád po porodu, tak snad ze mě bude zase trošku člověk :mrgreen: . Ale chlebíček bych si dala. A prodáváte tam i ty výborné z Lutopecen??
Taky mám Dr. Hábu a je výýýborný.
Holky, já sechytám asi v úterý nebo středu do podzámky, podle počasí, někdy po obědě. Nepřidáte se?
A fyzi potkávám tě taky často.Znám tě ze ZŠ Slovan, chodila jsi dovedlejší třídy. :palec: . Jen nevím do které, my jediný jsme byly daleko od všech, holt nejhorší třída s Kratochvílem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.4.11 13:20

Farllin,tak se přihlaš :-)Vy jste byli někde na druhé straně školy,že? Koho jste měli za třídní?

• Citovat
  • Upravit
17368
9.4.11 13:28

Jo, Fyzi, byly jsem až tam nad školníkem. Měly jsme Boubelíkovou.
No ty vždycky vypadáš tak uspěchaně, nebo zadumaně nebo si povídáš s někým, že se hlásit nechci :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
9.4.11 13:37

Farlin.někdy si připadam,že stojim nad hrobem:-/.A hubnuti mi zrovna moc nejde.
Chlebičky mame jen a jen svoje:-)).Mame svou vyrobnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.4.11 13:41

Dani, tak s tím se musí něco udělat..Trošku pozitivní přístup, začít si užívat. To jde i s dětmi :palec: . Vždyť jsem ještě mladice.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
9.4.11 13:44
Farllin píše:
Dani, tak s tím se musí něco udělat..Trošku pozitivní přístup, začít si užívat. To jde i s dětmi :palec: . Vždyť jsem ještě mladice.. :mrgreen: :mrgreen:

snažim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.4.11 22:09

Farllin,klidně na mě hukni,kluci mě solidně prohánějí,ale čas si udělám :-)

• Citovat
  • Upravit
283
11.4.11 20:08

Ahoj holky maminky, nakukovala jsem do vaší diskuze a říkala jsem si, že se zkusím vetřít, jestli mě vemete mezi sebe :-) Bydlím kousek od Kroměříže a taky chodím hodně do Podzámky. Některé z vás jsou mi povědomé, některé znám z nemocnice (Kajjku) a z vyprávění (Kajjku a MišelkuX) - od nemocnice se totiž hodně stýkám s Helou, která tam taky ležela a prý se s vámi trochu zná, má synka Vincenta. Jinak já mám Elišku, narodila se 1.7.2010 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.4.11 18:32

Ahojky Veru no konečně ses přivtěřila :wink:
tož to se někdy scuknem všechny s Helou to máme zase brzo v plánu
my sme te´d nemocný obě :cry: tak až to vyléčíme tak se do Podzámky zase vydáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová