Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
BarTer píše:
Ahojky holky, nenajde se Tu nějaká maminka z Kroměříže co bydlí na Plačkově, nebo v horní části Havlíčkovi ulice? Mám dvě holčičky a hledám někoho poblíž, kdo by s námi chodil ven, na hřiště apod. Moc díky
Já bydlím na Slovaně..na Plačkově nikoho neznám bohužel.. ![]()
Já taky na Slovaně.
Weru a kde na Slovaně bydlíš? My kousek od modrého paneláku ![]()
fyzikarka píše:
Weru a kde na Slovaně bydlíš? My kousek od modrého paneláku
No,přes 2 roky jsme bydlely na Páleníčkově, ale od půlky září bydlíme na Máchově-za Priorem.Šli jsme do většího bytu, když čekáme mimi
.Jinak tam na té straně bydlí můj taťka s jeho přítelkyní(na Talichově)v tom účku u Billy
![]()
mitulkaf píše:Já bydlím na Slovaně..na Plačkově nikoho neznám bohužel..
A kde ty bydlíš na Slovaně?? ![]()
mitulkaf píše:
Taky kousek od toho modrýho paneláku.
to bydlíte obě na té Třasoňově?Můj taťka je zedník a spravovali tam teďka nějakej barák na Váchově…nj Slovan je oblíbenej ![]()
jeee ahoooj, tady se to nějak rozrostlo
vítám nové maminky i těhulky ![]()
Holky je tady v Kroměříži nějaký kopec, kopeček kde se dá chodit v zimě s malošama na boby a sáňky?
posílám foto nejnovější a z motokár ![]()
fyzikarka píše:
Weru,my na MoravskéMiško,teda taková závodnice
Na Moravské bydlely kdysi i moje teta..
Jinak já četla, že mají dělat kopec někde za plavečákem(z hlíny co zbyla po rekonstrukci chodníků).Ale jestli to bude pravda, nevím.. ![]()
werunqa píše:fyzikarka píše:
Jinak já četla, že mají dělat kopec někde za plavečákem(z hlíny co zbyla po rekonstrukci chodníků).Ale jestli to bude pravda, nevím..
Ne za plůavečakem,ale za poštou u hokejky.A je tam.Už se tžěšime jak budou děck BLBNOUT
Dana26 píše:werunqa píše:Ne za plůavečakem,ale za poštou u hokejky.A je tam.Už se tžěšime jak budou děck BLBNOUTfyzikarka píše:
Jinak já četla, že mají dělat kopec někde za plavečákem(z hlíny co zbyla po rekonstrukci chodníků).Ale jestli to bude pravda, nevím..
Přesně už nevím-vím jen, že někde v té lokalitě.. ![]()
jooo tak to jsem slyšela, na Oskole nebo někde tam… a to už tam fakt je?? tak to je supeeer…
A jinak nikde nic tady? tam bude děěěěětíííííí…
werunqa píše:Dana26 píše:Přesně už nevím-vím jen, že někde v té lokalitě..werunqa píše:Ne za plůavečakem,ale za poštou u hokejky.A je tam.Už se tžěšime jak budou děck BLBNOUTfyzikarka píše:
V hokejce bydlí tchání, takže na kopec máme pohled z první ruky. A je to opravdu veliký kopec.
Marti,Kami, ahoj