Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My chodíme k doktorovi Švecovi a jsme spokojení. Jinak maminky taky chodí k Sedlákovi, Hülleové nebo Kuklové.
mitulkaf píše:
My chodíme k doktorovi Švecovi a jsme spokojení. Jinak maminky taky chodí k Sedlákovi, Hülleové nebo Kuklové.
U Kuklové jsem byla sama jako dítě
.Ségra má malou u toho Švece, tak pokud bude potom brát, tak půjdu tam ![]()
Ke Švecovi chodim s klukama.Spokojenosti neskaču.Z nemopcnice mam zkušenost a ne jednu s dr.Sedlakem a ten je super.
Dana nepř. píše:
Ke Švecovi chodim s klukama.Spokojenosti neskaču.Z nemopcnice mam zkušenost a ne jednu s dr.Sedlakem a ten je super.
Já ty dr. neznám..takže fakt nevím..
my chodíme k panu Sedlákovi a je opravdu super, naprostá spokojenost, sestřička taky úžasná.. ve 3 měsíci nám poznal že příjde bronchitida, i když nebyla snad ani v začátcích, každý mi říkal co to je zač tak strašit maminku.. a opravdu přišla, takže jsem na ni byla připravená a sám nám napsal i žádanku do nemocnice, takže jsem byla klidnější..vždycky pokecáme, malá si tam pohraje, ordinace a čekárna hezká.. doporučuji ![]()
MišelkaX píše:
my chodíme k panu Sedlákovi a je opravdu super, naprostá spokojenost, sestřička taky úžasná.. ve 3 měsíci nám poznal že příjde bronchitida, i když nebyla snad ani v začátcích, každý mi říkal co to je zač tak strašit maminku.. a opravdu přišla, takže jsem na ni byla připravená a sám nám napsal i žádanku do nemocnice, takže jsem byla klidnější..vždycky pokecáme, malá si tam pohraje, ordinace a čekárna hezká.. doporučuji
A kde tu ordinaci má??
Na staré poliklinice, klasika jako hodně dalších pediatrů.. hned nad scénou a pod octárnou.. vejdeš a pak se dáš vpravo a dozadu a ordinaci má vlevo ![]()
vždy nám pomohl když bylo nejhůř, i o víkendu jsme ho dvakrát otravovali na mobil
a vždy ochotný..
MišelkaX píše:
Na staré poliklinice, klasika jako hodně dalších pediatrů.. hned nad scénou a pod octárnou.. vejdeš a pak se dáš vpravo a dozadu a ordinaci má vlevo
vždy nám pomohl když bylo nejhůř, i o víkendu jsme ho dvakrát otravovali na mobila vždy ochotný..
Já tam byla naposledy když jsem byla sama dítě-od tý doby tam nechodím.. ![]()
Kluci chodí k Mudr. Kuklové a jsem spokojená.
Miško,náhoda v pondělí,že?
fyzikarka píše:
Kluci chodí k Mudr. Kuklové a jsem spokojená.Miško,náhoda v pondělí,že?
No já i moje ségry jsem tam taky chodili-ale vím, že byla s naší mamou spolčená proti nám.Takže když jsme tam přišli,že nám něco je(a fakt bylo), tak nám to nevěřila-protože jí naše máti nakecala,že si to určitě budeme vymýšlet apod..
![]()
Weru,tak to neznám,kluci bývají nemocní málo a vždy dobře poradí.
fyzikarka píše:
Weru,tak to neznám,kluci bývají nemocní málo a vždy dobře poradí.
No moje máti byla vždycky vyčůraná.. ![]()
Já chodím k doktoru Švecovi vedle Octárny a teda spokojenost veliká. Já jsem chtěla, aby syn chodil k chlapovi, před doktorkou by se třeba mohl v pozdějším věku stydět. ![]()
A neporadili byste mi nějakého praktického doktora pro dospělé? Já jsem pořád nahlášená k obvodní ve Zlíně, ale už mě to nebaví tam jezdit, chtěla bych přejít sem do KM. Jenže tu bydlím teprve 4 roky a nikoho skoro neznám. Tak kdybyste měly nějaký tip… ![]()
Já chodím k dr.Kuciánovy a je super!A k tomu Švecovy chodí i ségra z malou-tak pouvažuju, kam s malou/malým půjdu ![]()