Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miško,ja JSEM celkem proti očkovani na vic.Kluci maji pichlou akorat žloutenku.
Ale u mně je to ovlivněne tim,že oba kluci maji problem s tim,že jim později dozrava nervova soustava.a tam jsou jine reakce
Ahoj, holky co jste z Kroměříže, nevíte náhodou jaká je situace s mateřskýma školkama v KM hlavně mi jde o šance na přijetí. Nejlépe zkušenosti s MŠ na Gorkého, mám poblíž babičku, tak by mohla občas vyzvedávat.
Díky.
Iduško,přihlášky se odevzdávaly do 13.května, my teď čekáme na rozhodnutí.
Tak nás se to bude týkat až příští rok. Malý má 1,5 takže letos ještě klid, ale spíš abych věděla jaké jsou možnosti. Právě, že příští rok bychom se měli stěhovat do KM tak potřebuju zmapovat, kde je šance, že by ho vzali. Taky abych věděla jak moc spěchat se změnou trvalého pobytu.
Dávala jsem přihlášku jen na Gorkého,doufám,že Lukáše vezmou. Příští rok bych měla dát Radimovi přihlášku,ale nepočítám s tím,že by ho vzali.
Mladší děti berou na Mánesovu a tuším i Kollárova a Bělidla.
Tak Maťula, je listopad 2009. Takže příští září bude mít 2 roky a 10 měsíců. Rodičovskou mám do jeho 3 let pak bych se měla vrátit do práce. Jsem teda zvědava jestli se mi podaří někam ho upíchnout ![]()
Jinak ti držím palečky, ať ti ho vezmou.
Zkusila bych Mánesovu,Kollárovu a Bělidla(Spáčilova).
Jsem sama zvědavá,jak dopadneme.
Tak mě napadlo,Cindy,jestli občas čteš,Vojtíška vzali?
Ahojky holky
dlouho sme se neviděly takže pokud nám bude přát počasí tak ve středu vyrážíme do KM na vejlet
kdo se chce přidat ať se ozve
klidně i na mobil ![]()
moc rády vás uvidíme ![]()
Holky, když se tu tak probírají ty školky v KM, tak nevíte, jestli tu nějaká i zaměřená na jazyky? Případně nějaká jiná, než taková ta klasická?
Fyzi,děkuji za odpověď k jiné diskuzi. Já vůbec nestíhám sem chodit. Pořád máme nějaké aktivity. ![]()
Dneska se chystáme na bazen. Chodíte taky někdo? My teda do žádného kurzu nechceme. JEn tak pro radost chodíme.
Ahoj,
pomalu se bliži prazdniny a ja budu střidat dovoleny.
Prvni dovču mam v tydnu jak jsou ty svatky.Budem doma,akorat jeden den pojedem za mladym na tabr.
Kdybyste se chtěly potkat ta pisněte
Holky, chci si zajít s kámoškou na kafe, ale tak přemýšlím, kde je tady v km nějaká restauračka i venkovní teda spíš, kde je nějaký dětský hřiště, případně pískoviště, nebo něco? Nejlíp tak někde centrum atd. Napadá mě jedině podzámka a v ní to venkovní posezení. Jinak nic. Máte nějakou radu?
Ahojky, jsem z Kroměříže-na konci 1. trimestru a hledám nějakou kamarádku, která je na tom podobně…zatím tak přes všechny známe zjišťuji, jestli je v mém okolí někdo na tom podobně..abych měla s kým chodit do předporodního kurzu…atd..
.Bohužel zatím bezúspěšně.. ![]()
Ahojky Werunqa
vítej
moooc gratulujeme ke || ![]()
sice nejsem těhotná ale už o dalším mimču s manžou zase přemýšlíme ![]()
tak krásný těhulkování ![]()
Miško,očkuju jen Priorixem,bez neštovic a nenechala jsem naočkovat ani Prevenarem.