Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty vado, tak to tě fakt lituji…spalili záda po epiduralu? já ho nikdy neměla tak ani nevím jak to chodí, já myslela že je to jen injekce…
Ty a nebyla taková tmavovlasá trošku starší? mě jedna příjmala a byla docela nepříjemná, ještě že se pak ráno střídaly…
to bych se určitě soudila, tohle není normální…
Farlin,je mi lito.Ale nevim nebo spiše vim proč mně to nepřekvapuje.Já měla oba porody na nic .A po každe jsem byla rada,že to kluci zvladli.Jedina na kterou nedam dopustit je PA Hroncova.Ta mi pokažde dost pomohla.Jinak katastrofa.
A co u nas?Čekam na patečni třidni schuzky.P.učitelka s dětma opakuje nasobeni,děleni 2.V češtině taky nic dal nedělali.No co řict?
před chvuli jsem vstala,od oběda ležim s migerenou,ted mi trochu zabraly leky,ale nicmoc
HOlky, já na to nechci moc myslet, opravdu to tam docela pokonily. Já jsem začala rodit v neděli odpoledne, bylo to na císaře, rizikovka, ale chtěla jsem přirozeně. Nicméně mě v ukrutných bolestech, bez partnera trápily celou noc až do 10h, potom mi teda pichly epi, protože jsem omdlivala nevyspanim, unavou…a na to mi pichly vyvolavačku..a na epi zapoměly a totálně zničené záda..taky jsem si myslela, že to je injekce
. No a jaky tam vedly řeči, že jsem neschopná, prvorodička, neumím rodit, 15 min předtím, než jsem porodila malou všichni odešli s větou, až se naučíte rodit, tak řekněte. Vy neumíte tlačit…no jo, taky jsem omdlela, tak jsem holt netlačila
. NO a můj pro ně teda doletěl, že jsem omdlela, aby tam přišli, zůstal tam totiž se mnou sám..Tak přišli, něco udělali nevím co a porodila jsem. Až na třetí den mi holka na pokoji řekla,že mám něco na zádech, nějaký náplasti, tak jsem si je ve sprše sundala a totálně spálené záda. Ani bych o tom nevěděla, že tam něco mám, kdyby mi to neřekla.a personál to nezajímalo.
No, ale mám ELišku a ta je nad vše… ![]()
tak to je fakt hnusný… to už tam snad ani rodit nejdu… jako po tolika hodinách jít rodit tak si myslím že by neměla žádná sílu ještě tlačit!!!
by měly maminky podpořit a ne tady tohle, to se ti ani nedeivím že na to nechceš vzpomínat… je mi tě líto… a asi bych je udala, radila ses s nějakým právníkem??
Mišelko neradila s nikým, mi to sice každý radí, ať tam na ně vletím, že tím ochráním ostatní maminky, což je pravda, ale nechce se mi s nimi handrkovat. SIce ten nej zážitek v živote je fakt nej, ale nevím jestli by to mělo smysl.
Já i přes to všechno asi půjdu rodit do KM. Ale napřed zjistím kdo tam je zaměstnaný
. Asi je to o lidech, né o městě. Nevím.
Farlin no to teda čumím co je všechno možný ![]()
moooc gratulujem k Elišce
je krásná
no já rodila taky v Km ale stát se mi co tobě tak nevím
ono něco řešit asi moc nepomůže, nemocnice se to bude snažit ututlat a nakonec budeš na tom ztrátová jen ty a na psychice to asi moc nepřidá
musela sis teda dost vytrpět, je to fakt tím koho člověk trefí, já tam měla samý super lidi a to sem si tam užila 3 směny pracovníků, ale vůbec nechápu ty spálený záda co dělali??? vždyť epi je fakt jen injekce to fakt něco mega sprasili!!! ![]()
Míši jasně až bude dobrý počásko tak se domluvíme a dáme spicha ![]()
Farllin,gratulujeme k Elišce. K porodu,co dodat,napsáno bylo asi všechno. Kluci jsou oba narození v KM,se stejnou porodní asistentkou i lékařkou,můžu srovnávat. Byť průběh byl dost podobný(pominu fakt,že s Radimkem podstatně kratší), konec naprosto odlišný.
holky nemáte některá zkušenosti s přepsáním družstevního bytu do osobního vlastnictví?
nevíte jak dlouho to trvá než ten přepis provedou?
Ahojky holky, vždycky tu jen nakukuji a nic moc teda tady…
Káji koukala jsem na fotečky a malá je úplně nádherná, hoď sem nějaké fotečky…
Malá už měla rok, strašně rychle to uteklo, už to není ta malinká holčička…
Tak posíláme naše fotečky nějaké… at víte jak rosteme… ![]()