Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.7.12 14:09

Ahoj holky moc děkuji hodně jste mi pomohly! Gyn mám domluveného Hábu, toho mi domluvil přítel když u něj dělal podlahy :D jako svou obvodní zkusím zkontaktovat tu Hurdálkovou a pediatra asi Sedláka… Zubaře ještě nevím :) Pak stejně potřebujem ještě kožní, kardio, nefrologii, alergo… no máme toho dost. Ale to už nás přepošlou ti obvodáci :) To je hrůza, včera se vrátily děti a jak to tady ještě není vše dodělaný, tak s dětma to nejde už vůbec :( Jsem jim chtěla roztřídit hračky, co jsem udělala to mi odnesli, (klasika, že jo…) pak jsem chtěla věšet záclony, tak než jsem je pověsila tak demoliční četa likvidovala byt, Nikča našel kladívko a bušil s ním do nábytku, Amálka našla jakési papíry a trhala je na kousky a roznášela po bytě, pak začli vysypávat věci z pytlů co jsou ještě zabalený a házet je po sobě a válet se po nich… :zed: A ráno taky bylo dobrý, přišel mě vzbudit Nicolásek s tím, kde máme odpadkový koš? tak jsem mu to řekla a ptala se co dělají potkánci, a on, že jedí lentilky! že jim je dal k snídani! 8o tak jsem vylítla jak namydlený blesk vytahovat z akvárka lentilky, přitom jsem zjistila že nikča si vytáhl přítelovo autíčko co má na výstavu a nesmí si s ním hrát (stálo několik tis), a v úplným finále jsem zjistila že je všude po kuchyni voda protože nikča vylil vázu s kytičkama… a pak to rozpatlával všude možně… :roll: do toho přišla amálka s rukama od hlíny tak jsem pátrala a našla převrhlý květináč s babiččinýma pokladama, miluje květiny, ještě má některé tady nahoře a amy jí je tak zhuntovala… no supr prostě, nenudím se :lol: :mrgreen: konečně amule spí a Nikča si hraje v pokojíku, je nějak potichu podezdřele, snad nevytahuje potkany, by se asi blbě chytali, ještě nejsou ochočený :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
13.7.12 15:26

Tak kožní ti můžu doporučit hned Pavlínu Náplavovou, je ve stejné budově jak dr. Hurdálková jen myslím o patro níž..Je velice super a hlavně velice příjemná, chodím tam taky s malou :)
 http://www.centrumsrdce.cz/…mbulance.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
13.7.12 21:02

Muišelka byla rychlejší. Kožní Náplavová. Je užasna.

Fyzi, dovču mam až v srpnu.Ale klidně kdykoli odpoledne o vikendu. Stači se domluvit den dopředu. At stihnu uklidit. Přece jen mam v baraku psa. Čimž zvu kohokoli, rada vas uvidim.

Nevim jestli jsem to sem psala. Vojta ma dneska po prvnim odběru krve.Mame podezřeni na boreliozu.Asi „hovado“.Takže jakekoli rozptyleni beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 19:16

Danuš no to snad ne :( tak držím pěsti, aby to borelioza nebyla :(

My jsme teď v Ústí, malujem, myjem…a zítra předáváme byt…snad ta červeno-žlutá barva v pokojíku pujde přemalovat úplně… :)

Jsme vstávali ve 2,abychom ve 3 vyjeli, abychom tady byli na tu 8 kdy si měl ex vyzvedávat děti… No a on si přijel až v 10! A měl takové průpovídky že děti nevrátí, že je léto a že je vrátí až se mu bude chtít. Grhhh. No tak mám zas nervičky na pochodu z toho, jak to budem řešit. Přítel musí zítra do práce, nemůžem tady zůstat, stejně předáváme byt není ani kde čekat až on si usmyslí že je vrátí, odjet bez nich nemůžu, aby pak sociálka neřekla že jsem opustila děti (To už tady taky bylo, prej se můžu odstěhovat jen s jeho svolením protože je otec dětí :D Na tý socce fakt vědí prd, jsem jí řekla, že to mám zkonzultované s právníkem, tak pak už mlčela…) Děti jsou v mé péči, i když to ještě není zpravomocněný, lhůta pro odvolání už uběhla tak to platí, říkal právník :nevim: No to zas bude zítra výstup tady s ním :( To mi chodili včera sms typu že mu je budu vozit co dva týdny do Ústí, že on si je prostě bude vyzvedávat v UL a ne „někde“ v Kroměříži kde to nezná. Tak ať si to podá k soudu, když se mu něco nelíbí :nevim: To už se bude řešit v KM a ne v Ustí, kde má známý a ty soudy podle toho taky vypadaly! Protože mi nepřijde normální, aby soudce, když si chlap přijede pro děti autem s 1,5 promile stoupajícím v 8 ráno, a ještě způsobí nehodu, aby ten soudce řekl, proč jste neřekl že vy jste neřídil? Proč jste JÍ takhle naběhl na ruku? Atd… No ale to je jedno, to už je pryč… Bylo toho více, takovýchto věcí nad kterýma zůstával rozum stát… A nakonec se stejně ještě odvolal :zed:

Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.7.12 20:42

Ahojky ;)
vítám nové tváře :mavam:
holky ráda se přidám k srazíku ;)
Míši my si to už slibujem dlouho a moc to nevychází :(
te´d sem tu dlouho nebyla a tolik novinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 21:06

Kaji, ahoj. Jak je? Už 15-ty tyden, to leti.

Dáší, užila sis svy.Tak snad už bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.7.12 09:42

Dani, to nemyslíš vážně :( chudáček, snad to bude to v pořádku a borelioza to nebude. kdy máte další vyšetření, nabo jak se pokračuje v testech..myslím na vás :*
pak dejte holky vědět, do caffe catela bychom zajít mohly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
15.7.12 12:15

Míšo, jak dobere ATB, tak jdeme na znovu na krev a pak asi ještě jednou. Porovnaji se protilatky a dle toho se uvidi.Je to naročne, držet ho aspon trochu v klidu.Je živel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.7.12 12:32
@Dasa+Nicolasek píše:
Danuš no to snad ne :( tak držím pěsti, aby to borelioza nebyla :(

My jsme teď v Ústí, malujem, myjem…a zítra předáváme byt…snad ta červeno-žlutá barva v pokojíku pujde přemalovat úplně… :)

Jsme vstávali ve 2,abychom ve 3 vyjeli, abychom tady byli na tu 8 kdy si měl ex vyzvedávat děti… No a on si přijel až v 10! A měl takové průpovídky že děti nevrátí, že je léto a že je vrátí až se mu bude chtít. Grhhh. No tak mám zas nervičky na pochodu z toho, jak to budem řešit. Přítel musí zítra do práce, nemůžem tady zůstat, stejně předáváme byt není ani kde čekat až on si usmyslí že je vrátí, odjet bez nich nemůžu, aby pak sociálka neřekla že jsem opustila děti (To už tady taky bylo, prej se můžu odstěhovat jen s jeho svolením protože je otec dětí :D Na tý socce fakt vědí prd, jsem jí řekla, že to mám zkonzultované s právníkem, tak pak už mlčela…) Děti jsou v mé péči, i když to ještě není zpravomocněný, lhůta pro odvolání už uběhla tak to platí, říkal právník :nevim: No to zas bude zítra výstup tady s ním :( To mi chodili včera sms typu že mu je budu vozit co dva týdny do Ústí, že on si je prostě bude vyzvedávat v UL a ne „někde“ v Kroměříži kde to nezná. Tak ať si to podá k soudu, když se mu něco nelíbí :nevim: To už se bude řešit v KM a ne v Ustí, kde má známý a ty soudy podle toho taky vypadaly! Protože mi nepřijde normální, aby soudce, když si chlap přijede pro děti autem s 1,5 promile stoupajícím v 8 ráno, a ještě způsobí nehodu, aby ten soudce řekl, proč jste neřekl že vy jste neřídil? Proč jste JÍ takhle naběhl na ruku? Atd… No ale to je jedno, to už je pryč… Bylo toho více, takovýchto věcí nad kterýma zůstával rozum stát… A nakonec se stejně ještě odvolal :zed:

Ach jo…

Pěkný zápřah, ale to je asi všude stejný. Já jsem napálení pořád, protože ty dvě cácorky mi dávají dost zabrat.

Poradit ti můžu ohledně alergologie. Velice příjemná je doktorka Dolečková na Moravské, k ní chodí obě holky a jsme s ní spokojená. V ordinaci má spoustu hraček, takže se děti zabaví a tolik se nebojí.

Na poliklinice u kruháče je doktor Blaťák, jednou jsem tam taky byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.12 08:26

Holky, prosím, snad tu některá budete, potřebovala bych nějak polopaticky poradit, jak se dosatnu k tomu dr sedlákovi? rozbil se mi telefon, nějak nefunguje, nechápu, tak nemůžu zavolat chlapovi do práce, a z map.cz to nějak nechápu… A Nikča mi tu pomalu brečí jak mu je zle, už od včerejška vypadal divně :/ jediný co tu znám je tesko, jak se dostanu na náměstí a do květný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
17.7.12 16:41

Dáši, jak vidno cely den tu nikdo nebyl.Byla jsi u toho Sedlaka, jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.12 17:02

Ahoj, jj byla, vrátili jsme se před chvílí, měl do 15hod poradnu pro miminka. počkala jsem až se vrátí přítel z práce a zajeli jsme tam, nic na něm nenašel. Je fakt, že už Nikča vypadal dobře. tak nevím co mu ráno bylo :nevim: Každopádně jsme se aspon zaregistrovali, ještě tam pujdu příští týden s malou aby si ji změřil, zvážil… a rovnou nikču poslal na logopedii takže jsme skočili i tam :) dnes měla Amálka luxusní záchvat vzteku, 2,5 hod! hruza… už aby jí to přešlo, u nicoláska takové chování neznám…holt každý dítko je jiný a amula je evidentně po mamince :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 08:25

Ahoj holky, kdyby nepršelo tak se chystám jít s dětmi dnes dopo do města koupit nějaký dárek příteli, nechcete jít některá se mnou? :) ;) Počítám že půjdu kolem půl 10… Nejspíš sem ale do tý doby nikdo nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.7.12 09:08

Ahoj, já jdu taky, ale né až do města, ale jen do masny, co je na slovaně. Dáši, asi jsem to přehlídla, ty bydlíš v km v jakých místech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.7.12 10:02

Asi už jsi ve městě :lol:
my jdeme ale až tak za hodinku, chodíme vždycky před polednem at pak malá spí..
pisni mi kdyžtak do SZ číslo, já ti pošlu taky at se pak lépe domluvíme ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová