Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám dva kluky, Fanda má 2 roky a 4 měsíce a Pepíno 2,5 měsíce. ![]()
Jé, tak to je krásný. Dvouročáci tu frčí koukám
. Tak jak někdy pojedeš kolem, tak se můžeme domluvit někam vyrazit. ![]()
@Almondea
Přes TRAVNIK JEZDIME NA KOLE.
Jinak zdravim. dneska unava
@Farllin píše:
Jé, tak to je krásný. Dvouročáci tu frčí koukám![]()
. Tak jak někdy pojedeš kolem, tak se můžeme domluvit někam vyrazit.
O víkendu kdykoliv. Přes týden jsme bez auta, můj ho má v práci, tak jsme tu upíchlí. A autobudem jezdit odmítám. ![]()
@Dana26 píše:
@Almondea
Přes TRAVNIK JEZDIME NA KOLE.Jinak zdravim. dneska unava
Tak to možná jezdíte kolem našeho. Máme na zahradě u potoka psy, vždycky štekají jak navedení. ![]()
Almondeo, tak to my zase jen přes týden, pře víkend v sobotu makáme jak šroubci na baráku a v neděli většinou trávíme jako rodina někde na výletě nebo samy doma
. A v je v Trávníku hodně mamin s malýma prckama?
Já ani nevím, já tu nikoho neznám, kromě sousedů. Ti mají dceru s dětma 5 a 3 roky. Jinak občas někoho potkáme, řeknem dobrý den a jdem dál. Snad jak bude Fanda chodit do školky, tak se tu trochu víc seznámím. Jinak je to bída. ![]()
Holky jste se rozepsali. V trávníku je fajn a ja to chodila s kamosku v poho pesourem ![]()
Dnes jsem byla na vysetreni a jsem zvedava jestli bude vse ok. Rozhodla jsem se totizdarovat vajicka
mám trosku obavy, ale ten pocit je uzasny teda bude a doufam ze to klapne ![]()
Jé, Nymphy, to je krásný. Dobrých skutků neni nikdy dost. Co tě k tomu přesně vede? Z trávníku je to hezká procházka aj kolem moravy polem. Vyjde se tuším někde u bágru. To je docela kousíček.
. Almondeo a kde jsi předtím bydlela?
@nymphy já si říkala co to má bejt za injekce do břicha
už sem se lekla že si nějak nemocná ![]()
tak to jo to je chválihodná činnost
hodně ženských toto ocení ![]()
Holky divala jsem se vcera na film. A par tam nemohl mit deti proste hrozny a smutny pribeh, pak chteli zaplatit pani co jim dite odnosi nakonec se chytlo mimco diky tomu darovanemu vajicku. A tak jsem se divala na net o co jde a nevedela jsem ze to u nas vubec jde… Tak jsem si rekla ze do toho pujdu protoze se to muze stat kazde nas a sama nevim co bych bez toho mojeho stesticka delala. Jj jen me desi ty injekce, ale to preziju prezila jsem horsi veci, jen nevim asi si je sama nepichnu nekomu musim rict. Uz jsem i objednana na vysetreni tak doufam ze jim budu vyhovovat, ale mela bych podle jejich pozadavku je z me strany vse ok ![]()
Jinak procházka fakt bozi a ano vyjdes u bagraku moc pekny na vecerni prochazky
![]()
Holkyyy tak už jsem mluvila s paní doktorkou. To je rychlovka. V pondělí si musím nechat zaslat od gynekologa nejake podklady a objednat se na vysetreni tady v Praze a uz to pojede. Snad bude vse ok, drzte palecky at muzu nektere holcine pomoct ![]()
¨Nymphy a to děláš přímo pro nějakou vybranou slečnu nebo to je anonymní dárcovství?
Děla se jen anonym. Jde to udelat i tak ze si te nejaka holcina najde a tim se posune dopredu v poradniku. Ale jinak podle zakona musi byt vse anonymni…takze dostane vajicko jine zeny
A jak to Kiki probíhá? Já už jsem přemýšlela i o darování kostní dřeně, ale to prej nehorázně molí, nevím zda bych to zvládla.. pokud to není horší jak porod tak to bych asi vydržela ![]()