Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11444
25.8.12 18:00

Tak teplota se drží pořád +- na 38, tak jsme na panadolu. Zatím. Kdyby se nějak moc vyšplhala, tak sjedem na pohotovost. Jinak určo ráno v pondělí skočíme k našemu dr, ať už s teplotou nebo bez, chci aby ho prohlídl. :nevim:

Příspěvek upraven 25.08.12 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.12 18:05

Amulce taky vylezla z ničeho nic horečka, probudila se po půl hodince spánku s pláčem a uklidnila se až před chvilkou, léky nechtěla spolknout, tak jsme dávali aspon ponožky vlasžný na nožky :( pak sem do ní dostala i nurofen, asi po další hodině, a už vypadá že jí je lépe, ale taky se to pořád blíží k té 38…tak uvidíme jak se to vyvine dál… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
25.8.12 20:22

Marodum, at je brzy lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
26.8.12 12:41

No stojí hodně, ale nebyla jsem pěkně dlouho a malá už tomu rozumí tak sjem ji vzala, děti do 3 let mají vstup zdarma tak sjem toho využila.. mě to vyšlo na 350,– chtěla jsem s ní úplně dopředu tak jsem vzala místo v lozi.. jinak A vyšlo na 280 myslím a B-boční vzadu vyšly kolem 200,–
bylo to hezké, hlavně ti velcí tygři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.9.12 09:20

zdounky

Prosím nechodíte někdo plavat do Zdounek? ráda bych zjistila cenu kurzu pro batolata a jestli je možná věrnostní sleva. Díky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
3.9.12 14:37

Holky, tak co malý školáci a školkovníci? Zvládly to? my jsem dneska byly poprvý v miniškolce a super. Ani jsem nechyběla. Já jsem to ticho doma teda zvládala daleko hůř než malá ve školičce. Příště to snad zvládnu i já líp.
Tak školkám /školám zdar. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
3.9.12 15:00

My taky uspěšně přežili a zvladli.Slzu jsem zamačkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.9.12 19:35

Nás to čeká až příští týden, tak uvidím jak to zvládneme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
3.9.12 20:33

Holky zítra kdo by chtěl přidejte se k nám máme srázek s Mitulkou ;) všichni jsou vítáni ;) po 9 budem courat Podzámkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.9.12 22:04

Ahoj,
do Zdounek jsme jezdili 4roky k paní Bětce Mazánkové, která si postavila vlastní aquacentrum tu v KM, takže budeme pokračovat tam

@dajka16 píše:
Prosím nechodíte někdo plavat do Zdounek? ráda bych zjistila cenu kurzu pro batolata a jestli je možná věrnostní sleva. Díky :think:
  • Citovat
  • Upravit
3435
4.9.12 09:13

Plavání

Bydlím taky v Lutopecnách, nedávno sme se sem přistěhovali, takže do KM by to bylo blíž, ale myslela sem že v KM je jen kryťák a tam je prý studená voda a taky je chlorovaná. Se starší dcerou sem tam sice do plavání chodila a bylo tam vše v poho ale to už je 14náct let. Můžu poprosit o podrobnější inforace? Například kde to najdu atd. Dík moc Hana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
4.9.12 14:03

Holky, tady mají webovky, tak najdete všechny informace: http://www.aquacentrum-zdounky.cz/index.php?… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.9.12 18:43

Ahoj holky, kde se dá objednat dort nemyslím ten klasický ten zvládnu sama ale tvarovaný např. auto, traktor na ten si moc netroufám apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
4.9.12 18:57

Tak já jsem svatební dorty nechala dělat na hotelové škole na Lindovce, jezdí se tam tak zezadu a zazvoní, jsou na to zvyklí a pečou pr veřejnost. Dorty dělají učni (nebo studenti, co já víc co jsou zač), ale super. Mají i katalog dortů. A mají tam různé druhy, většinou pro děti právě různé tvary, chuťově úplně super. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
4.9.12 19:09

Dorty vyborne na Havličkove na Vyzkumaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie