Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak teplota se drží pořád +- na 38, tak jsme na panadolu. Zatím. Kdyby se nějak moc vyšplhala, tak sjedem na pohotovost. Jinak určo ráno v pondělí skočíme k našemu dr, ať už s teplotou nebo bez, chci aby ho prohlídl. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.12 v 18:13
Amulce taky vylezla z ničeho nic horečka, probudila se po půl hodince spánku s pláčem a uklidnila se až před chvilkou, léky nechtěla spolknout, tak jsme dávali aspon ponožky vlasžný na nožky
pak sem do ní dostala i nurofen, asi po další hodině, a už vypadá že jí je lépe, ale taky se to pořád blíží k té 38…tak uvidíme jak se to vyvine dál… ![]()
No stojí hodně, ale nebyla jsem pěkně dlouho a malá už tomu rozumí tak sjem ji vzala, děti do 3 let mají vstup zdarma tak sjem toho využila.. mě to vyšlo na 350,– chtěla jsem s ní úplně dopředu tak jsem vzala místo v lozi.. jinak A vyšlo na 280 myslím a B-boční vzadu vyšly kolem 200,–
bylo to hezké, hlavně ti velcí tygři ![]()
Prosím nechodíte někdo plavat do Zdounek? ráda bych zjistila cenu kurzu pro batolata a jestli je možná věrnostní sleva. Díky ![]()
Holky, tak co malý školáci a školkovníci? Zvládly to? my jsem dneska byly poprvý v miniškolce a super. Ani jsem nechyběla. Já jsem to ticho doma teda zvládala daleko hůř než malá ve školičce. Příště to snad zvládnu i já líp.
Tak školkám /školám zdar. ![]()
Holky zítra kdo by chtěl přidejte se k nám máme srázek s Mitulkou
všichni jsou vítáni
po 9 budem courat Podzámkou ![]()
Ahoj,
do Zdounek jsme jezdili 4roky k paní Bětce Mazánkové, která si postavila vlastní aquacentrum tu v KM, takže budeme pokračovat tam
@dajka16 píše:
Prosím nechodíte někdo plavat do Zdounek? ráda bych zjistila cenu kurzu pro batolata a jestli je možná věrnostní sleva. Díky
Bydlím taky v Lutopecnách, nedávno sme se sem přistěhovali, takže do KM by to bylo blíž, ale myslela sem že v KM je jen kryťák a tam je prý studená voda a taky je chlorovaná. Se starší dcerou sem tam sice do plavání chodila a bylo tam vše v poho ale to už je 14náct let. Můžu poprosit o podrobnější inforace? Například kde to najdu atd. Dík moc Hana ![]()
Holky, tady mají webovky, tak najdete všechny informace: http://www.aquacentrum-zdounky.cz/index.php?… ![]()
Ahoj holky, kde se dá objednat dort nemyslím ten klasický ten zvládnu sama ale tvarovaný např. auto, traktor na ten si moc netroufám apod.
Tak já jsem svatební dorty nechala dělat na hotelové škole na Lindovce, jezdí se tam tak zezadu a zazvoní, jsou na to zvyklí a pečou pr veřejnost. Dorty dělají učni (nebo studenti, co já víc co jsou zač), ale super. Mají i katalog dortů. A mají tam různé druhy, většinou pro děti právě různé tvary, chuťově úplně super. ![]()