Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky u nás je mladší sympaťák
bych řekla kolem 40…
A co Káji byla jsi??? já jela dnes do Zlína, venku je příjemně ![]()
ahoj… co Nelinka, spinkala pak? očkování jsme zvládly a čekám že příjdou zase reakce..
jinak máme 7100g a 64cm, puclíček náš ![]()
jj Nelča chrupkala celou cestu dom a pak sem ju ještě povozila hoďku po Chropce ![]()
zato pak doma to byl nezmar, oko nezamhouřila až do večera buď si chtěla povídat což je v pořádku nebo ju kroutily prdy a to byl rachot ![]()
ale noc byla zase klidná kojily sme jen ve 2 a pak až v 6 ![]()
dneska to vypadá zase na déšť tak snad aspoň odpoledne bude trochu ucházejícně abysme mohly na chvilku ven ![]()
Danielka roste jako z vody ![]()
Ahojik holky, tak my dnes přijely z nemocnice… Byly jsme tam od neděle..
Jinak jsem tam poznala super maminku s Vojtiškem, má rok a půl, tak jsem jí říkala at se tu mezi námi ukáže ![]()
MišelkaX píše:
Ahojik holky, tak my dnes přijely z nemocnice… Byly jsme tam od neděle..
Jinak jsem tam poznala super maminku s Vojtiškem, má rok a půl, tak jsem jí říkala at se tu mezi námi ukáže
Copak trapilo berušku???
Ahojky holky
Míši a copak vás zase zlobilo
doufám že né zase podobná hrůza jak posledně ![]()
No začínalo to děsivě, měla šílené horečky a do 4 hodin po čípku už to lezlo nahoru rychlostí blesku, měla skoro 40
tak jsme raději jely… No nakonec se z toho vyklubala ta 6 nemoc, takže jsme teď komplet olezlí
![]()
Taky vás to čeká, projde si tím skoro každé miminko… Vy to Kiki ještě neměly zatím?
Ahoj,od pondělka mám dovolenou.Co nějaky sraz?Ztim nemam naplanovane nic.Tak hlaste.Než se mi to zaseka
Ahojda tak co zítra dámy ![]()
dáme scuka v Podzámce???
můžu dojet kolem 10:45 do KM
tak pište kdo by všechno šel ![]()
Jo Dani až od pondělka jo? tak klidně v týdnu můžeme, já mám čas skoro pořád…
A my Káji teda zítra? dopolko by to šlo, já jsem stejně venku pořád, malá když je doma tak to je strašný vztekloun, nevím jeslti se jí doma nelíbí bo co
![]()
Míši u nás je to to samý malá venku aspoň trochu pospí doma se jí musím furt věnovat jinak ju chytaj ty prdy
prostě potřebuje zabavit
tak jo tak teda čauko zítra apotkáme se v Podzámce?
Jo jo počítám s tím
my tam byly i dnes dvě hodiny, prošly jsme celou podzámku… ![]()
Takže po té 11 tam nějask budeš jo? bude se zase motat dole u těch laviček v tom kruhu… jak jsme kojily a otravovali nás ti mravenci
![]()