Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
19.7.10 11:51

jo Míši nevíš kde u toho Škrabala (kyčle) se dá nechat kočárek, tam se jde vlastně po schůdkách dolů do ordinace, vůbec sem si nevšimla jestli je tam na chodbě někde místo :nevim:
no a hlavně že si pllánuju prohlídku kyčlí na středu když tam dr není :oops: su blbá, no tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.7.10 12:01

Já kočárek nechávala před schůdkama, jak je ten stolek a židle. a malou vzala na ruky… tam to nikdo nevezme, snad :roll: :roll: ale já tam měla nákup i plenky a vše tam zůstalo :mrgreen: :mrgreen:

Cappy budeme rádi když se přidáte :palec:
Jinak Káji v tu středu to platí? jdete i na ty kyčle? klidně můžu jít s vámi, na kolik jdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.7.10 12:09

jj středa platí, na ty kyčle budem muset jít jinej den, já zapoměla že má ve středu operační den, takže neordinuje :roll:
ale pokud bude v poho počásko, tak určo jedem i kdyby to měl bejt jen výlet :mrgreen: :wink:
holky dotázek měly ste někdo v těhu problém s cukrem?
já byla u dr Vlčkové a teď někdy mám jít na KO a nevím jak to bude probíhat, měla sem to napsaný v té průkazce, co mi dali, ale tu mi zabavili v porodnici,
nevím jestli mám dojít nalačno ráno na krev nebo jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.7.10 13:37

No já teď bydlí v Přĺepých, ale budem se stěhovat, jen ještě nevíme kam.

Já bych se na srázek taky vtěrkla, ale tento týden nemůžu.

A ta naše „malá“ měla při narození 55cm a 4,35kg
Takovej malej drobeček… :oops: :lol: Právě zítra nebo ve středu se deme zvážit, tak su zvědavá kolik sme přibrali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.7.10 14:18

Buď sem slepá nebo nevidím. Nemůžu tu nikde najít odpověď, tak se zeptám vás. Malá mi přes den nechce spát, pokaždé když usne tak je asi do 15min vzhůru a pak je k večeru už nevrlá… Doktorka mi tvrdila že je přejezená, ale ona se po 3hod hlásí sama o jídlo. Ale zase pak prospí celou noc(to ikdyž dr.říkala budit po 4hod. tak Lucku nechám až se sama zbudí, šak ona nejlíp ví kdy má hlad)
Ale s tím spaním přes den už nevím co bych vyzkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
19.7.10 16:22

..

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:14

• Citovat
  • Upravit
5679
19.7.10 16:36

Iri, mě malá přes den taky vůbec nechtěla spát… a v noci spala, za to jsem byla ráda… ale čím více byla starší tak začala spávat, ted má přes 5 měsíců a spí 3×-4× denně po půl hodině až hodine…
to se ještě párkrát změní…
A rozhodně bych v noci budila, pokud jsou takové horka měla by jsi do ní tekutiny dostat..celou noc je opravdu hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.7.10 17:57

Iri,já jsem v noci nebudila ani jednoho,spávali mi od 3týdnů v tahu od 19hodin do rána do 5hodin.Pokud přibírá a má dost počůraných plínek,tak bych to neřešila. Spaní přes den,některá mimča spí hůř,někdo potřebuje uvozit v kočárku,jiné mimino spí v postýlce. To teplo jí taky nepřidá. Uvidíš časem.

• Citovat
  • Upravit
3184
19.7.10 19:34

Iri my sme přes den spávaly dobře ale poslední dny hlavně tím horkem malá nemohla spát ale zato noc super :palec:
dnešek byl třeba fakt boj je strašně uplakaná jak zabere do 10 min se budí jako by se jí zdálo něco škaredýho
ze spánku začne plakat a pak se vzbudí úplně vyplašená
jinak já v noci většinou taky nebudím, jen když už je to fakt moc dlouho
třeba kterousi noc malá chrněla už přes 5 hodin a myslela sem že my prasknou prsa tak jak zakňourala tak sem ju rozbalila a pak nakrmila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.7.10 20:17

Jo jo Fyzi ale oba jsi měla zimu nebo jaro ne? mě říkala laktační sestra i doktor že v takových horkách určitě často přikládat nebo dávat čajík… doma jsme měli 27 stupnů, bylo to šílený, jednou za noc bych ji určitě probudila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.7.10 20:29

No, takové „starosti“ vám upřímně závidím :lol:
Nikdy jsem nemusela řešit, že by mi během horké noci dítko nepilo.
Maty ještě celou noc nespal.

A je už určený přesný čas na případný sraz?
Od středy mají být zase vedra, tak doufám, že nebude zase 35°C :cert:
Vedra snáším špatně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.7.10 20:34

No tak já nevím, je sice pravda že v těch horkách by měla hodně pít. Ale plínku má pročůranou pokaždé když ju přebaluju(ped každým kojením) a přibírá celkem pěkně, takže asi nic měnit nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.7.10 21:08

Miško,oba jsou na konci února. Radimek se mi v těch teplech minulý týden vzbudil jednou,kolem 2ráno jen díky tomu,že svolávali dobrovolné hasiče. Ale je fakt,že mám spavé děti.

Iri,uvidíš,kolik malá přibrala a co na to Mudr.

K tomu srazíku,viděla jsem předpověď počasí a má být od středy zase teplo,ale příští týden se má ochladit.

• Citovat
  • Upravit
5679
19.7.10 22:18

Fyzi no joooo a já si říkala co tady ty sirény šílejí… co se stalo nevíš???
Vy se tak máte že vám tak krásně spí, moje mě vysává i v noci…
Včera např. 23h,02h,03h,6h a pak naštěstí ještě usnula. se tak těším až budu spát celou noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.7.10 22:19

Jo jo od středy teplo má prej být, ale nemyslím že by to ze dne na den skočilo na 35… snad bude příjemně.
Jinak Káji v kolik tak můžeš? mezi tou 10 až 11? můžeme dát i někde obídek co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová