Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo Míši nevíš kde u toho Škrabala (kyčle) se dá nechat kočárek, tam se jde vlastně po schůdkách dolů do ordinace, vůbec sem si nevšimla jestli je tam na chodbě někde místo ![]()
no a hlavně že si pllánuju prohlídku kyčlí na středu když tam dr není
su blbá, no tak uvidíme
Já kočárek nechávala před schůdkama, jak je ten stolek a židle. a malou vzala na ruky… tam to nikdo nevezme, snad
ale já tam měla nákup i plenky a vše tam zůstalo
![]()
Cappy budeme rádi když se přidáte ![]()
Jinak Káji v tu středu to platí? jdete i na ty kyčle? klidně můžu jít s vámi, na kolik jdete
jj středa platí, na ty kyčle budem muset jít jinej den, já zapoměla že má ve středu operační den, takže neordinuje ![]()
ale pokud bude v poho počásko, tak určo jedem i kdyby to měl bejt jen výlet
![]()
holky dotázek měly ste někdo v těhu problém s cukrem?
já byla u dr Vlčkové a teď někdy mám jít na KO a nevím jak to bude probíhat, měla sem to napsaný v té průkazce, co mi dali, ale tu mi zabavili v porodnici,
nevím jestli mám dojít nalačno ráno na krev nebo jak ![]()
No já teď bydlí v Přĺepých, ale budem se stěhovat, jen ještě nevíme kam.
Já bych se na srázek taky vtěrkla, ale tento týden nemůžu.
A ta naše „malá“ měla při narození 55cm a 4,35kg
Takovej malej drobeček…
Právě zítra nebo ve středu se deme zvážit, tak su zvědavá kolik sme přibrali…
Buď sem slepá nebo nevidím. Nemůžu tu nikde najít odpověď, tak se zeptám vás. Malá mi přes den nechce spát, pokaždé když usne tak je asi do 15min vzhůru a pak je k večeru už nevrlá… Doktorka mi tvrdila že je přejezená, ale ona se po 3hod hlásí sama o jídlo. Ale zase pak prospí celou noc(to ikdyž dr.říkala budit po 4hod. tak Lucku nechám až se sama zbudí, šak ona nejlíp ví kdy má hlad)
Ale s tím spaním přes den už nevím co bych vyzkoušela…
Iri, mě malá přes den taky vůbec nechtěla spát… a v noci spala, za to jsem byla ráda… ale čím více byla starší tak začala spávat, ted má přes 5 měsíců a spí 3×-4× denně po půl hodině až hodine…
to se ještě párkrát změní…
A rozhodně bych v noci budila, pokud jsou takové horka měla by jsi do ní tekutiny dostat..celou noc je opravdu hodně
Iri,já jsem v noci nebudila ani jednoho,spávali mi od 3týdnů v tahu od 19hodin do rána do 5hodin.Pokud přibírá a má dost počůraných plínek,tak bych to neřešila. Spaní přes den,některá mimča spí hůř,někdo potřebuje uvozit v kočárku,jiné mimino spí v postýlce. To teplo jí taky nepřidá. Uvidíš časem.
Iri my sme přes den spávaly dobře ale poslední dny hlavně tím horkem malá nemohla spát ale zato noc super ![]()
dnešek byl třeba fakt boj je strašně uplakaná jak zabere do 10 min se budí jako by se jí zdálo něco škaredýho
ze spánku začne plakat a pak se vzbudí úplně vyplašená
jinak já v noci většinou taky nebudím, jen když už je to fakt moc dlouho
třeba kterousi noc malá chrněla už přes 5 hodin a myslela sem že my prasknou prsa tak jak zakňourala tak sem ju rozbalila a pak nakrmila ![]()
Jo jo Fyzi ale oba jsi měla zimu nebo jaro ne? mě říkala laktační sestra i doktor že v takových horkách určitě často přikládat nebo dávat čajík… doma jsme měli 27 stupnů, bylo to šílený, jednou za noc bych ji určitě probudila ![]()
No, takové „starosti“ vám upřímně závidím ![]()
Nikdy jsem nemusela řešit, že by mi během horké noci dítko nepilo.
Maty ještě celou noc nespal.
A je už určený přesný čas na případný sraz?
Od středy mají být zase vedra, tak doufám, že nebude zase 35°C ![]()
Vedra snáším špatně ![]()
No tak já nevím, je sice pravda že v těch horkách by měla hodně pít. Ale plínku má pročůranou pokaždé když ju přebaluju(ped každým kojením) a přibírá celkem pěkně, takže asi nic měnit nebudu…
Miško,oba jsou na konci února. Radimek se mi v těch teplech minulý týden vzbudil jednou,kolem 2ráno jen díky tomu,že svolávali dobrovolné hasiče. Ale je fakt,že mám spavé děti.
Iri,uvidíš,kolik malá přibrala a co na to Mudr.
K tomu srazíku,viděla jsem předpověď počasí a má být od středy zase teplo,ale příští týden se má ochladit.
Fyzi no joooo a já si říkala co tady ty sirény šílejí… co se stalo nevíš???
Vy se tak máte že vám tak krásně spí, moje mě vysává i v noci…
Včera např. 23h,02h,03h,6h a pak naštěstí ještě usnula. se tak těším až budu spát celou noc ![]()
Jo jo od středy teplo má prej být, ale nemyslím že by to ze dne na den skočilo na 35… snad bude příjemně.
Jinak Káji v kolik tak můžeš? mezi tou 10 až 11? můžeme dát i někde obídek co ![]()