Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17368
20.6.10 15:17

Promiňte, že z Vás tady tak tahám informace, ale ještě mám takový dotaz. Nevíte, jestli v KM nebo okolí se někde vyrábí fotografie na jedlý papír? Všude se ptám a nikdo nic neví. Tak si snad i začínám připadat, že Kroměříž vůbec neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.6.10 12:19

jee farlin tak to vůbec nevím,,, tady asi nikde :nevim: :nevim:

Fyzi vy chodíte na kolik plavčit? dneska jdeme už dříve, ta kamarádka je nemocná tak jsem si to přehodila na odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.6.10 21:39

Miško,byli jsme na 16:45, to je náš stálý čas. Co záda,bolelo to včera míň?

• Citovat
  • Upravit
5679
26.6.10 09:14

no my šly už jako první na 15:15, ale příště jdu i s tatínkem na 18hodin…
Ty záda už v pohodě, asi jsem se pěkně zapřela o vanu, aspon tak mi to radila…
ale jsem malá, takže v tom je trošku i výhoda, chudáci ti hodně vysocí, ti se ani o tu vanu neopřou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
26.6.10 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.6.10 12:33

My kolem té 18 odcházíme,tak se třeba uvidíme.

Dančo,pozdravy jsem vyřídila,taky Tě zdraví.

• Citovat
  • Upravit
5679
1.7.10 21:46

Fyzi byla jsi to ty? hmm já tě nepoznala :roll: :roll: :roll:
až když jsem tam viděla Lukáška, byl to on že? toho jsem poznala :lol: :lol:
tak snad příště už se to povede :mrgreen:
jak bylo, my jsme dnes už potápěly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.7.10 22:27

Miško,byla,modré tričko,sukně. Radimek modré tričko,bílé kalhoty a Lukáš zelené pruhované tričko a zelené kraťásky. Manžel ten menší a víc namakanej v tričku bez rukávů :wink: Zrovna jsme s kámoškou řešily problém s PC.
Danielka je jak panenka. Jak se líbilo plavčo tatínkovi?

• Citovat
  • Upravit
5679
2.7.10 16:47

Ty jo opravdu jsem tě nepoznala, až když jsem viděla malého…tak z fotek :lol: ale pak už mi bylo trapně za tebou lézt :lol: :lol:
tak snad příště.. :palec:

jo jo malá super, té se to líbí i to potopení zvládla krásně, jen když jsem to zkoušela já tak já prostě hrrr hrrr…no příště musím pomaleji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.7.10 21:39

Miško,příště to klapne. Budu muset aktualizovat Radimkovi i Lukáškovi fotku u metříku,ať jsou k poznání.

• Citovat
  • Upravit
9356
4.7.10 07:16

Včera jsme se byli poprve letos okoupat v Chropyni.Voda super,děti spokojené.Vojtik zkouší plavat sam jen s rukavky.
Dneska možna pojedem do Roštína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
9.7.10 11:01

Teda tady je mrtvo.Si uživate pěkneho počasi.

Dneska jsem ve městě zahledla Fyzi,ale s někym se bavila.Chtěla jsem,že nani kusek niž počkam,ale pak jsem si všimla,že tam ma zbytek rodinky tak jsem šla.
Ale napadlo mně :lol: .Nechcete i třeba přisti tyden udělat srazik v podzamce?Já mam ještě cely přisti tyden dovču takže je mi celkem jedno kdy.Akorat asi pondli,utery davam ještě Vojtu do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
9.7.10 11:08

Ahoj,

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:13

• Citovat
  • Upravit
4704
10.7.10 20:47

Tak my byli na dovči,maličkou jsme nechali u babičky aby jsme si mohli odpocinout a nabrat sily :) blíží se nám 9měsíc a jde to videt co už prdolka vse umi.Ted v ty paraky travime kazdej den na koupalisti jinak se snad ani prezit neda.Tak paaaaaaaaaaaaaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
10.7.10 22:04

Kiki tož to se teda máte, na dovči a bez miminka :lol: :lol:
kam chodíš na koupák??? my byli včera v Sazovicích, dnes v chropyni a zítra asi bajda :palec:
Miriam v 5 měsíci jste už lozili??? no tak to je pěkný malá asi brzo začne taky 8-o
doktor prej v 6ti měsících se na bříšku se začne otáčet podle směru hodinových ručiček, říkám no to už děláme ted :lol: :lol: :lol: a už se trošku posune dopředu, takže za chvíli se mi asi taky odplazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová