Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
20.7.10 06:52
MišelkaX píše:
Jo jo od středy teplo má prej být, ale nemyslím že by to ze dne na den skočilo na 35… snad bude příjemně.
Jinak Káji v kolik tak můžeš? mezi tou 10 až 11? můžeme dát i někde obídek co :palec:

Miško,věřit by jsi měla,ochlazeni bylo taky ze dnes na den :D
ale doufejme ze to nepujde tak prudce.
Pokud by jste dali srazek tak v tech 10 mela bych hodku casek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.7.10 07:19

Míši jo dojedu tak po půl 11
jasně někde se nakrmíme :wink:

tak my měly dneska klidnou noc, Nelča chrněla a kdybych ju neposunovala v postýlce tak by se asi ani nevzbudila, ale mšla naducanou plínu tak sem ju vzbudila přebalováním, tak se aj napapkala a hurá zase spát a další kojo v 6 :palec:
takže sem vyspaná a snad bude dneska klídek abych mohla i něco doma udělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.7.10 07:26
Kajjka píše:
Míši jo dojedu tak po půl 11
jasně někde se nakrmíme :wink:tak my měly dneska klidnou noc, Nelča chrněla a kdybych ju neposunovala v postýlce tak by se asi ani nevzbudila, ale mšla naducanou plínu tak sem ju vzbudila přebalováním, tak se aj napapkala a hurá zase spát a další kojo v 6 :palec:
takže sem vyspaná a snad bude dneska klídek abych mohla i něco doma udělat :wink:
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.7.10 08:04

Tak se Kristy v těch deset třeba zastav nebo si dáme v 10 scuka a my pak půjdeme do podzámky k té spodní bráně a počkáme Káji na tebe ju? přijedeš normálně na nádr že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.7.10 08:40

jj na nádr tak já tam za váma pak dofrčím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.7.10 11:43

jo jo však telefonek na sebe máme, ale kolem té půl půjdeme k té spodní bráně :palec:
Kiki a ty co, zastavíš se kolem té 10? nebo dáme někde scuka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.7.10 17:49

Misko asi dame scuka,v 9 budu hlídat Nelinku od segry a pak muzu se na chvilku ukazat ale chcem jit se segrou do mesta,ma za tyden termin tak dokoupit co jeste nema.Tak si dame vedet na tel,treba srazek na namku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.7.10 18:01

Ty jo, ona už má za týden termín? :-) tak to je mazec jak to uteklo… :palec:
ok tak si dáme vědět… počítám tak kolem té 10 že se budeme motat venku…
Jak jste už vůbec velicí? já vás taky už pěkně dlouho neviděla…se těš na tu naší raubířku, tu ani nepoznáš jak vyrostla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.7.10 18:20

Tak my už jsme velcí,teda malincí ale oproti vam rozdil :) ted bude mit 9mesicu ma necelejch 7kg a 64cm.Ale chodi mi kolem nabytku a vali po 4jako o zavod,a musím zaklepak plne zdravi :)
jj uteklo to a uz se moc tesim na mimusko zase bude co obdivovat navic chlap tech je nedostatek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.7.10 18:21

A práve se rozhodla ze je uplne zbytecne chodit ve vyzehlem bo mi shodila ze sedacky vyzehlenej kos pradla a hazze ho kolem sebe a ma ohromnou radost :D:D:D
No jsem na vas holky zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.7.10 19:07

Ty vogo fakt???? my jsme na tom úplně stejně, mě pose… :lol: :lol: :lol:
Má 6900g a 64cm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže holky jsou sice věkem rozdílné ale jinak stejné :mrgreen: :mrgreen:
Tak zítra…Káji a my se potkáme pak u té brány..
Jo a Cappy, napíši ti do SZ telefonek, pokud budeš mít chuť přijet tak pak pisni a někde se tam najdeme :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
20.7.10 21:01

Nymphy,tak Radim měl ve 4měsících 67cm a 7300gramů.

My se kdyžtak připojíme,akorát netuším v kolik,musím zvládnout fotografa a kontrolu u Zajace,jestli se Radimkovi lepší ekzém.

• Citovat
  • Upravit
3184
20.7.10 21:31

super holky to bude fajn :palec: už se na vás moc těšíme, jen doufám že Nelča bude mít lepší náladu jak dneska dopoledne docela v poho ale pak to začlo a křičí jako siréna
zase ju chytly prdy, zítra si valíme do lékárny pro lactobacílky baby tak snad pomůžou
chuďěrka moje se mi tu uřve
tak papa zítra a kdyby něco tak máme ty telefony :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.7.10 23:08

Tak Danielka si dnes taky poplakala a hodně…3 hodiny mi tu večer bulela a i na rukách…asi zubyyyyy…
Fyzi taky ti posílám čísilko do SZ kdyby něco pisni a my napíšeme kde drandíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.7.10 23:10

ty máš myslím čísilko i na Kájku Fyzi že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová