Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kajjka a MišelkaX vy ste fakt ukecaný baby
Dneska mi Lucinka celej den podřimuje, to je pohodička
I když se budem stěhovat, tak tomu úklidu moc nedám:-)
Nevíte náhodou jestli se do pitnýho režimu pčítá jen voda, nebo i čaj atd. Já třeba hodně piju bílou kávu…
Iri určitě jo… vše kde je obsažená voda…
Káji OK pisni pak co a jak, my určitě ven půjdeme a od soboty se má zase ochladit, takže moc parno asi nebude…
My byli ještě na ty brusle a ujeli jsme asi 9 kiláků ![]()
Fyzi jeeee ja si všimla zase jen těch policajtu
Ale určitě se s miškou pro přístě polepšíme že
Dnes frčíme do Zlína,nějake penizky utratit a hlavně snad už vyberu nějaké naušničky male,ty stare pekne ale pitome se jedna ztratila ![]()
Kajjko, Škrabal ordinuje i v Holešově, takže si myslím, že Iri nejela až do KM.
Taky jsme u něj byli.
aha no já jen že mi říkal že má dovču do 16.7. chtěla sem k němu jít tento týden ale nakonec to nechám až na pondělí
doufám že to v KM bude
Miško,příště se snad potkáme v Podzámce.
Nymphy,no stáli jsme tam s nima,Lukášek si domlouval návštěvu na stanici,hasičárnu už má zmáknutou,tak ještě cajty a záchranku.
Právě že v Holešově se těch doktorů střídá víc, tak sem v tom měla guláš, ale teď už vím že tam v ponělí sou tak tam musím skáknout.
Proč musí být všechno tak složitý?
Nemáte někdo zbytečnej milion???
![]()
Právě že teď tam mají tak blbě dovolený, ale jak sme tam byly tož vím že v pondělí tam sou. Dál si to nepamatuju…
Právě proto musíme jít v pondělí odpoledne…
Cappy píše:
Kajjko, Škrabal ordinuje i v Holešově, takže si myslím, že Iri nejela až do KM.
Taky jsme u něj byli.
aha tak už vím kde se stala chyba ![]()
v KM ordinuje dr Arnošt Škrabal
a v Halošově Vojtěch Škrabal
mě právě nesedělo že by stíhal ještě ordinovat v Holešově když v Km ordinuje skoro každej den ještě má operace v nemocnici a zákroky na Moravské v KM ![]()
njn každá sme myslely jinýho
já chtěla vyrazit dneska ale tady furt tak chčije že asi počkám buď do odpoledne jestli se to nepotrhá nebo na zítra ale to má bejt prej taky hnusně ![]()
Kajjko, že by bráchové měli vystudovaný stejný obor? No, nožná je to taky jen shoda jmen, že.
Mně takové počasí naprosto vyhovuje. Je to parádní změna po těch trop. vedrech.
Kdyby byla celý rok teplota max 20°C, tak bych byla spokojená ![]()
Na vedra fakt nejsem stavěná.
Ani ten déšť mi nevadí (pokud tedy nechčije 3 týdny v kuse).
Konečně můžu vyrazit s malým na procházku.