Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, jo, já jsem přímo z Kroměříže. Strašně si to užívám a těším se, jak budu mít ten malý uzlíček doma. Snad porodíme v pohodě v Km nemocnici a budeme hlavně zdraví. Je tu někdo, kdo má rodit taky v srpnu?
Srpen asi ne e, Kájjka ta má rodit teď v červnu a byla tu ještě těhotná Iri a s tou nevíme co je… v jiné diskuzi psala o nějakých problémech, tak snad jí to dobře dopadlo… Ale znám jednu maminku tady z Kroměříže která čeká druhé miminko a ta má termín v září.. řeknu jí ať se mezi nás taky připojí ![]()
Fyzi fakt se ti už přetáčí na bříško? to se mi zdá hodně brzo… my se občas překulíme z bříška na zádička a to jedna doktorka říkala že je to spíše jen náhoda
![]()
Určitě budu ráda, když tu bude nějaká maminka, co čeká nějak ta přibližně se mnou…Dokonce jedná známá z KM má termín ve stejný den jako já, a co tak poslouchám od lidí, tak strašně moc rodí v srpnu. Tak začínám mít i strach, aby jsme se do porodnice všichni vešli
Můžu se zeptat, jak se tady objednává ten nadstandart, když nevím, kdy to příjde? Ráda bych ho měla.
fyzikarka píše:
Tak nám se začal Radimek otáčet na bříško. Končí období klidu
No, téda, to je ale rychlík ![]()
Maty se začal přetáčet až někdy na 5m.
Mišelko, jsem si teď všimla, že mi někam zmiznul metr ![]()
No, nevadí, uděláme nový.
Mám rok a půl starého syna.
Farllin, nadstandart se nedá objednat dopředu, ale zažádáš si o něj na příjmu než půjdeš rodit… ale opravdu může a nemusí být volný.. já ho chtěla, alle bohužel v ten den bylo strašně moc porodů tak na mě nevyšlo… a nakonec jsem byla i ráda, měla jsem dvě maminky na pokoji a super, člověk si pokecá, odreaguje se a když je potřeba pohlídá tvé miminko a ty se v klidu osprchuješ… ale zase nadstandart je dobrý že jsou neomezené návštevy..
Cappy píše:
Nymphy, rozhodně si nemyslím, že jsi srab, jen jsi se bála zbytečně.
Ale respektuji tě. Císař je prý mnohem horší než klasickýž porod, tedy spíš hojení je horší, takže jsi vlastně borka, že jsi to zvládla na jedničku![]()
No kojení by bylo aj fajn jen jsem dostala hroznou chrípku a neslo to
Ale ja mela fakt takovej ten hysterickej strach ze by mi ten cisar udelali asi tak i tak…
vim ze to jde prezit ale ja mam jakejsik blok:(
Ale dekuji
Tak to v tom případě uvidím, jestli na mě zbyde i nadstandart. A kdyby nebyl, je možná fakt, že zase nebudu taková odstrčená a můžu si i pokecat. Pokud se teda natrefí na dobrou maminu
.Fyzikařko, nechodila jsi náhodou na ZŠ Slovan? Je to teda už dlouho…konec myslím 95´. Do 8.D? Přesně nevím tu třídu, ale zdáš se mi povědomá.
Miško,Raďulka je trošku předběhnutý,on se narodil a vypadal jak 2měsíční mimčo,ve 14dnech začal pást koníčky a teď se otáčí.
Farllin,jojo,chodila,konec 1995 a 8.C. Ty jsi končila kdy?
Jo, 8.C, to je docela možné. Naše třída těch lidí ve stejném ročníku moc neznala, protože jsme byly docela odstrčení. 8.E. A neučila jsi dokonce i potom na Slovaně? I když to už se mi možná fakt plete. Pokud jo, asi jsi učila mojeho bráchu, je o hodně mladší…Ale to už možná fakt plácám.. ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, je v KM nějaký podnik (kavárna, cukrárna), kde je to zařízené pro maminky s dětmi (nějaké hřiště nebo aspoň dětský koutek)?? ![]()
No tak tady v Kroměříži teda bohužel vůbec nevím
ale zkusím se zeptat kamarádky, ta to tady má hodně prolítané… Taky by mě něco takového zajímalo, at máme kam chodit..
Není ta Baštírna na 1.máje s dětským koutkem? ALe to není přímo kavárna..Já tam nikdy nebyla, jen jsem slyšela, že tam je i dětský koutek a i dětské jídlo, pití… ![]()
no dětský koutek tam byl… na stránkách píší : Bohužel dne 30.4.2010 Baštírna končí!
Takže už je uzavřená…
Musíme hledat dál ![]()
Tak nám se začal Radimek otáčet na bříško. Končí období klidu