Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
19.5.10 10:21

Míši já tomu věřím, musí to vydržet :cert:
Nevím teda jaký je momentální stav a ani to nezjišťuju
manža mi odjel do práce tak jen doufám že nebude žádná velká změna a zase se mi večer vrátí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
19.5.10 10:30

Přesně tak,

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:10

• Citovat
  • Upravit
5679
19.5.10 11:15

Miri tak naštěstí se to už nevrátilo a snad ani nevrátí :cert: :cert:

zatím je zdravá..

Ty jo Miri co to je preklampsie, to jsem ještě nikdy neslyšela 8-o 8-o tak to muselo být teda hnusný :-(

Káji 21 days a je to tady :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
19.5.10 11:24

Měla

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:11

• Citovat
  • Upravit
5679
19.5.10 11:27

ty jo, tak to je hnusný :-( :-( :-( ale ještě že vše dopadlo v pořádku… Oni se tam s tím určitě setkávají…

Malé dneska začalo nějak téci očičko, má ho takové červenější a pořád ji z toho tečou slzičky :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
19.5.10 11:33

..

• Citovat
  • Upravit
3184
19.5.10 12:25

jj už se nám to blíží, ale těch 21 dní je nastavených podle mýho dřívějšího termínu
původní podle kterýho mi i dr počítal mateřskou mám 14.6. no ale zas takovej rozdíl ve dnech to není to je fakt :wink:
no už se nemůžem dočkat :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
19.5.10 12:29

A jak se cítíš??

• Citovat
  • Upravit
3184
19.5.10 12:35

no není to zase nějak extrémně hrozný, ale už mě to zmáhá a o bolení zad a kyčlí ani nemluvím :roll:
v noci je to horor, jen přetočit se na druhej bok je vysilující a to lítám i 4× za noc na WC
no jen čekám kdy to trochu poleví, mamka mi říkala že těsně před porodem se jí ulevilo od všeho a bylo jí strašně fajn :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.5.10 14:16

V Kroměříži situace teda Ok, jo?
U nás (ťuk, ťuk, ťuk) naštěstí taky dobré, na záplavy to nevypadá.

Počasí už ani nekomentuji, mám z toho slušnou depku.
Ven chodíme za každého pošasí, i když venku leje jako z konce, jinak bych se doma zbláznila a Maty taky.

Nesmírně se těším, až bude konečně pěkně, jak budeme výletovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana nepř
19.5.10 19:31

Ahoj,
od pmdělka kdy jsem byla ve stresu je to nejhorši snad za nama.
Morava kklesa,Bečva,ktara by nas splachla taky.
Tak snad uiž bude dobře.

• Citovat
  • Upravit
Ivenka
20.5.10 08:13

Ahojky Káji, tak jak je? Co Nela, je hodná? A co nemocnice, furt jsem tě chtěla navštívit, ale nechtělo se mi tam - za tebou ano, ale do těch prostor nee, stále čekáme na výsledky z genetiky, je to už měsíc a furt nic…je to hrozný!!! A nemusí ani na nic přijít.

• Citovat
  • Upravit
3184
20.5.10 11:37

Ahojky Ivi :mavam:
no ani mi nemluv v pátek sem se vrátila z dalšího pobytu z nemocnice ale do porodu už fakt posledního :dance: to neva že si nedošla myslím že bude lepší když se potkáme radši na nějakém příjemnějším místě :wink:
Nelinka je relativně hodná jen je asi trochu živější tak sem zvědavá jaký to bude rarášek až se narodí
jinak se máme fajn :palec: Neluš má už 2700g takže jsme prý naprosto připraveny na porod
Teda ti vás napínají :cert: a co matura levou zadní ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivenka
20.5.10 12:46

Levou zadní, jo?!!! Já už se neuvěřitelně těším jak to bude za mnou…budu kalit 14 dnů :zed: Ale písemný mám za sebou…už jen ústní 7,6, musíte držet všecko co bude po ruce!!! Nejlépe pěstičky, chi chi. Pa holky

• Citovat
  • Upravit
3184
20.5.10 12:51

Ivi neboj svěrače svírají :-P
to víš že na tebe budem myslet jen abych náhodou taky nepotřebovala zrovna aby na mě někdo v ten den myslel, sice teda předpokládáme že tak dlouho v celku nevydržíme ale kdoví :nevim:
jak se rozpadnem tak se určo ozvem :wink:
papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová