Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míši já tomu věřím, musí to vydržet ![]()
Nevím teda jaký je momentální stav a ani to nezjišťuju
manža mi odjel do práce tak jen doufám že nebude žádná velká změna a zase se mi večer vrátí ![]()
Miri tak naštěstí se to už nevrátilo a snad ani nevrátí
![]()
zatím je zdravá..
Ty jo Miri co to je preklampsie, to jsem ještě nikdy neslyšela
tak to muselo být teda hnusný ![]()
Káji 21 days a je to tady
![]()
ty jo, tak to je hnusný
ale ještě že vše dopadlo v pořádku… Oni se tam s tím určitě setkávají…
Malé dneska začalo nějak téci očičko, má ho takové červenější a pořád ji z toho tečou slzičky
![]()
jj už se nám to blíží, ale těch 21 dní je nastavených podle mýho dřívějšího termínu
původní podle kterýho mi i dr počítal mateřskou mám 14.6. no ale zas takovej rozdíl ve dnech to není to je fakt ![]()
no už se nemůžem dočkat
![]()
no není to zase nějak extrémně hrozný, ale už mě to zmáhá a o bolení zad a kyčlí ani nemluvím ![]()
v noci je to horor, jen přetočit se na druhej bok je vysilující a to lítám i 4× za noc na WC
no jen čekám kdy to trochu poleví, mamka mi říkala že těsně před porodem se jí ulevilo od všeho a bylo jí strašně fajn ![]()
V Kroměříži situace teda Ok, jo?
U nás (ťuk, ťuk, ťuk) naštěstí taky dobré, na záplavy to nevypadá.
Počasí už ani nekomentuji, mám z toho slušnou depku.
Ven chodíme za každého pošasí, i když venku leje jako z konce, jinak bych se doma zbláznila a Maty taky.
Nesmírně se těším, až bude konečně pěkně, jak budeme výletovat.
Ahoj,
od pmdělka kdy jsem byla ve stresu je to nejhorši snad za nama.
Morava kklesa,Bečva,ktara by nas splachla taky.
Tak snad uiž bude dobře.
Ahojky Káji, tak jak je? Co Nela, je hodná? A co nemocnice, furt jsem tě chtěla navštívit, ale nechtělo se mi tam - za tebou ano, ale do těch prostor nee, stále čekáme na výsledky z genetiky, je to už měsíc a furt nic…je to hrozný!!! A nemusí ani na nic přijít.
Ahojky Ivi ![]()
no ani mi nemluv v pátek sem se vrátila z dalšího pobytu z nemocnice ale do porodu už fakt posledního
to neva že si nedošla myslím že bude lepší když se potkáme radši na nějakém příjemnějším místě ![]()
Nelinka je relativně hodná jen je asi trochu živější tak sem zvědavá jaký to bude rarášek až se narodí
jinak se máme fajn
Neluš má už 2700g takže jsme prý naprosto připraveny na porod
Teda ti vás napínají
a co matura levou zadní ne? ![]()
Levou zadní, jo?!!! Já už se neuvěřitelně těším jak to bude za mnou…budu kalit 14 dnů
Ale písemný mám za sebou…už jen ústní 7,6, musíte držet všecko co bude po ruce!!! Nejlépe pěstičky, chi chi. Pa holky
Ivi neboj svěrače svírají ![]()
to víš že na tebe budem myslet jen abych náhodou taky nepotřebovala zrovna aby na mě někdo v ten den myslel, sice teda předpokládáme že tak dlouho v celku nevydržíme ale kdoví ![]()
jak se rozpadnem tak se určo ozvem ![]()
papa ![]()