Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
23.3.10 08:03

Tak já sem první dny z toho byla úplně zoufalá
v práci sem trčela od nevidím do nevidím a najednou týden ležet v nemocnici a pak kliďák doma ale furt ležet se nedá
takovej normál co je potřeba udělat jen mám od manžela zakázaný umýt okna ale na to bych si netroufla, při určitých pohybech mi tvrdlo břicho tak to nechcu riskovat
na netu taky vysedávám ale jen když je mi dobře a nebo když mě Nelča moc netlačí, to se pak nedá na té židli sedět :nevim:
no a jinak vyšívám a čtu různý knížky a td sem přesazovala kytičky a vysedávám na balkoně na sluníčku
ono se to nezdá ale ten den nakonec celkem uteče :mrgreen: kor když si někdy třeba na hoďku zdřímnu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.3.10 08:35

Já jsem se v těhu doma docela nudila, tak jsem se vrhla do háčkování a taky jsem vyšívala, dokonce jsem v tom chtěla pokračovat i po narození malého :oops:
Hahaha, to jsem byla ale vtipná, že?
Ale teď mám zase jiné koníčky.
Jen si užívej klidu a nabírej síly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
23.3.10 08:43

jj to mi říká každej ať co nejvíc odpočívám dokud můžu ale já jsem neposeda a k odpočinku mě donutí až když padám únavou a nebo když je mi fakt mizerně :oops: no ale když je manža doma tak si mě hlídá :palec:
no o háčkování a pletení sem taky uvažovala ale to mě tak nebaví
no ale mám v plánu se nechat od mamky zaškolit v šití na šicím stroji, v ruce se mi šije dobře ale mašina je lepší, jen sem na to nikdy moc šikovná nebyla, po prvním nezdaru sem to vzdala a hlavně na základce když sme to musely zkusit v rámci výuky se mi to zprotivilo, úča byla debil! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.3.10 08:50

Šít jsem chtěla taky, ale bojím se o svém prsty :oops:
Jako malá jsem byla hrozná nešika, tak mám strach, abych se nezmrzačila.
Ale měla jsem v plánu, že si nakoupím materiál a spíchnu nějakou fešnou plínku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
23.3.10 08:57

no mě napadly potahy na peřinky do postýlky na tom snad pomalu není co zkazit a mám u našich látku krásnou hráškově zelenou s pidi puntíkama a už nějakej rok se chstám že si z ní něco spíchnu na letní šatičky nebo tuniku by byla super tak uvidím jestli se k tomu konečně odhodlám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
28.3.10 20:42

Ahojte…
jo jo je fakt jak je teď venku krásně tak není moc čas :-) :-)
a malé se věnuji více a více, už hodně vnímá tak pořád něco vymýšlíme, hodně se smějeme a už se snažíme i kecat :-D :-D
posílám fotečku jak nám krásně zvedá hlavičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
28.3.10 20:43

A co ty Káji, jak ti je?
No už se ti to holka krátííí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
28.3.10 21:33

Ahojky :mavam:
Míši no to víš už je to za dveřma,ale jen ať je ještě Nelča pěkně v teplíčku u mamky, musím ještě poshánět nějaký věci co nám chyběj a taky teprve pojedem vybírat kočárek
jinak je to fajn :mrgreen: dr říkal, že sme v poho
zítra jdu na zátěžák na cukrovku, konečně :roll: a v úterý UTZ ve 30tt, velký měření a vážení, Už sme určo velký holky :mrgreen:
teda ale šíleně mě táhne břicho jinak žádnej problém

Koukám na tu vaši fotečku a Danielka je teda kočka :wink: a jak hezky pase :mrgreen: to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.3.10 18:23

KÁJI Tak pak pisni jaký máte odhad váhy :-)
My jsme teď nemocinkaní, zase, buď ji to sedlo jak byla tehda nemocná anebo to chytila od přítele, ten byl teď taky nachrblaný :-(
A tak drží se statečně a je hodňučká…
Bříško co Káji roste ti pěkně? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
31.3.10 09:00

Míši ani se neptej :-(
zase zlobí čípek, furt se zkracuje a dr mě objednal na KO už na příští úterý a pokud bude zase nějaká změna tak hup do nemocnice :cry:
Nelča roste jako z vody má už 1600g, docela cvalík, doufám že nebude mít 4kg :roll: takže bříško pěkně roste
jen se malá natlačila ještě níž než předtím a tak mi na to ten čípek reaguje né moc pozitivně
no snad to bude dobrý :nevim:
musím opravdu co nejvíc ležet, ale sem doma sama, můj je zase na celej týden v Čechách, tak je to na levačku
no ale prej se mi už zítra večer vrátí, tak se nemůžu dočkat
To mě mrzí, že ste nemocní
tak se pěkně kurýrujte :wink:

mějte se holky
já jdu zalehnout ať to ještě víc nedráždím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.3.10 10:12

Káji to nikdy nevíš. my v 30tt měly odhad 1650g a malá se narodila 2550g.. už ti zbývá jen 10tt a jednou tolik tu váhu nejspíš nenabere. Počítáým že budete mít kolem těch 3 kilo..
S tím čípkem mě to mrzí :-( v nemocnici by se mi nechtělo taky pořád být :-( ale když to pomůže malé tak to maminka musí vydržet :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
31.3.10 10:30

Ahoj

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:06

• Citovat
  • Upravit
3184
31.3.10 11:42

Tak teď ste mě uklidnily :palec: no my sme měli s bráchou kole 3,3kg takže žádní obříci a manža taky tak nějak
ale co aj kdyby byla Nelča větší tak s tím nic nenadělám :nevim: hlavně že bude zdravoučká :wink:
Miriam: to víš že to vadit nebude, ty si přímo ze Zlína?Máš krásný děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
31.3.10 11:47

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:06

• Citovat
  • Upravit
3184
31.3.10 11:58

njn napsala sem děti a přitom sem viděla jen jedno :mrgreen: hoď fotku ještě toho 3.dítka a je to komplet :palec: ale fakt šikulkové :wink:
já jsem zvědavá jak bude vypadat ta naše princezna :think: komu bude podobná, manža byl krásný prcek takový malý andílek s blonďatejma kudrlinama skoro jako holčička a já jsem byla takovej malej snědej rarášek s černýma kudrlinama, to bude překvápko :mrgreen:
ale lumpík bude 100% to sme s mojim oba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová