Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cappy: no to je asi jedno, vím že u těch starých neschopenek to šlo ale musela sem si zajít na socku sama a požádat o přepsání,ale 2 adresy mi k neschopence určo nenechají a já třeba budu mít od pondělka manžu zase každej den doma tak to nemá cenu se honit po úřadech, kor když sou tam všichni tak moooc ochotní ![]()
Kruci, dneska mám ale den
Nedokážu se asi pořádně „vymáčknout“ ![]()
Já jsem to myslela tak, že si můžeš na přechodnou dobu zažádat o změnu adresy pobytu - např.: když jedeš někam na víkend.
Ale jo, musela by sis oběhat úřady ![]()
Dančo,jojo,šla,byla jsem se ostříhat,chodím naproti Tvé práce přes ulici ![]()
Ahojky, jo jo nosni mandle - to bylo ono, mam pamatovaka na obliceje a mam pocit, ze se znaly nase babicky, nebo tak neco. Mate krasne deti. Pa Ivka
Ahoj Kaji,
s lezenim me domaci vezeni nema nic spolecneho,ale to bys mela videt co ja vsecko vymyslim!!!
Ahojky Ivi tak to jo no já budu dneska uklízet a po 2 dnech si něco dobrýho i uvařím, sem měla předvaříno tak sem nemusela pomalu ani hejbnout prstem ![]()
a co škola půjdeš řádně ke zkouškám?
Ivi,tak to jsi dobrá,že jsi mě poznala,asi jsem se moc nezměnila.
Moc jsi se nezměnila, to je pravda. Ja tu fotku nemam, ale co neni muze byt, ale vice mene tu nemam co ukazovat, deti ani brisko nemam…jedine ze bych vyfotila mojeho, chi chi.
Do skoly chvilku nemuzu, ale nejake zkousky mam domluvene osobne s profiky a nektere v zari, ale jen jednu…takze by to melo byt o.k. ale mam dosti zameskano, toz snad to nejak doklepnu!!! No a ja a vareni je jedna velka komedie, prijdu si jako by me v nemocnici vymenili a nic nevim, nic neumim, nic nechapu, cibulku delam na trikrat…zeli je bud octove, nebo bez chuti, no ani rizek neumim usmazit.Jsem asi leva!!!
Fyzikarko, jak se jmenujes jmenem? Ucis fyziku ci-co?! Fyzika nebyla moji prednosti, ale chemie me bavila, ty pokusy ach je je, to byla prdel!!! Jo a mam jeste jednoho dotaza, kam chodite, nebo jste chodily maminky s detatkama cvicit, plavat nebo tak nejak se druzit do kolektivu. Nebo v tehotenstvi…prijde mi to tady v Km malinko pokulhavajici…s detmi jsem pracovala tri rocky v praze /plavco,cviceni,skolka/ je tady nejake dobre centrum pro maminky a miminka?
Ivi s tím vařením sem na tom podobně mě se v těhu tak rozhodily chutě že jídlo většinou dochucuje můj když je poruce
vždycky sem málo solila a teš sem schopná přesolit i nakrájený rajče ![]()
jé budem se družit? jsem pro ale cvíčo neklapne sem ráda že se trochu pohnu né tak ještě pravidelný pohyb to až s Nelčou ![]()
Fyzi,jsem si to myslela.A za mnou se nestavíš
.
Dneska jsem total nestihala.Lido jak když .....
Ale pak jsem se uvolnila na rehabce
Ja mam prave na mysli, kam budes s mimi chodit? Nebo kam holky co si tady pisete chodite cvicit jako tehulky nebo jako maminky..zda se mi, ze je toho malo na kromerizskej vyber. Mozna je to jen muj pocit..?!
Ivi : tak to ještě nevím, předporodní kurzy asi vynechám možná jen nějaký stručný shrnutí třeba v jedné lekci nebo tak nějak bych zvládla,jinak jsem jak lata, všechno mě zmáhá ![]()
a cvičení a plavčo s Nelčou to budu řešit potom, ale holky by sem mohly hodit nějakej dobrej typ
ráda se nechám inspirovat