Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fyzi,včera jsemtě zahlidla ve městě.Kdybys šla sama tak jsem se přihlasila,ale nechtěla jsem prudit.
Jinak jdu skočit někam do diry.Jsem KO,doma oba kluky nemocne a ja už nezvladam
Kajjko, myslíme na tebe a moc ti držíme palečky, aby to všechno dobře dopadlo.
Ahojte, psala někomu Kájjka, jak je na tom? Jestli jsou v pořádku?
Pořád na ni myslím, snad ji brzo pustí domů…
Tak Kájjka mi psala, jsou už na tom lépe.. Byla na kapačkách a tak se to lepší… Ale ještě tam stále leží..
Tak Kájji myslíme na tebe a snad tě už brzo pustí domůůůů.
Miško,díky za zprávu.
Kajjko,držte se.
Dančo,klidně jsi mohla huknout,aspoň bych se probrala z euforie
. A nemoc dětí nezávidím,ať je klukůmm brzo líp.
Ahojte holky
tak sem konečně doma
už se nám to uklidnilo a pan primář mě teda udělal propuštěním mega radost
a teď už jen veget a odpočívat
budeme se s Neluš jenom válet ![]()
jak se máte vy?
povídejte novinky
my sme holky zvědavý ![]()
Ahooooj, tak to je super. Zrovna dnes jsem na tebe myslela a po dlouhé době jsem se tu koukla a ty už jsi tuuu. ![]()
jsem ráda že je vše v pořádku.
Fyzi máš prosím tě zkušenost ohledně nějakého růstového spurpu nebo nějak tak se to jmenuje.. žev tomto období děti hodně nabírají a že se objevuje kolem 6 týdne, 3 a 6 měsíce..
Mišeko,jo,říká se,že v tomto období jsou děti žravější,já to nepozorovala,Lukáš jedl pořád stejně-hodně.
Fyzi my vždycky jedly co 3-4 hodinky, v noci jsem vstávala jen dvakrát..A teď? za noc vstávám 4× někdy 5× a jíme co hodinu a půl až dvě…a to už trvá tak dva týdny
a koupila jsem kvůli tomu i váhu a na jedno pití vypije 80 a do dvou hodin má zase hlad a vypije 90, což je teda hodně… no snad se to srovná..
Dobré ránko holky
to sou krásný starosti ![]()
už aby bylo hezky ať můžem dát někde spicha, sem zvědavá na ty vaše drobečky ![]()
Ahoj Káji, super, že tě pustili, a že jste ok. Byla jsi už na té cukrovce? Mám z toho obavu, že mi tam bude špatně, ty 2 hodiny a bez čůrání? to asi nevydržím ![]()
Ahojky Blani
mě ji měli udělat v nemocnici al primář mi řekl že mi v moči nenašli nic co by je přimělo mi ten test dělat že je vše v pořádku tak mi to nedělali
no nevím co tomu řeklne dr až k němu půjdu a povím mu to ![]()
a kdy tam máš jít?
mám tam jít 23.3. myslím, ale radši bych tam nešla…, ptala jsem se Slováka, co když to odmítnu, moc se netvářil, tak nevím…
Kajjko,drž se a dej vědět,jak to vypadá.