Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
13.2.10 20:29

Jo jo to určitě běžte, ať víš, ono tě to i uklidní…A pak když tam budeš rodit tak už to tam aspon budeš trošku znát… :palec: :palec:
Fyzi vážila nám 2550g takže maličký drobeček… ale už to nabírá, hodně papá, tak to brzy doženeme :-) :-)
A co ty ještě pořád 2v1? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.2.10 21:51

Miško,zatím pořád 2v 1,Radimek podle všeho čeká buď na znamení Ryb jako Lukáš nebo na váhu 4kilo a víc.
Tak to byla fakt drobek,ale dožene to.

• Citovat
  • Upravit
204
14.2.10 16:35

Míšo, já bych taky chtěla tak malé miminko :-) . začínají se mě zmocňovat deprese, mám 8 kg nahoře, dnes jsem usmažila koblihy, tak nevím, po tom co jsem stoupla na váhu 8-o , jestli mám na ně vůbec ještě chuť :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.2.10 07:36

Blani nic si z toho nedělej já taky kynu a mám strach ze zítřejší kontroly aby pan dr nenadával že přibírám rychle :nevim: no ale já snad nabírám aj z vody jím furt stejně jestli né ještě míň a váha jde mega nahoru
Ja mi jasný že malá roste tak to bude už jen stoupat, ale chudáci moje kyčelní klouby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.10 09:30

hmmm nějak nám to tu vázne :-(
asi moc práce s dětičkama :wink: no taky se dočkám
Copak Fyzi jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.2.10 12:22

Fyzi byla ještě dnes přihlášená… tak asi ještě pořád 2v1 :-)
No jo no, my trpíme bohužel na prdíky, i když u holčiček je to vyjímečné my to musely vychytat.. :-) :-)
Takže většinu se věnuji jí…
A jak si holky užíváte těhotenství… :-)
No já už jsem úplně bez bříška, je to strašný nezvyk… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.2.10 13:04

Jojo,my 2v1,termín je zítra,uvidíme,uvidíme.
Miško,kup malé v lékárně Sab Simplex na prdíky,Lukášovi pomohly,od 3týdnů nám spával od 19 do 2hodin,nakojil se a spal do cca 6:10.

• Citovat
  • Upravit
3184
18.2.10 13:34

ahojky holky tak užívám si, ale v úterý mě dr trochu postrašil :-(
mírně se mi zkracuje čípek, tak snad se to zlepší :nevim:
2.3.jdu zase na kontrolu a jestli nebude zlepšení tak neschopenka :nevim:
tak se snažím šetřit, no ale v práci se mě na nějaký moje problémy neptají.
Míši s prdíkama to by ti mohli povykládat naši, já sem na ně prej trpěla půl roku a jako že moooc
takže holčičky nejsou zase takový výjímky
No snad Nelča nebude mít ty problémky s prdíkama po mě to bysme si užili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.2.10 14:32

Jojo Míšo, zkus sab simplex kapky nebo rektální rourku do zadečku koupíš v lékárně, ta nám taky dost pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.2.10 21:07

Kajjko,nohy nahoru a doma gaučing. Ať je vše v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
3184
19.2.10 06:45

Fyzi jasně :palec: po práci se doma vždycky natáhnu, manža mi udělá kafíčko a odpočívám :palec: hlídá si mě, ale občas je potřeba něco udělat, uvařit a tak…
to za mě nikdo neudělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.2.10 16:44

Ahojte, kapičky mám co jsme přijeli z porodnice… :-)
Ale i tak si popláče..no mě to tak nevadí, je to fakt andílek, udělala si krásný režimek… vstáváme kolem 7 ráno a to ji ty prdíky nejvíce trápí, takže celé dopoledne nespinká, ale pak o ní ani nevím, hlavně v noci, to se probudí tak dvakrát… takže krása… :-) :-)
A v kolikátém se vůbec začíná čípek zkracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.2.10 17:50

Ahojky Míši to fakt nevím kdy se má zkracovat ale teď u mě by se ještě neměl :-(
no ale uvidíme co toho 2.3. gyndař třeba se to zlepší tím magnézkem
moc to nerozebíral asi mě nechtěl strašit protože to ještě není extrémní zhoršení tak snad to bude dobrý … doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.2.10 16:15

Fyzi se zase dnes přihlásila a já už čekám že už bude každou chvíli mimi na světě :-D :-D
Tak jsme zjistili že nás strašně uklidní skákání na balonu, jak si proplakala půl dne kvůli prdíkům, tak teď stačí si sednout s ní na balon a poskakávat a je klid :lol: :lol:
Jen aby si na to ale nezvykla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.2.10 17:52

Holky,mě se to nechce ani psát,v pátek jsem byla na kontrole už v nemocnici,s tím,že jdu na kontrolu zase zítra a pokud neporodím,tak ve čtvrtek nástup na vyvolání porodu,Radimek má odhad porodní váhy 4300gramů a velkou hlavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová