Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
2.2.10 08:16

Ahojky no tak to nevím ale třeba maj.
Pak pisni jak dopadlas na KO :wink:
já jdu dělat že dělám, mám tu mega práce tak zatím pajky :mavam:
občas sem kouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.2.10 11:38

Tak se hlásím z KO… vše v pořádku… Křivka ukázková, srdíčko nám krásně tluče…
Děloha úplně klidná, na křivce rovná čára, tak si asi ještě počkám… :mrgreen:
Ale prej jsem jinak na porod úplně připravená, tak záleží už jen na ní jak se jí bude chtít.. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.2.10 12:32

Míši tak to je dobře že je všechno v pohodě :palec:
víš co si nedokážu představit :oops: jak se budu v 8 měsíci drápat na kozu při prohlídce :mrgreen: sem asi prdlá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.2.10 13:56

Tak je to úplně v pohodě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ty to taky pak zvládneš :palec: :palec: :palec:
Pro mě je horší vylézat z vany, když si tam hovím… :mrgreen: :mrgreen:
A obouvání… ale ty budeš mít konečný pupek až bude teplo, tak to máš dobré, já co se musím soukat do kozaček :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.2.10 14:38

no to je fakt :wink: ale teď sem myslela že se na WC vyvalím
jak dlouho sedím u PC a pak když odcházím ze záchodu tak mám úplně šílený tlak v podbřišku ptala sem se na to gyndaře a že by to nemělo nic být že sem v pořádku tak nevím ale dělá mi to už tak 3týdny :nevim: občas mě to hodně překvapí tak se úplně leknu, snad to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.2.10 15:22

To mi dělávalo myslím taky… Tak ona pořád ta děloha pracuje a zvětšuje se… Tak je to možná tím.. a když ti řekl gynekolog že je to ok, tak bych mu věřila…
A jinak přibíráš nebo tak jen lehounce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.2.10 15:48

A kde se nám ztratil zbytek… :-) Iri, Blanika… nikde nikdo jen my tady si vypisujeme…Jen Fyzi s námi drží partu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.2.10 19:36

tak zatím sem měla 3-4kg navrch podle toho jak moc se najím a kdy se vážím :mrgreen:
no a nevím kde se nám holky flákají.Iri sem zahlídla na diskuzi Zlín a okolí, tak možná tam na někoho známýho natrefila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.2.10 19:51

AHojky,moc nestíhám,přeci jen batole za zády dá zabrat,navíc v neděli jsem měla menší krizi-mžitky před očima,málem jsem omdlela,neslyšela jsem. Tak se snažím šetřit,ale dočítám vás.

Kajjko,můj dr má polohovací kozu,si mě vyveze,kam potřebuje :wink:

Míšo,vidíš,za chvíli bude malá u Tebe. A jméno,mě se líbí ten Daniel.

• Citovat
  • Upravit
3184
2.2.10 19:57

Fyzi no můj dr je sice suprovej ale o koze kterou by si napolohoval nic nevím takže tuto vymoženost asi v ord. nemá :-( no nic to párkrát vydržím, nějak se tam vydrápu a pokud to nepůjde tak mi bude mudet pomoct pokud mě na ní bude chtít prohlídnout :mrgreen:
Fyzi a už je ti lép 8-o hlavně opatrně, já si teď už taky dávám na všechno pozor a jak se můj stará abych nespadla atd. :wink: je nejhodnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.2.10 08:21

A nemáš Fyzi nízký tlak? Já mám nízký pořád a občas taky mžitky a zamotá se mi hlava…ale teď už ne e, spíše v létě když je horko…
Jo jo my chceme Danielku a přemýšleli jsme že když to bude náhodou chlapeček tak bychom dali Daniela.. ale zase se mi nelíbí když by se na něj volalo Dane :-( To je jak na psíka…No uvidíme, ještě mám pár dní čas.. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
3.2.10 10:13

Ahojky holky :mavam:
mě se Daniel taky líbí ale přesně ten důvod jako píšeš ty mě zarazil. Dane …no my sme měli psíka Dana :mrgreen:
NJN nízkej tlak jsem s tím měla vždycky problémy a teď co sem těhu tak se mi tlak zlepšil a mám ho vyloženě výstavní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.2.10 11:14

Další takový… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě klepne… my měli sousedy a ty měli taky dana… :mrgreen: :mrgreen:
Tak já fakt nevím…no ale stejně z 99% to má být holčička, tak snad--- :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
3.2.10 11:21

jj a pak sme měli psa Filipa no a můj se jmenuje Filip docela mazec :mrgreen: ale mě se vždycky Filip líbilo tak sem chtěla mít pejska s tímto jménem :mrgreen:
no ale to můj neví :-P
teda jak sem byla ráno plná energie tak to už nějak opadá, sem jako mrtvola :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.2.10 11:42

No to já zase spíše naopak… nějak mě ta energie začíná přicházet… tak to jdu využít a půjdu pouklízet… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová