Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky no tak to nevím ale třeba maj.
Pak pisni jak dopadlas na KO ![]()
já jdu dělat že dělám, mám tu mega práce tak zatím pajky ![]()
občas sem kouknu ![]()
Tak se hlásím z KO… vše v pořádku… Křivka ukázková, srdíčko nám krásně tluče…
Děloha úplně klidná, na křivce rovná čára, tak si asi ještě počkám… ![]()
Ale prej jsem jinak na porod úplně připravená, tak záleží už jen na ní jak se jí bude chtít..
![]()
Míši tak to je dobře že je všechno v pohodě ![]()
víš co si nedokážu představit
jak se budu v 8 měsíci drápat na kozu při prohlídce
sem asi prdlá co?
Tak je to úplně v pohodě…
![]()
A ty to taky pak zvládneš
![]()
Pro mě je horší vylézat z vany, když si tam hovím…
![]()
A obouvání… ale ty budeš mít konečný pupek až bude teplo, tak to máš dobré, já co se musím soukat do kozaček
![]()
no to je fakt
ale teď sem myslela že se na WC vyvalím
jak dlouho sedím u PC a pak když odcházím ze záchodu tak mám úplně šílený tlak v podbřišku ptala sem se na to gyndaře a že by to nemělo nic být že sem v pořádku tak nevím ale dělá mi to už tak 3týdny
občas mě to hodně překvapí tak se úplně leknu, snad to nic není
To mi dělávalo myslím taky… Tak ona pořád ta děloha pracuje a zvětšuje se… Tak je to možná tím.. a když ti řekl gynekolog že je to ok, tak bych mu věřila…
A jinak přibíráš nebo tak jen lehounce..
A kde se nám ztratil zbytek…
Iri, Blanika… nikde nikdo jen my tady si vypisujeme…Jen Fyzi s námi drží partu… ![]()
tak zatím sem měla 3-4kg navrch podle toho jak moc se najím a kdy se vážím ![]()
no a nevím kde se nám holky flákají.Iri sem zahlídla na diskuzi Zlín a okolí, tak možná tam na někoho známýho natrefila ![]()
AHojky,moc nestíhám,přeci jen batole za zády dá zabrat,navíc v neděli jsem měla menší krizi-mžitky před očima,málem jsem omdlela,neslyšela jsem. Tak se snažím šetřit,ale dočítám vás.
Kajjko,můj dr má polohovací kozu,si mě vyveze,kam potřebuje ![]()
Míšo,vidíš,za chvíli bude malá u Tebe. A jméno,mě se líbí ten Daniel.
Fyzi no můj dr je sice suprovej ale o koze kterou by si napolohoval nic nevím takže tuto vymoženost asi v ord. nemá
no nic to párkrát vydržím, nějak se tam vydrápu a pokud to nepůjde tak mi bude mudet pomoct pokud mě na ní bude chtít prohlídnout ![]()
Fyzi a už je ti lép
hlavně opatrně, já si teď už taky dávám na všechno pozor a jak se můj stará abych nespadla atd.
je nejhodnější ![]()
A nemáš Fyzi nízký tlak? Já mám nízký pořád a občas taky mžitky a zamotá se mi hlava…ale teď už ne e, spíše v létě když je horko…
Jo jo my chceme Danielku a přemýšleli jsme že když to bude náhodou chlapeček tak bychom dali Daniela.. ale zase se mi nelíbí když by se na něj volalo Dane
To je jak na psíka…No uvidíme, ještě mám pár dní čas..
![]()
Ahojky holky ![]()
mě se Daniel taky líbí ale přesně ten důvod jako píšeš ty mě zarazil. Dane …no my sme měli psíka Dana ![]()
NJN nízkej tlak jsem s tím měla vždycky problémy a teď co sem těhu tak se mi tlak zlepšil a mám ho vyloženě výstavní ![]()
Další takový…
mě klepne… my měli sousedy a ty měli taky dana…
![]()
Tak já fakt nevím…no ale stejně z 99% to má být holčička, tak snad--- ![]()
jj a pak sme měli psa Filipa no a můj se jmenuje Filip docela mazec
ale mě se vždycky Filip líbilo tak sem chtěla mít pejska s tímto jménem ![]()
no ale to můj neví ![]()
teda jak sem byla ráno plná energie tak to už nějak opadá, sem jako mrtvola ![]()
No to já zase spíše naopak… nějak mě ta energie začíná přicházet… tak to jdu využít a půjdu pouklízet…
![]()