Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
31.1.10 18:14

jj to je přesně ono sme na tom stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.1.10 18:48

Nebojte,zvládnou to oba,manžel byl se mnou v porodnici 12hodin,při samotném porodu ho postavili mě za hlavu,takže nic neviděl,ale mohl mě držet za ruku a vysvětlit Mudr,že oxytocin mi má píchnout do zápěstí.

• Citovat
  • Upravit
5679
31.1.10 19:07

Tomu věřííím, vím že by tam byl 100% podpora… Ale on je tak strašně citlivý tak aby mi to tam zvládl.. :-) :-)
Ale bude se mnou tak pak uvidím jak na tom budu jak půjdu na druhou dobu porodní… uvidíme na místě…
Vyplňovala jsem teď papíry i porodní plán jsem si vytiskla :-) ale chybí mi pořád to klučičí jméno… :roll: :roll: pořád váhám co tam napsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.2.10 08:33

Míši tak dejte po tatínkovi :wink: to mívá úspěch a Honzík je moc pěkný, mě by se to taky líbilo ale kompromis byl David :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.2.10 08:42

No právě máme dvě jména Daniel a ten Honzík… ale už několik měsíců nevíme a nevíme co tam napsat… :-D :-D :-D
Co kdyby náhodou to byl ten chlapeček..tak raději hodně popřemýšlet, i když už na to není moc čas… :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.2.10 08:47

no tak to máte teda dobrý dilema :mrgreen: ale tak nakonec se budete muset rozhodnout pro jedno a nebo dát úplně jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.2.10 10:24

Jiný asi ne… nic jiného nás na první pohled neuchvátilo… tak uvidíme, někdo to tam napíše až v porodnici, tak třeba nás to osvítí.. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.2.10 10:35

jj taky možnost :wink:
a co jinak jak ti je?
je to lepší když víš že už budeš mít mimčo za pár dnů doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.2.10 10:43

Jo jo krásný… Ze začátku jsem nad porodem pořád přemýšlela a bála se a čekala jsem že se budu bát víc a víc jakmile se porod bude blížit ale úplný opak… Moc se už těším…Těch pár hodin bolestí ti vynahradí ten zázrak který je na celý život,,, :-)

Ty máš do konce ještě 128 dní že… no ale uteče to jak voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.2.10 10:51

jj taky sem přemýšlela nad porodem ale taky už se moc těším až budu malou držet v náručí, to je silnější než nějakej blbej strach :wink:
hlavně pak si to budem užívat, tchýně mi furt předhazuje, že mi bude furt vozit a že budu ráda, když se uřvanýho děcka zbavím aspoň na chvilku.
No tak s tím naprosto nesouhlasím, štvou mě takový kecy! a ona taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.2.10 11:09

Jo jo, tohle hodně probíráme na naší únorové diskuzi.. téma tchýně… A tohle bych taky nevydržela poslouchat…Přece si dělám dítě aby byla s ním a starala se o něj a ne ho pichla babičce a starejte se vy!!!
A oni bydlí tady v KM? To já můžu být ráda že mám super tchýni a mamina to samé, ty se mi do toho plést nebudou a když budu chtít pomoci já tak se sama ozvu a oni rády přijedou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.2.10 11:13

no to já mám u tchýně pravej opak je aktivní jak nechceš a ještě bydlí taky v Chropyni jen přes ulici od nás :roll:
moje mamka je suprová, ví že sem stejná jako ona sama a proto by se mi do ničeho sama nepletla ale když potřebuju pomůže mi :palec:
na naší červnové diskuzi si taky na tchýně stěžujem, protože je to fakt někdy na provaz, já mám aktivní a jedna holčina zase tak moc pasivní že ji vnoučata nezajímají krom jednoho miláčka což taky není dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.2.10 19:04

No uvidíme jak to dopadne… Třeba mě taky začnou chodit za prdelkou… Ale já to nepotřebuji, budu ráda když budu mít s malou svůj klid. i když je fakt že si musí hodně zvykat na ostatní lidi, ale nemusí se to tak přehánět…
Dneska mi pomalinku odešla hlenová zátka, teda jeslti to bylo ono … :)
No já už se tak strašně těšííím, ať už je to za mnou a já už jsem z porodky doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.2.10 20:24

tak to už se ti to blíží :wink: No pak kdyžtak pisni když se ti bude chtít jestli se vám povedla opravdu holčička a míry moje tel. číslo 724 905 235
jsem od přírody ženská zvědavá a pokud by ti to nevadilo tak mi pak z porodnice pisni :wink: budem ti držet palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.2.10 08:10

Čísilko mám poznačené… :-)
Nevíte jestli v kroměřížské porodnici mají připojení k netu? Vím že v nemocnici normálne mají ale jestli i na porodnickém… :nevim: :nevim: :nevim:
Mám wifi v mobilu tak by to bylo super.. :mrgreen: :mrgreen:
Dneska mám KO, tak jsem zvědavá na novinky.. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová