Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kajjka píše:
tak tady je to moje břuško
Tak takové bříško mám ještě teď, když se víc najím ![]()
A fotky těch miminek, nemám slov, to snad ani není pravda ![]()
Ale narovinu říkám, že bych neměnila, ono to mateřství až s tím aktivním batoletem stojí opravdu za to!
Každý den mě Maty dojímá k slzám, jak je šikovný a co už všechno umí, na co zase přišel ![]()
Cappy,já teď můžu srovnávat batole a novorozeně a je to nádherné obojí. Radimek je malinký,krásně voní miminkem a Lukášek? To je šikulka,umí spostu věcí a ty jeho hlášky,člověk se musí smát.
Kaji,takový malinký pupík ![]()
jeee takové pidi bříško
no to jsou ty holčičky, já měla taky malinké.. Do 34tt jsem vůbec nevypadala jak těhotná ![]()
fyzikarka píše:
Cappy,já teď můžu srovnávat batole a novorozeně a je to nádherné obojí. Radimek je malinký,krásně voní miminkem a Lukášek? To je šikulka,umí spostu věcí a ty jeho hlášky,člověk se musí smát.
Já jsem se špatně vyjádřila.
Oboje je samozřejmě nádherné. Jen se více vyřádím s tím mým batolátkem
jj malinký ale už teď si připadám jako vagon
9kg nahoře
jen kdyby to bříško chtělo trošku povylézt výš, malá je strašně nízko ![]()
ale to nic není… já nechala 8 v porodnici a dalších 5 šlo dolů samo… to jak lítáš doma kolem mimíska, nemáš čas se pomalu ani najíst, tak to půjde rychle
![]()
mě nenechá pomalu ani nasnídat ![]()
Jen to chce ten poslední měsíc trošku přežít… já se nemohla ani hýbat
když jsem si lehla tak jsem potřebovala pomalu jeřáb aby mě zvedl
![]()
jj no můj se mi o víkendu smál, sem si vykoumala způsob vstávání z postele no a mu to přišlo strašně směšný
no chtěla bych ho vidět když bolej záda, nohy a malá dělá rambajs ![]()
no ale šak on to pozná až se Neluš narodí jaký to bude zlatíčko ![]()
jo jo to nejsi sama, mě se taky můj smál
a je fakt že já se sama sobě taky musela smát jak jsem vstávala
![]()
jo to já se taky řechtám s ním ale někdy mi do smíchu moc není když se nemůžu ani pohnout jak mě Neluš okopává
no musím si toho pořádně užít než se narodí, te´d většinou stačí pohladit bříško a sklidní se, pak to bude náročnější ![]()
Ahojky, s tou praci to nevadi. Stejnak jeste nemuzu…tak mesic musim byt v klidku, jak je mi chvilku dobre tak uz bych litala na kosteti
) Navstevy prijimam v pelechu, je to sranda…ale ne az tak dobra, radejc bych behala po venku, jo s tady pritomnou Fyzikarkou jsem byla v nemocnici jako dite…mam takovy pocit.
S pokusem o dalsi tehotenstvi si davam pauzu, nejdriv genetika a pak lecba - jestli bude potreba a pak mimi, asi to bude muset byt hodne naplanovane a predpripravene miminko..o dalsi nemocnicni peci opravdu nestojim! Tak at se vam dari a jste zdravoucky jako rybicky, Ivka
Cappy,jojo,batole je super období a jak začnou mluvit, to je teprve věc.
Ivenko,fakt? Byla jsem v nemocnici jen jednou jako dítě, trhat nosní madli a je to už dávno. Si mě pamatuješ?
Ahojky Ivi ![]()
tak to tě naprosto chápu, pobyty v nemocnici je nejlepší omezit na minimum
já doufám že do porodu mě tam už nikdo neuvidí, teda krom prohlídky porodního to bysme se chtěli s mojim mrknout ![]()
Fakt poctivě ležíš? já to nevydržela ani první den co sme dojeli z nemocnice
ale snažím se
teď to ale nejde asi bych tu umřela hlady, můj je na celej týden pracovně v Čechách a já sem tu sama samotinká
myslela sem že aspoň na 2 dny zajedu k našim, ale to mi nedocházelo, že mám nemocenskou
tak lapím doma, krom dneška to sem sfoukla kontrolu u Dr.
Fyzi,jj nakupuji ve větším. Že jsi dneska šla Moravcocou ul.Aspon se mi zdalo,že jsme zahlidla kočar.
A děti mate nadherny.MI to miminko občas chybi,ale rozum musi byt silnější.
Kajjka píše:
myslela sem že aspoň na 2 dny zajedu k našim, ale to mi nedocházelo, že mám nemocenskoutak lapím doma, krom dneška to sem sfoukla kontrolu u Dr.
Myslím, že si můžeš změnit adresu pobytu, pokud někam třeba na víkend pojedeš ![]()