Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
18.3.10 11:58

Množství závisí na tom, jak často budeš přebalovat a jak často budeš prát.
Mělo by se ale prát v intervalu 2-3 dny.
Já peru po těch 3 dnech.
Doma jedeme ještě ve čtvercích fixovaných zavazovací plenou a to přebaluji hodně často, prostě přebaluji tehdy, když je v plíně mokro.
Na ven bereme lepší a reprezentativnější kousky :-D

Je to něco, jako když ráno přemýšlíš, co si vezmeš na sebe, tak já přemýšlím, jak barevnou plínu dostane Máťa na prdku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 12:07

cappy musím říct že si mě mile překvapila :wink: o látkovkách sem moc informací neměla a tak ty krásné co si nafotila skoro neznám jen sem je zahlídla někde na netu
no dilema jako blázen :mrgreen: asi se poradím s mamkou jaký to s náma bylo co se týče plen, ale i tehdy se to dalo a to neměla automatku, kterou já teď mám :mrgreen: uvidíme
no a jednorázovky nedáváš vůbec nikdy?je možný to kombinovat?nebo si prostě prcek zvykne na jedny a hotovo?
asi to ještě s mojim zvážíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 12:16

Kajjko, to mě štve, že lidi nemají o látkových plenách informace, pořád je v podvědomí lidí ten přežitek, že se vyvařují v hrnci a maminka nedělá nic jiného než že od ráda do večera žehlí a pere :roll:

Ještě jednou zdůrazním, že je s tím o něco větší práce než s papírovkama.

Pokaděné pleny namydlím žlučovým mýdlem a hodím do kýble s vodou, počůrané skladuji nasucho.

Na netu najdeš o látce spoustu informací, chce to si to vše prostudovat, existuje hodně druhů moderních látkovek, ze začátku jsem z toho byla hodně zmatená, ale po pár dnech už jsem se orientovala.

Tvoje maminka asi nebude mít na látkové pleny moc dobré zkušenosti, tenkrát to byla fakt makačka :-?

Zezačátku jsem si objednala pár plen na zkoušku a střídala jsem je s papírovkama, asi po týdnu už byl Máťa jen v látce a od té doby papír na dupce neměl.
Samozřejmě, že je možné to kombinovat, některé maminky látkařky dávají papír na noc a na cesty.

Kdyby tě cokoliv zajímalo, tak se klidně ptej.

Já tímhle prostě žiju :oops:

A kdybys nevěděla, co s penězmi, tak mám víc takových „koníčků“ co se týče mateřství :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 18.03.10 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 12:19

A kdybys měla někdy cestu přes Bystřici nebo se chtěla prostě přijet podívat, klidně můžeš, ráda vše ukážu a vysvětlím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 12:30

jů ty seš hodná no třeba tvoji nabídku někdy využiju :wink: určo půjdu nastudovat co se dá dokud můžu o tom přemýšlet a rozhodovat se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 12:34

Přeji příjemné počteníčko http://www.latkovky.info/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 12:36

A kdyby tě cokoliv zajímalo nebo jsi něčemu nerozuměla, ptej se.
Kdybys narazila při čtení na něco, s čím ses ještě nesetkala, tak je 99% šance, že já to znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.3.10 14:10

Ahoj maminky, koukam,ze je tady mistnost Kromeriz :-), my zijeme momentalne mimo CR,ale z Kromerize jsme s manzelem oba. V Kvetnu tam jedeme za rodinou a ja jsem vas chtela poprosit o malou radu. Jedna se mi o pichani ci nastrelovani nausnic…jake jsou vase zkusenosti..co je lepsi - pichnout ci nastrelit a kde v KM? Dekuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.3.10 11:53

Tak sleduju, že nám to tu nějak zamrzlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.3.10 12:22
Kajjka píše:
Tak sleduju, že nám to tu nějak zamrzlo :nevim:

No jo, venku je krásně, tak si asi všichni užívají jara.
My jsme před chvíli přišli, Máťa chrupe, tak si dám na chvíli kopyta nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.3.10 12:51

My jsme celý víkend byli v jednom kole,takže nestíhám. Teď teda spí kluci oba,řeším nákup oblečení a vybírám manželovi dárek k narozeninám.

• Citovat
  • Upravit
3184
22.3.10 13:17

no já jak vylezu na procházku tak za chvilku nemůžu :-( malá sjede ještě níž a mám po ptákách :cry:
no ale na balkoně vysedávám furt :wink:
počásko je krásný ale já jsem jako přemrzlá moucha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.3.10 13:38

Kajjko, ty máš vlastně klidový režim, že?
To je mi líto.

Já mám dneska naprosto bombovní den.
Mám druhé Vánoce - fakt.
Přišel mi jeden naprosto vytoužený balíček, ze kterého jsem úplně unešená.
Do toho to nádherné počasí :dance:
Prostě skvělý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.3.10 16:08

hm klid to mám až moc někdy :lol: ale sem furt unavená a samotné se mi ven ani nechce jít … počkám si až se mi zítra zase vrátí manža a bude procházka a ve středu jdem na prohlídku KM porodnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.3.10 20:51

A co celé dny vlastně děláš?

Já přesně vím, co bych dělala já, od rána do večera bych byla na netu a utrácela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová