Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Evuliiikkk píše:
Ahoj mám doma 3 měsíční miminko vždycky v noci před krmením se začne kroutit had a dělá to víc a víc dokud nedostane mléko.
Potom je klid je zajímavé že přes den to nedělá … Je to normální? Jinak byl porod vexem tak. Mám strach aby to neměl nějaký následek![]()
Chce se vyprdet? Do těch zhruba 3 měsíců peristaltika funguje jen když je příjem potravy, jinak střeva nepracují. To se mění kolem 3 měsíce. Tak asi se pohybem snaží vyprdet. Jak dostane jíst, střeva se samy pohnou. Přes den je víc vzhůru, tak asi není tak zaplynovany, jako když v noci převážně spí.
Naše 6 týdnů stará holčička dělá to samé, u kojení se kroutí, háže sebou jako blázen, ale jenom v noci, přes den je v klidu. Asi prdy, jinak nevím.
@Lišťičková píše:
Chce se vyprdet? Do těch zhruba 3 měsíců peristaltika funguje jen když je příjem potravy, jinak střeva nepracují. To se mění kolem 3 měsíce. Tak asi se pohybem snaží vyprdet. Jak dostane jíst, střeva se samy pohnou. Přes den je víc vzhůru, tak asi není tak zaplynovany, jako když v noci převážně spí.
Myslíte..? Taky mě to napadlo… 😊
Ahoj mám doma 3 měsíční miminko vždycky v noci před krmením se začne kroutit had a dělá to víc a víc dokud nedostane mléko.

Potom je klid… Je to normální? Jinak byl porod vexem tak. Mám strach aby to neměl nějaký následek