Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím chci se zeptat ráda bych aby syn chodil na nějaký krouzek akorát úplně nevím na jaký co by ho bavilo bude mu v říjnu 6let pardubice diky za nabídky..
@J.prochazkova384 píše: Více
Tak se nejdřív zeptej syna, co by ho bavilo.. Bože, to jsou dneska dotazy.
A mají ti tu lidi i radit, co by syna bavilo? Já nevím, mrkla jsem na nabídku místního DDM a sportovních kroužku v okolí, vybrala, co mě zaujalo (a kde bylo ještě volno, září obvykle rezervuji v červnu) a dala dítěti vybrat. Šestileté bude pokračovat v plavání a hře na flétnu, to ho baví.
U nás šli oba v 6 letech na skauta a do všeobecného pohybového kroužku v Sokole. Ale každé dítě je jiné, ty musíš vědět, jestli je hudebně nebo výtvarně nadaný a má cenu přihlásit tam nebo jinam.
@J.prochazkova384 Muze treba chodit do ZUŠ učít se hrat na lesní roh. Nebo do ddm cvicit jógu.
Příspěvek upraven 13.08.25 v 12:34
Nezlob se na mě, ale jsi matka tak snad ty máš vědět co má rád tvůj syn, ne? Je spíš na sport, manuální věci…..
Z nas začal s Gymnathlonem ve 4. Pak v 5 gymnastika ve škole - spis příprava - kotouly, kladina, skoky, kruhy. Od 6 ma parkour a překážkové běhy.
@J.prochazkova384 tak kroužek se buď vodí dle toho, co dítěti jde/baví ho a nebo kam by chtěl rodič dítě směřovat. Baví ho sport? Manuální práce? Chceš, aby se učil angličtinu mimo školu?