Křtiny v Plzni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
22.3.10 16:48
:lol: :lol: Ale ja se nerozciluji,jen jsem chtela zareagovat na ten prispevek co jsem si precetla nic vic,jestly to tak vypada ze jsem rozcilena,tak se omlovam,v zadnem pripade nejsem rozcilena janine24,a ja vim ze se tu dohadujete jaky je uredni jazyk v iranu,je to perstina (perstina s arabstinou nema nic spolecneho) :mavam: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.3.10 08:40

Tak pak jsem nepochopila já, na který z příspěvků reaguješ :oops: Už jsme se do toho zamotaly :potlesk:
Díky za potvrzení té perštiny :) :palec: :hug:

A … na kdy plánujete ty křtiny? A jak jste se rozhodli? Už jste někoho kontaktovali v té Plzni? Nás čekají v létě taky křtiny, pokud to všechno s miminkem dobře dopadne! A už se moc těším. Oni to Ukrajinci pojímají ve velkém stylu, takže to bude taková menší svatba - asi 70 lidí, muzika, obrovská restaurace. A … spusta darů, čehož se děsím už teď!!! Já takové mega akce nemusím, ale když to tak manžel chce… V kostele stejně nakonec bude určitě jen moje rodina a ti ostatní přijdou až na žranici :evil: Moc se těším na obřad!!!! S Haničkou to byla nádhera!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.10 10:49

Můžu se zeptat zda je nutné chceme-li pokřtít dítě aby rodiče byli oddáni, a pokřtěni? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.5.10 22:46

Myslím, že stačí, aby byl pokřtěný pouze jeden z rodičů. Sňatek není podmínkou. Důležité je, aby byl KMOTR pokřtěný a biřmovaný!

http://www.katolik.cz/…t_chceme.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný