Kruhy pod očima

10142
9.10.11 17:35

Kruhy pod očima

Ahoj maminky,

máme 11ti měsíční holčičku a často mívá kruhy pod očima…samozřejmě pátrám proč, jestli to je jen únavou nebo jaké mohou být další příčiny. Není to nic strašnýho, jen od vnitřních kooutků lehce červené kruhy, je to vidět zblízka…Nemívá to celý den, většinou odpoledne. Tak si říkám, jestli to takhle může mít únavou…ale kruhy se jí objeví třeba už necelou hodku po vyspinkání…ale jak říkám, není to nic děsivýho, ale jsou. Za měsíc jdeme na roční kontrolu, tak se zeptám, ale zajímalo by mě, co vše by to mohlo být…nedostatek nějakého vitamínu atd. nebo se jí to může opravdu takhle únavou objevovat (přes den se opravdu nezastaví) :think:
děkuji moc předem za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
9.10.11 17:42

Ahojky, naše Gabča to mívá taky, už od narození, a já myslím, že je to únavou, poznám tak na ní, že je čas ji dát spát. Je možné, že je to i něčím jiným - každý člověk je jiný, u nás je to ale takto - krev jí brali x-krát a vždycky všechno v pohodě. Jestli máš pochyby, zeptej se na preventivce doktorky, alespoň budeš vědět, žes nic nezanedbala. Přeju hodně štěstí, ať to nic není! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.10.11 17:49

hledám nějaké foto, kde by to bylo vidět…trošku na této fotce…jen u těch vnitřních koutků má takové narůžovělé a mívá to třeba přes odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.10.11 17:57

tady je to vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.10.11 17:57

Peti, ten náš prcek to má taky. A má to celej den a každej den :mrgreen:
Myslim si , že to nic neni. Tenkrát jsem se na to ptala i Dr a ta řekla s usměvem ať se dívám na děti do kočárku a meli to skoro všechny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.10.11 17:59

tady na tý fotce to je vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.10.11 18:03
motika píše:
Myslim si , že to nic neni. Tenkrát jsem se na to ptala i Dr a ta řekla s usměvem ať se dívám na děti do kočárku a meli to skoro všechny. :nevim:

jo? no tak si mě trošku uklidnila…mě ted napadlo po tom pátrat, protože jsem si toho všimla a uvědomila si, že to má snad každý den :think:
tak díky za uklidnění :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.10.11 18:06
petratavali píše:
motika píše:
Myslim si , že to nic neni. Tenkrát jsem se na to ptala i Dr a ta řekla s usměvem ať se dívám na děti do kočárku a meli to skoro všechny. :nevim:
jo? no tak si mě trošku uklidnila…mě ted napadlo po tom pátrat, protože jsem si toho všimla a uvědomila si, že to má snad každý den :think:
tak díky za uklidnění :huban: :huban:

Peťulko, klidně se ale Dr zeptej. Za to nic nedáš. Ale sama vidíš, že Honzik to má hodně.Ale u těch dětí je to prej normální. Já se pak dokonce i koukla na Honzovo a moje fotky když jsme byli prťata a taky jsme to měli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.10.11 18:08

ještě jestli má dostatek tekutin?…malá když začala chodit do školky tak měla parádní kruhy…od tmavě růžové až po šedé…někdy fialové…nechtěla tam vůbec pít jejich čaj tak jsem zakročila a ze začátku chodila se svým…a objeví se pokaždé když pije málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.10.11 18:36

snadf pije dost :think: vypije tak půl litru čaje a do tohoí kojím ráno a večer…někdy vypije půl litru, někdy i trošku víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.10.11 19:02

No já nevim :think: ,ale prcek vypije každý den přes litr vody. ale je možný, že některé dítko to má s nedostatku tekutin. Mě se ale spíš zdá, že ten náš to má prostě i genetický. Já mám taky kruhy pod očima. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí