Krupička po obličeji

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
16.12.12 10:50

Krupicka po obliceji

Dobry den, prosim muzete mi nekdo poradit, moje dcera se pred 4 dny osypala na obliceji, vypada to jako krupicka, ma to pouze jen na obliceji. Nevim zda je to z jidla, mela kiwi, ale to uz po nekolikate a nikdy nic, take jsme byli pred 4dny na ockovani priorixem, ale tam rikaji, ze reakce je po 5-10 dny, tak uz nevim, je mi divne, ze se ji to drzi tak dlouho, mate s tim nektera prosim zkusenosti, diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
16.12.12 11:06

@Emmanek Nám se 7.den po očkování priorixem malej taky osypal, postupně se to horšilo až se to spojilo v ložiska, očkování mu rozjelo atopický exém. Předtím nikdy problémy neměl. Takže bojujeme s atopem. Dřív mu nevadilo jídlo žádný a teď mu vadí citrusy, mléko a dneska zkusíme rybu jestli mu bude vadit taky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.12.12 09:06

Může mít atopický exém, který zareagoval na očkování, a citrusy(zvláště kiwi) jsou také velkým alergenem. Chce to ještě čas, do budoucna uvidíte, jestli se bude po jídle osypávat, mohla to být přecitlivělá reakce kvůli očkování a samo o sobě by kiwi nic neudělalo.
Moje dcerka je alergik, atopik, astmatik, třeba samotné rajče ji nic neudělá. Ale pokud je ve vzduchu pyl, nebo třeba přijde do styku se srstí, pak si dá rajče, tak má krupičku hned-prostě více faktorů dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek