Krupičná kaše pro miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V žádném případě, tohle se dřív opravdu dělalo ale měsíčnímu dítěti bych krupici fakt nedala…budí se takhle od narození nebo až teď? Může mít jen růstový spurt, ten většinou za pár dní přejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radím rychle diskuzi smazat
ne určitě bych měsíčnímu děcku tohle nedala. Pokud má fakt hlad(což si myslím, že teda tím to asi nebude),mě se syn na kojení budil do půl roku co dvě hodiny, tak mu zkus dát radši um, než krupici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 budí se mi tak pořád…taky jsem slyšela, že se to dřív dělalo
- Citovat
- Upravit
neeee, za prvé se musí krupice dlouho namáčet a to mu raději dej UM než rovnou kaši ![]()
Kaše a různé jiné příkrmy jsou vhodné až od ukončeného 4tého měsíce
A navíc si myslím, že má jen růstový spurt, přečti si o tom něco, bude to dobré
Miminko rychle roste a potřebuje víc mlíčka. Takže ho hodně přikládej a ono se začne víc tvořit
A už nikdy neposlouchej maminku, dneska už dávno neplatí to, co dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a můj syn se taky budí často i v noci a jsou mu 4 měsíce ![]()
Vydrž, to šestinedělí nám všem dalo zabrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si dětskou kašičku třeba od sunarky na dobrou noc ale krupici až od roku i s mlékem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to únavné, chápu, měla jsem to podobně, taky jsem padala únavou. Zkus vydržet, pokud malý normálně přibírá a je v pořádku, nenutila bych mu žádné příkrmy. „Režim“ se u dětí rychle mění a my matky se taky zvyknem na nemožné ![]()
Pokud malý nepřibírá, a ty to fakt už nezvládáš, zkus spíš umělé mléko. Ale kaši určitě ne. Miminkům se krupičná kaše nedává, kupují se speciální kojenecké instantní kaše a jsou od 4. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak že kaši ne, to už je snad jasný… navíc obsahuje lepek, takže tomu bych se min půl roku vyhla.
Edit: ještě vlastně kravské mléko… tak to počkat víc jak rok.
Ale mně teda přijde normální, že takhle malý mimi chce jíst každou hodinu a půl ![]()
Příspěvek upraven 07.02.13 v 12:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jestli máš takhle malé miminko tak too bude určitě spurt, tak sme měli a nedá se nic dělat, já v noci vstávala i po hodině, je to únavný ale za pár dní to přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, my jsme na tom vyrostli, generace, ktera je nejvice nemocna a nejtlustsi ![]()
krupicova kase je snad nejhnusnejsi jidlo, ktere znam, zahlenujici kravsky mleko plus lepkova krupice, plus nekdy jeste jedovy cukr ![]()
mesicnimu urcite ne, a kdybych mela zacit s prikrmama, tak zacnu se zeleninou a zloutkem
podle toho, jak casto se dite koji se tvori mnozstvi a sila mleka
s prikrmama bych jeste chvilku pockala
- Citovat
- Upravit
Krupici???
Tak to rozhodně ne! Vždyť se dělá z krav. mléka a to miminka nesmí!!! Jinak příkrmy atd se můžou až po ukončení 4. měsíce.. Jinak je mu teprve měsíc, to se můj malej budil klidně i každou půl hodinu. Ještě se bude hodně měnit takže bych to takhle neřešila a neřešila bych to zatím ani UM. Jak víš, že má hlad? Protože můj malej pil taky pokaždé když dostal prso, ale potom jsem zjistila, že si chce třeba jen krknout, bolí ho bříško nebo se chce jen chovat…
- Citovat
- Upravit
A hlavně, jak víš, že má opravdu hlad? Já jsem měla malou ze začátku na koze furt a ne vždy měla hlad, spíš chtěla být se mnou a to je u takhle malého miminka běžné. Je to náročné ale chce to vydržet, ono se to jistě zlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky mám dotaz ohledně kaše
Můj syn 1měsíc se mi často v noci budí, každou hodinu a půl a má hlad, kojím…ale je to hrozně únavný
Moje mamka mi poradila mu na noc uvařit krupičnou kaši z 1l mléka a lžičky krupice, nechat 3min povařit a dát mu to lžičkou, nebo stříkačkou, abych ho zasytila, je možný, že mu mlíčko nestačí
…my jsme prý natom vyrostli, ale nevím, máte někdo zkušenost