15měsíční v McDonaldu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
15 měsíční v McDonald
Ahoj holky, asi za 14 dní mě čeká oslava narozenin kamarádky syna, budou tam ještě další známé/kamarádky se svými dětmi, a rozhodly se že to oslaví v McDonaldovi, slíbila jsem že tedy přijdu, protože jsme se snad rok neviděly, já prostě na tyhle akce nejsem ale to ted neřeším. Spíš jsem si uvědomila, že ostatní děti tam budou ve věku cca 3-5 let, akorát můj syn má teprv 15 měsíců a já netuším co bych mu tam mohla objednat - řekněme že potřebuju „nejmenší zlo“.. Napadá někoho něco? Neznám moc jejich sortiment, když jedu kolem dám si hambáče, ale to je třikrát do roka, chutná mi to moc ale prostě to nemám nikde v okolí. Spíš ted řeším co s tím mým prckounem, protože samozřejmě pokud tam do sebe budou všichni valit jídlo od mekáče tak asi těžko mu vytáhnu z tašky jabko, to mě nejspíš pošle někam a stropí tam scénu jak z hororu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kdyby to bylo moje dítě, i kdyby mi mělo stropit scénku, nic bych mu tam nekoupila… Nejsem zastánce tohoto stravování u dětí, toť můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovocnou taštičku či jiné sladké věci.
Příspěvek upraven 05.02.13 v 14:04
- Citovat
- Upravit
Vzala by jsem mu svačinu z domu. Dělali jsme to tak ve všech restauracích a nikdy nebyl problém s tím, že pro něj máme svoje jídlo. V Mekáči jsem v životě nebyla a ani po tom neprahnu, dítku by jsem tam nekoupila nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej mi vždycky ujídá kuřecí nugetu. A teď se do mě pusťte jaká jsem krkavčí matka ![]()
- Citovat
- Upravit
Vem mu svoje jídlo, pokud je ale takový, že chce to co ostatní, můžeš mu obědnat toust (houska jako na ten hambáč+šunk+sýr a zapečené) případně se dá i domluvit, že ti udělají neosolené hranolky, aspoň se to dělávalo, když jsem za svých studentských časů brigádničila na Mekáči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barus56 díky moc za tip
@ewanka píše:
Kdyby to bylo moje dítě, i kdyby mi mělo stropit scénku, nic bych mu tam nekoupila… Nejsem zastánce tohoto stravování u dětí, toť můj názor
Upřímně pokud tam nebude nic co bych mu mohla dát tak tam radši nepůjdu, nehodlám strávit odpoledne tím že ho budu odtrhávat jak se bude sápat po ostatním jídle, to si dokážu fakt představit lepší zábavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 jasně, ovocný kelímek nebo salát (je tam jen nakrájená zelenina)
a vodu v malé buclaté lahvičče - myslím, že je jahodová…
Asi se mu nic nestane, když uzobne někomu hranolku, ale víc asi nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tousty a bramborové placičky se dělají jen ráno na snídaně a je fakt, že ještě ten jogurt s ovocem a bebe sušenkama je dobrej ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych mu koupila nějakej salát nebo to jejich ovoce, kamarád byl v nemocnici na dietě, ale doktor mu povolil hamburger z mekáče, jeden denně, prý to nemá žádnou výživovou hodnotu a amíci tloustnou po těch hranolkách, co jsou u nich k hambáči standardem… ![]()
- Citovat
- Upravit
Oslavy v McDonaldovi… Já myslela, že už tyhle hrůzy vyšly z módy..
Tousty mají jen na snídani, takže bych to viděla asi jen na zmrzku nebo tu taštičku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď bych mu koupila ovocnou misku nebo třeba jen džus a naředila vodou. Případně salát bes dresingu. Při nejhorším bych si objednala hamburger a dala mu kus housky. Ale spíš bych se děsila toho, že bude žebrat u ostatních dětí a ty ho nacpou vším možným ![]()
- Citovat
- Upravit