Domácí ovocná přesnídávka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
domácí ovocná přesní
Ahoj holky mám dotaz…dělala jsem domácí ovocnou přesnídávku.,a zahustila jsem ji pudinkem. odkdy tohle mimi může? malé je 5 měsíců, můžu jí to dát? a jak dlouho to asi tak vydrží? je to zavařené. poraďte prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Puding z prasku bych nedavala decku snad driv nez trech letech…
- Citovat
- Upravit
Pudink j proste jen ochuceny skrob
podivej se jestli kukuricny nebo jiny
pokud jste uz davali lepek tak je to fuk, jestli ne, tak jedine ten kukuricny
vydrzi to dost dlouho, ale treba moje deti to nechteji, jedine kupovane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc jsi to zahustovala? ja mam takhle jablka a svestky a stacilo to rozvarit, pustilo krasne stavu a rozmixovany je to husty akorat. dohustuju kukuricnou nebo jinou kasi pro mimina. Pudink bych dala az hodne pozde. tak kolem 2 roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavareny vydrzi dlouho, ja mam zavareny z konce srpna, zacatku zari a je to uplne v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak puding není nic závadného, spíš je to úplně zbytečné, stačí to trochu dýl povařit, až se vyvaří voda a zhoustne to samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já normál hodím ovoce na pařník, nebo podusím s troškou vody, mixnu a hotovo
Mám to i na druhý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudink je škrob a obvykle umělé aroma. Názor na umělá aromata si musíš udělat sama. Já se je snažím omezovat i u starších dětí. A škroby není nic závadného, je obsažený všude. Jen takle extrahovaný mi přijde zbytečný. Přesnídávky bych nezahušťovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barca pudink jeste nemela. prijde mi to zbytecny.
a pro 5m mimi fakt teda sakra brzo… vzdyt je to krome skrobu a cukru z kravskyho mlika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@obrazek píše:
Barca pudink jeste nemela. prijde mi to zbytecny.
a pro 5m mimi fakt teda sakra brzo… vzdyt je to krome skrobu a cukru z kravskyho mlika.
myslim, že se tam sype jen ten prášek, ne že se vaří pudink z mlíka prášku a cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám přesnídávky bez pudinku a cukru, nedávám tam moc vody a jsou hustější než ty z krámu. Případně zahustím banánem. Jednou jsem zkusila udělat i s bio pudinkem a nepřišlo mi to nijak výrazně lepší, takže dělám dál bez. V 5 měsících bych pudink asi ještě nedávala ![]()
Přesnídávky mám ještě z léta a jsou dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravděpodobně jí to nezabije. Ale jak píšou holky, jsou daleko lepší věci, než škrob a umělý aroma. Názor si udělej sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit