Domácí ovocná přesnídávka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nevím co mě to napadlo to zahušťovat…někde jsem to vyčetla tak jsem nad tím nepřemýšlela a dala jsem ho tam
přesnídávky mám hotové od půlky října…tak snad ještě aspoň půl roku vydrží..to by ale snad nemělo nijak ublížit nebo jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo aha…
covec tak to by me taky nenapadlo ![]()
ale tak ji to nedavej ted, ono to nejakou dobu vydrzi… ale jakou to nevim : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak pisi holky, presnidavky delam jen z ovoce, vody davam minimum a po rozmixovani je to huste dost.
Pudink vareny v mlece davam synovi od roku. Vetsinou mu to nasleham jeste s tvarohem a trochou zakysanky a chutna to jak pribinak (o dost levnejsi)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naši nám to dávali brzy, tak mi mamka ten recept dávala. Ale já měla jen povařená, rozmixovaná a zavařená jablka a jablka s mrkví (nic víc, žídný cukr, nic) a dávala to malé zhruba od půl roku (byla plně kojená).
Puding z mlíka jsem dala někdy v 10 měsích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky chci se zeptat, zavařovali jsme malí přesnídávky čistě jen z ovoce, kolik toho děti třeba po 5 měsíci mohou? Je to přeci sladké a je to z hodně jablek. Je nějaká gramáž zhruba? Samozřejmě chápu že kolik mimi bude chtít, ale přeci musí být nějaká míra. Zvlášť u těch poctivých domácích. V kupovaných je určitý poměr ovoce ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katasvagy tak tam nepřidávej cukr..malá mě teďka sní tak 50-100g víc jí zatím nedávám má 6,5 měsíce a papá to asi takhle měsíc a půl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka píše:
Já normál hodím ovoce na pařník, nebo podusím s troškou vody, mixnu a hotovoMám to i na druhý den.
Já taky tak.Jen nevím, jak dlouho to může být v lednici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katasvagy 5 měs. mi slupne velkou skleničku, stejně jako při obědě, tzn.190g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janísek007 píše:
@Tereza1986 necávám to v lednici tak dva dny někdy i tři
Já to nechávám do druhého dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janísek007 Cukr tam není žádnej ale jabka jsou samo o sobě sladký, jedná se mi o to aby se třeba nepřevitaminovala
protože i když já to ochutnám tak sním jen trošku a jsem sytá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katasvagy píše:
@janísek007 Cukr tam není žádnej ale jabka jsou samo o sobě sladký, jedná se mi o to aby se třeba nepřevitaminovalaprotože i když já to ochutnám tak sním jen trošku a jsem sytá…
nechápu proč se zrovna bát domácí přednídávky. Přijde mi to nejlepší. Pokud hlídat množství, tak spíš u doslazovaných a přiškrobovaných kupovaných. Dala bych co sní. Tři skleničky předpokládám stejnak otvírat nebudeš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama Dobře, asi poznám praxí, njn první mimčo
a plná dávka aby se nedokrmovala mlíčkem je jaká? 125g?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katasvagy když dám těch 100g tak do toho nastrouhám 4 piškoty (opavia) a nedokrmuju…někdy dám jen 30ml
nebo dávám půl bílého jogurtu do toho půl banánu, hrušku, jablko (syrové, nastrouhané) a zase 4 piškoty po tomhle mlíčko už nedávám třeba jen čajík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nikdy plne davky neresila. Kdyz melo dite hlad dostalo presnidavku. Snedlo kolik snedlo. Dalsi kojeni bylo kdyz dostali hlad znovu a ozvali se. Nekdy to bylo 10 min po presnidavce jindy 4 hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit