Krvácení v šestém týdnu těhotenství

Anonymní
6.10.10 19:48

krvaceni

Prosim vas je tady nekdo kdo krvacel jasne cervenou krvi a i tak se miminko dokazalo udrzet? Strasne tim trpim od podeli krvacim a doktori tomu nedavali skoro zadnou nadeji,ale miminko se zatim drzelo a zitra se ma rozhodnout podle hcg a ultrazvuku. Taky v utery rano ze me odeslo kus placenty a ted se krvaceni zlepsuje doktori rikali,ze ta placenta mimi nejak neohrozuje prosim poradte jsem hrozne zoufala miminko hrozne chceme nechci o nej prijit :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.10.10 19:53

jeste jsem zapomela dodat jsem 5 az 6 tt tehotenstvi

• Citovat
  • Upravit
144
6.10.10 20:16

Nechápu jak z tebe mohlo vyjít v 6 tt kus placenty??? :think: to tam ještě placenta není. V tomto období bohužel dochází nejčastěji ke spontánímu potratu nebo zamlknutí těhotenství :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.10.10 20:18

Já jsem krvácela v 11tt kvůli hematomu,dali mi prášky a ve 14tt ze mě na záchodě vypadl a ted jsem ve 35tt a musím zaklepat všechno v pohodě.Musís vydržet co ti doktor řekne podle ultrazvuku.Držím palce at ti to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
6.10.10 20:21

Placenta to nebyla, možná si se přeslechla, spíš kousek sliznice, ne? Ani já tě nepotěším, já měla takhle zamlklé. Ale uvidíš, co ti řeknou zítra. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.10.10 20:22
brouczek píše:
Nechápu jak z tebe mohlo vyjít v 6 tt kus placenty??? :think: to tam ještě placenta není. V tomto období bohužel dochází nejčastěji ke spontánímu potratu nebo zamlknutí těhotenství :-( :-(

Tak to je pravda placenta je plně vyzrála ve 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 20:48

V 6tt jsem jednorázově zakrvácela jasně červenou krví (malý flek), úak pár dní špinění a po 14ti dnech zase jednorázové zašpinění. a jak to dopadlo vidíš na metru. Přeji, ať to taky dopadne dobře. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.10 21:19

jojo hrozne moc se omlouvam byla to slznice uz jsem ze vseho asi mimo takze asi zadna nadej neni? Ted krvacim jen trosku je to mnohem lepsi. Hrozne se bojim

• Citovat
  • Upravit
56772
7.10.10 07:20

Uvidíš, co řekne doktor, určitě ti budeme držet pěsti :palec: Naděje je vždy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.10.10 13:58

mnela jsem taky podobny problem ležela jsem povinne v posteli v nemocnici.tady je vysledek.at ti to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.10.10 14:31

Možná trocha naděje. Já krvácela v 6týdnu, pak ještě v 7týdnu a doma mám skoro 2,5 letou krásnou holčičku. Takže držím palce a pěsti a všechno co se dá, aby ti to taky dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.10 17:14

Tak to dobre nedopadlo samovolne jsem potratila :cry: :cry: :cry: ,tak me ted cekaji sami vysetreni protoze je to uz po čtvrte :-( pred tim mi zjistili mutaci leiden a i pres inekce,ktery jsem si pichala kazdy den zadny uspech. I tak vam moc dekuji za podporu a vsem preji krasne tehulkovani

• Citovat
  • Upravit
56772
7.10.10 17:19

Tak to je mi moc líto, ale zase bude lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat