Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechápu jak z tebe mohlo vyjít v 6 tt kus placenty???
to tam ještě placenta není. V tomto období bohužel dochází nejčastěji ke spontánímu potratu nebo zamlknutí těhotenství
![]()
Já jsem krvácela v 11tt kvůli hematomu,dali mi prášky a ve 14tt ze mě na záchodě vypadl a ted jsem ve 35tt a musím zaklepat všechno v pohodě.Musís vydržet co ti doktor řekne podle ultrazvuku.Držím palce at ti to dobře dopadne
Placenta to nebyla, možná si se přeslechla, spíš kousek sliznice, ne? Ani já tě nepotěším, já měla takhle zamlklé. Ale uvidíš, co ti řeknou zítra. Držím pěsti
brouczek píše:
Nechápu jak z tebe mohlo vyjít v 6 tt kus placenty???to tam ještě placenta není. V tomto období bohužel dochází nejčastěji ke spontánímu potratu nebo zamlknutí těhotenství
![]()
Tak to je pravda placenta je plně vyzrála ve 14tt
V 6tt jsem jednorázově zakrvácela jasně červenou krví (malý flek), úak pár dní špinění a po 14ti dnech zase jednorázové zašpinění. a jak to dopadlo vidíš na metru. Přeji, ať to taky dopadne dobře. ![]()
jojo hrozne moc se omlouvam byla to slznice uz jsem ze vseho asi mimo takze asi zadna nadej neni? Ted krvacim jen trosku je to mnohem lepsi. Hrozne se bojim
Uvidíš, co řekne doktor, určitě ti budeme držet pěsti
Naděje je vždy ![]()
mnela jsem taky podobny problem ležela jsem povinne v posteli v nemocnici.tady je vysledek.at ti to dopadne dobre.
Možná trocha naděje. Já krvácela v 6týdnu, pak ještě v 7týdnu a doma mám skoro 2,5 letou krásnou holčičku. Takže držím palce a pěsti a všechno co se dá, aby ti to taky dobře dopadlo.
Tak to dobre nedopadlo samovolne jsem potratila
,tak me ted cekaji sami vysetreni protoze je to uz po čtvrte
pred tim mi zjistili mutaci leiden a i pres inekce,ktery jsem si pichala kazdy den zadny uspech. I tak vam moc dekuji za podporu a vsem preji krasne tehulkovani
Prosim vas je tady nekdo kdo krvacel jasne cervenou krvi a i tak se miminko dokazalo udrzet? Strasne tim trpim od podeli krvacim a doktori tomu nedavali skoro zadnou nadeji,ale miminko se zatim drzelo a zitra se ma rozhodnout podle hcg a ultrazvuku. Taky v utery rano ze me odeslo kus placenty a ted se krvaceni zlepsuje doktori rikali,ze ta placenta mimi nejak neohrozuje prosim poradte jsem hrozne zoufala miminko hrozne chceme nechci o nej prijit