Maminky 40tt + sem :)

478
6.10.10 12:06

maminky 40tt + sem :)

Ahoj holky,
jste tady taky některá, která je ve 40tt, nebo víc a už nevíte, jak miminko dostat ven? :lol: Máte příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
6.10.10 12:10
majinka69 píše:
Ahoj holky,
jste tady taky některá, která je ve 40tt, nebo víc a už nevíte, jak miminko dostat ven? :lol: Máte příznaky?

Ja, kdyztak jdu 12.10 na vyvolani a to bych nerada ;))

Vcera uz jsem myslela, ale pry se neotviram, takze myslim, ze budeme vyvolavat ;)

• Citovat
  • Upravit
478
6.10.10 12:12

NO já byla v porodnici 30.9.a doktorka mi řekla, že na porod to rozhodně nevypadá, že jsu úplně zavřená. Zítra jdu na kontorlu zase, tak uvidíme. Maléj je pořád živéj, je to zlobidlo, kope a kope a ven se mu nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.10.10 12:14

Ja byla na kontrole vcera rano, udelali mi Hamiltona a ja zacala mit bolesti… pravidelne ale kratke, sprcha to nerozehnala, tak mne manzel vecer hnal do porodnice, ale nic ;)

• Citovat
  • Upravit
478
6.10.10 12:19

A řekli ti, že ti ho udělají? A bolelo to hodně? V kolikátým jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.10.10 12:24
majinka69 píše:
A řekli ti, že ti ho udělají? A bolelo to hodně? V kolikátým jsi tt?

Dneska jsem podle PM 40+2… jj doktorka mi to rekla a hned udelala… ne nebolel, ale ten zbytek dne bych si nechala ujit. :) spustilo to ty bolesti… ktere byly uplne zbytecne.

• Citovat
  • Upravit
5352
6.10.10 15:10

Holky vím, že tu je docela odpor k vyvolávání porodu, ale já to absolvovala před týdnem a musím říct, že to bylo docela v pohodě. Ve 12 mi zavedli tabletu na otevírání porodních cest s tím, že porod nastane nejdřív následující den, kdy to třeba urchlí píchnutím vody nebo tak něco. Nicméně mě nastaly už ve tři kontrakce, v půl osmé byly k nevydržení po dvou minutách, po vyšetření mi asi v půl deváté praskla voda a šla jsem na sál, tam se ještě chvíli sprchovala a v deset už ležela na porodním lůžku a v půl jedenácté byl malý na světě. Takže bolesti tzv. k nevydržení byly jen od půl osmé do půl jedenácté. Kdybych čekala, až to přijde přirozeně, tak kdo ví, jak by to dopadlo a jak by to dlouho trvalo. Takhle jsem taky byla líp připravená, když jsem věděla, kdy to přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.10.10 15:29
Mafina5 píše:
Holky vím, že tu je docela odpor k vyvolávání porodu, ale já to absolvovala před týdnem a musím říct, že to bylo docela v pohodě. Ve 12 mi zavedli tabletu na otevírání porodních cest s tím, že porod nastane nejdřív následující den, kdy to třeba urchlí píchnutím vody nebo tak něco. Nicméně mě nastaly už ve tři kontrakce, v půl osmé byly k nevydržení po dvou minutách, po vyšetření mi asi v půl deváté praskla voda a šla jsem na sál, tam se ještě chvíli sprchovala a v deset už ležela na porodním lůžku a v půl jedenácté byl malý na světě. Takže bolesti tzv. k nevydržení byly jen od půl osmé do půl jedenácté. Kdybych čekala, až to přijde přirozeně, tak kdo ví, jak by to dopadlo a jak by to dlouho trvalo. Takhle jsem taky byla líp připravená, když jsem věděla, kdy to přijde…

S tim souhlasim, takhle akorat nevim, jestli to poznam.

Bohuzel mam okolo kamaradky, ktere si tim prosly a rikaly, ze strasny… samozrejme to poznam az na vlastni kuzi, ale mam strach, ze proste ty porodni cesty nebudou pripraveny. A taky se mi nechce cekat tak dlouho…

Jinak gratuluju k miminku ;)

• Citovat
  • Upravit
26295
6.10.10 16:48

Tak já jsem dneska podle PM 40+3 a podle UTZ dokonce 41+0. POkud neporodím, tak v neděli nástup do porodnice :(

Mafina, takže jestli to dobře chápu, dali ti jen tabletku na připravení porodních cest a zbytek se rozjel sám? TO bych ještě docela zkousla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.10.10 18:44

Jo, jo, přesně. A podle mě to ta tabletka taky dost urychlila. Tak ať vám to všem taky dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
7.10.10 20:33

Tak dnes na kontrole mi opět řekla že nic :think: Takže v pondělí znova a už se domluvíme co a jak dál… Modlím se ale, abych přes víkend porodila, i když doktorka řekla, že to asi těžko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.10.10 09:53

Ahojda holky,

taky se k vám hlásím. Zítra máme termín, po včerejší kontrole to na porod zatím nevypadá. Malá je sice dole, ale CS mám jen 3, čípek polotuhý, nezkrácený, neotevřený, nic. Pokud však do pondělí neporodíme, což vím, že ne, tak nastupuju do nemocnice na vyvolání. Doktor mě kvůli zadržování nějakých 25 kilo vody nechce nechat přenášet víc, než bude potřeba. Brala bych rodit co nejdřív, jsem poslední týden tak šíleně unavená - vstanu a mohla bych jít zas spát, bolí mě krční páteř, hlava a mám pocit těžkých očí, tak jen doufám, že v tomhle stádiu těhu je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.10.10 10:29

Luciasku, máme stéjný termín :-D Mě teda pořád říkaly, že to bude dřív a termín první mi dali na 29.9., ale podle MS mám zítra. V pondělí jdu taky zase do porodnice, ale ne na vyvolání, ale teprve se domluvit co a jak dál. Závidím ti, že víš, že nejpozději v pondělí budeš mít mimouška u sebe, já chci už taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.10.10 10:34

Však už mi to vyvolání slibují jak dlouho :-( Mám víc jak 30 kg nahoře, zadržuju prý 25 kg vody, nevím jak to zjistili, ale říkali mi to…Takže mě bolí celý člověk a sotva se hýbu, netuším ani, jak porodím. No, a věčně mi skáče tlak, už asi od 24.tt. Takže doktor říkal - kdyby vás začala bolet hlava, tak šup do porodky. No, ta mě bolí už několik dní, ale spíš vzadu a bere mě kční páteř, vlastně celá páteř. tak si říkám, že je to z toho a zatím neplaším, protože tlak mám doma pořád max 130/85. Ale utahaná jsem jak pes, spala bych celý den a tak mě tíží očka, víčka jsou tak těžký, ale spaní mi moc nejde. Tak už se modlím, abych rodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.10.10 10:47
luciashek píše:
Však už mi to vyvolání slibují jak dlouho :-( Mám víc jak 30 kg nahoře, zadržuju prý 25 kg vody, nevím jak to zjistili, ale říkali mi to…Takže mě bolí celý člověk a sotva se hýbu, netuším ani, jak porodím. No, a věčně mi skáče tlak, už asi od 24.tt. Takže doktor říkal - kdyby vás začala bolet hlava, tak šup do porodky. No, ta mě bolí už několik dní, ale spíš vzadu a bere mě kční páteř, vlastně celá páteř. tak si říkám, že je to z toho a zatím neplaším, protože tlak mám doma pořád max 130/85. Ale utahaná jsem jak pes, spala bych celý den a tak mě tíží očka, víčka jsou tak těžký, ale spaní mi moc nejde. Tak už se modlím, abych rodila…

Luciashku, mam uz 14 dni silene migrenove stavy (nevidim, neslysim, nemuzu mluvit, necitim ruce, brni mne jazyk a oblicej) a myslis, ze to nekdo resi?

Jedna doktorka mi slibila, ze mne s tim nebude trapit, pripadne porod vyvolaji… a dal uz to nikdo neresil. Jeden doktor mi rekne, muzete si vzit brufen, druhy v zadnem pripade… tak si vyber ;) jen abys vedela, ze v tom nejsi sama ;)

Hlavne ze bolest hlavy se ma resit… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí