Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jdu si pro radu 🙄 🙏🏻 jsem v tom nová😁 s přítelem jsme se začali snažit o miminko ☺️ mám cyklus 33 dní a 15.9. Jsem měla ovulku ale od 6 DPO jsem začala špinit cca 3 dny a pak se spustila jasně červená krev která trvala dalších 5 dní bez jakýkoliv sraženin. Je možný že menstruace začala o 10 dní dříve? A je možné že bych i přesto mohla být těhotná?
@pet40 Ovulku
? Měla jsi menstruaci tudíž nejsi těhotná. Doufám že 40 v tvém nicku není věk ![]()
@Pitřice beru duphaston už nějakou dobu tím pádem se mi nestalo abych menstruaci dostala dříve 🤷🏻♀️ 😂 samozřejmě včera jsem zkusila test a nejspíš je tam duch
a ne 40 mi není
![]()
Chtela bych se zeptat, jestli mužu byt tehotna kdyz mam 2 dny do ms, a tohle je pozitivní ovulační test…mate s tim nekdo zkusenost?
@Peta883
Ovulacni test neni pozitivni.
Z moji zkusenosti - delala jsem si ze zvedavosti s tehotenskym testem i ovu test a na ovu testu byla testovaci carka mnohem silnejsi, nez kontrolni.
Navic ovu test pri tehotenstvi nesili stejne jako tt, protoze meri jiny hormon.
Takze at uz je ovu test negativni nebo pozitivni, tehotenstvi to nepotvrzuje ani nevylucuje, zbytecne jsi vyplytvala test ![]()