Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel, 8dpo je ještě stejně brzy na nějaké závěry. Slábnoucí testy můžou být pořád z mizícího ovitrellu. Počkej ještě aspoň 4 dny, pak to bude jasnější.
Pokud jsi tehotna, tak se to v urcity cas zlomi a carka zacne silit. 8 DPO je na ducha z tehotenstvi malo.
@Mall126 Děkuji to pravé vím, spíš mě zajímají ty bolesti a ta nevolnos. ![]()
Ovitrelle může způsobovat nevolnosti, zvracení i bolesti břicha. Vyvolává rádoby těhotenské příznaky..
Ahoj holky, jak jsem slíbila dnes jsem 11 dni po ovitrelle a 10dpo.
Čárka tam stále je, sice slabší ale přijde mi zatím stejná jako včera.
Nevolnost přetrvává, ne silná spíš nárazově slabá, pocit vnitřní teploty, takže na mě nejspíš něco leze.
7-8 dpo byli bolesti silnější jak PMS před MS. 8Ddpo mi bylo nárazově zle, polilo mě horko a měla jsem pocit na zvracení tak půl h. 9dpo už nic ani bolesti jen sem tam nějaká mírná uprostřed v podbřišku.
MS mám mít tedy 1.10 test si udělám až v den MS a bude jasno.
Zatím se mějte ![]()
@Anonymní píše: Více
Chápu, že jsi z toho nervózní a netrpělivá ale tohle každodenní sledování je na nic. Nesleduju se, netestuj a prostě výdrž.. Já měla pozitivní test po ovitrelle i 12 den
Budeš zbytečně zklamaná když to nevyjde. ![]()
@Anonymní píše: Více
Popravdě tomu moc velkou váhu nedávám..
Sex byl jen jednou a to v den ovitrelle a pak až 19.9 večer..
Spíš pak jestli tu někdo bude mít podobné zkušenosti at si o tom můžou více načíst.
Bylo by divné kdyby se to povedlo na poprvé s plánovaným stykem. Doktor to chtěl nejdřív vyzkoušet takhle.
Přítel jde v úterý teprve na spermiogram tak uvidíme potom.
Tak dávám vědět, ovitrelle čárka stále úplně neviditelná, ale je tam. Mám spozdeni, mimi to ale neni. Přítel byl na spermio a dozvěděli jsme se Azoospermie. Takže nás čekají vyšetření a pak se teprve dozvíme jestli to půjde alespoň přes IVF..
Držím vám palce holky.. ![]()
Ahoj holky.
S manželem se snažíme o třetí mimčo rok. Předchozí 2 děti byly za pomocí clostilbegytu a pregnylu. Vždy se povedlo po dvou letech. 10.9. jsem byla na laparoskopii na drilling vaječníků, průchodnost vejcovodů a odstranění ložisek endometriózy. Diagnózu mám 14 let stejnou a to PCOS z hormonálního profilu.
17.10. mi byl píchnutý ovitrelle. Dnes je to 10 dní od píchnutí. Ze zvědavosti jsem dělala dnes test z odpolední moči v 13:00 a hned vyběhla druhá čárka a je stejně silná jako kontrolní. Myslíte, že je to pořád ještě ovitrelle? Od druhého těhotenství uběhlo 10 let tak už si moc nevybavuju jak dlouho se pregnyl držel v těle. Za odpovědi moc děkuju ![]()
Ahoj chci se zeptat, nebo spíše pro radu 15.10 píchnutí ovitrelle ráno od sestřičky mezi 8-9 hod 9.10 a 10.10 test uz sněhobílí vcera jsem zkoušela tt slabá čárka dneska z ranní moči uz trošku vic vidět druha čárka ale odpoledne uz negativní nechapu ![]()
Ahoj, vím že je tu spousta diskuzí na toto téma, ale většina už není aktivní.
16.9. Jsem byla u gyn a ten mi řekl že mám pěknou sliznici a folikul. Napsal mi ovitrelle a měla jsem si ho píchnout 17.9. Injekci jsem píchla a večer bylo snažení. 18.9 byli ovulační bolesti a trvali až do 19.9 cca do 11:00.
Každopádně od ovitrelle mám o dní a jsem 8dpo.
Testy jsem si dělala a slábnou. Dnes na testu ještě slabí skoro neviditelný duch.
Ale od včera mě pobolivá v podbřišku jako pms, dnes to samé, ale přidala se mi i nevolnost. Nezvracela jsem, ale stále mi je nevolno + se přidalo jakoby kručení v tom podbříšku.
Také většinou od ovulace mívám bolesti prsou až do menstruace, ale teď je bolest fakt mírná. Chápu že to může způsobovat Ovitrell. Menstruaci mám mít za 5 dní 1.10.
Měla jste některá takový problém?
Může to být i nidace?
Ovitrel jsem měla poprvé, snažíme se 5 let.
Plánovaný styk bez stimulace.
Děkuji za případné odpovědi.
Omlouvám se za anonym, chodí sem sestra která je v tom a chodí sem občas i mamka. Je mi 27.