Krvácení po Hamiltonu

5
2.2.16 19:38

Krvacení po Hamiltonu

Dobrý večer, mam takový dotaz jsem podle UTZ- 39+6 MS-38+4. mam termín tedy podle UTZ zítra 3.2. včera když jsem byla na kontrole tak mi doktorka bez mého svolení udělala Hamiltona (pekelně mě bolel!!) chvíli po něm jsem krvácela a bolel mě podbřišek pro zbytek dne se nic nedělo no a dnes ráno na WC jsem mela při utření na papíru naružovelí hlenovitý výtok asi Hlenová zátka tedy ale odtéka mi celý den i s kouskami krve je to normalní?? Mám jet radši do porodnice? jinak hned po wc slabá bolest v podbříšku a ten hlen no jinak nic. Díky předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mrs.gendy
2.2.16 19:47

Doktorku bych propleskla :zed: zavolej si do svoji porodnice na pohotovost at kdyžtak nemusíš zbytečně jezdit.

• Citovat
  • Upravit
2526
2.2.16 19:50

Ještě si počkej na rady dalších, ale já když začala krvácet po vyš.-ležela jsem na rizikáči-,tak to ze mě teda pěkně lilo…vložky nestíhali vsakovat..možná bych, pokud máš nemocnici dál, alespoň zavolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.2.16 19:53

Měla jsem to stejně akorat Hamilton udelan rano půl dne mi odcházela hlenova zátka pak přišli kontrakce a večer jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.16 22:04

A je tedy normalní ze ta zátka odchazí celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
2.2.16 22:04

Nekomu odchazi i treba dva dny ;)

• Citovat
  • Upravit
5
2.2.16 22:11

Jo aha :D dobře tak dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.16 22:14

A znamena to tedy ze ten Hemilton zabral nebo je to tak normalni? ja jen aby mi ho neudelala na prsti kontrole znova docela se ji bojim po tomto zakroku uz i uvazuji o jinem gynkologovi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
2.2.16 22:27

@Viky21 to bohuzel nepoznas podle zatky :nevim: ale tak aji tak, urcite brzy porodis ;)
kdybys nahodou musela k ni jeste jednou, tak do sebe nenechej stourat. nezminujes se o zadnem zdravotnim problemu, takze absolutne nechapu tuhle deb…tu ceskeho porodnictvi vrtat do zenske pred terminem porodu, kdyz je vse bez komplikaci a vyhanet dite driv a kdy se to hodi jim :zed:
hlavne at to mas rychle a v pohode ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
5
2.2.16 22:37

Je to moje prvni tehu tak vubec nic nevim. nene zadne problemy nemam.
Myslela jsem ze je to normalni kdyz me kontrolovala pokazde kdyz jsem tam byla jo a nedelala mi ani UTZ aby mi rekla kolik maly vazi ten mi delala naposledy minuly mesic :/ ale tak to se kouknou asi v porodce ze?
Dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
2.2.16 22:48

@Viky21 nemuseji. posledni mesic mi akorat ultrazvukem koukali na cipek a to jak se dari miminku, bylo poznat na monitoru. takze se ve mne nikdo nevrtal a zpetne jsem rada, ze me nechali i prenaset. nakonec si to princezna urcila sama, kdy to rozjede.
ale holt jsem nerodila v cr. diky Bohu
ted uz se hlavne drz v klidu, cerpej energii a nemysli na nic jineho a ani na nikoho jineho, nez na tebe a miminko :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kacik1988
3.2.16 08:14

V prvním těhotenství mi udělali Hamiltona aniž by něco kvákli, bolest jak prase a 2 dny se stejně nic nedělo, kromě poslíčků… Druhé těhotenství už jsem byla u jiné doktorky, bylo to vloni v létě, ty šílený vedra a já si přála ať už porodím… Doktorka mi řekla ať to promyslím a že za týden kdyžtak Hamiltona udělá, souhlasila jsem, už se to s pupkem nedalo. Nebolelo to jako poprvé, tahle dr. byla asi šetrnější, okamžitě bolest břicha, slabé krvácení a za 24 hodin jsme měli po porodu ;-) tak nevím jestli to bylo tím, že jsem rodila podruhé, nebo tím, že je to pokaždé jinak. Pokud cítíš nejistotu, radši to zkonzultuj aspoň po telefonu. Držím palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4.2.16 17:07

Mne tiez dr udelala Hamiltna, nepovedala sice ale som za to rada. Porodila som za 6 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
8.2.16 12:59

Mě doktorka udělala Hamiltona s mym svolením ve 40+5 ráno a celý den jsem spinila a odcházela zátka večer v sedm začali mirne kontrakce a ráno v 9 jsem porodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
11.1.17 20:30

Holky, dnes mi delali Hamiltona v 15h. Cca od 18h do 19:30h byly bolesti po 10minutach. Bolesti prestaly, ale zacala jsem trochu krvacet. Prosim, reknete mi, ze uz je to porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí