Krvácení po orgasmu

9
30.1.16 20:17

Krvácení po orgasmu

Dobrý den, mam takový problém. Prodělala jsem teď slabý zánět slinivky, trpím na dlouhou ms která trvá i se špiněním 9 dní teď v době nemoci to bylo 11 (HA beru yosefinne) to by ani tak nevadilo ten problém ale je, že jsme si s přítelem chtěli udělat pěkný večer, no nedošli jsme daleko, protože po orgasmu kdy uspokojování bylo pouze vnější jsem si zašla na wc a tam jsem měla na papíru krev, dva dny jsme počkali, mysleli jsme si že jde o trhlinku ale dneska se to zase opakovalo ale krvácení už bylo slabější. Kvůli krvácení nemusím však brát ani vložku jde pouze o vnitřní. Bojím se 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
30.1.16 20:40

A na gynde jsi byla? NA KONTROLU? muze byt jen nejaka cevka spatne umistena, zanet, cysta, cokoliv, to ti nikdo nevyvesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
30.1.16 20:56

Naposledy když jsem krvácela po intimnostech, tak jsem šla na gyndu a tam mi řekli, že mám nádor na čípku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.1.16 21:03

@Conulka Šmankote. 8o A dobré už? A to jsi krvácela nebo jen trošku, jako zakladatelka (teda tam mi to vyznělo, že jen trošku)? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
30.1.16 21:20

Taky jsem po sexu krvácela - vždy velmi slabě, ale bylo to pokaždé a měla jsem zánět, po přeléčení to přešlo. Takže určitě zajdi na gyndu.

• Citovat
  • Upravit
9
30.1.16 21:24

@MarieOVMUC nechci plašit, chci počkat ještě po ms která se má dostavit cca za 2týdny a pokud bude problém nadále trvat, určitě zajdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.16 21:27

@Mufina mě se to teď stalo poprvé tak jsem vyplašená 8o je to spíš špinění ale poprvé to bylo jako sliznice s krví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
30.1.16 21:28

Když jsem já tzv. spádově krvácela, našli mi, že mám v děloze krevní sraženinu, nahromaděnou sliznici, a musela jsme jít na revizi. Původně se domnívali, že je to myom, ale byla to nahromaděná sliznice, což s emi stalo v důsledku antikoncepce Depo Provera. Musíš fakt zajít na utz k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.16 21:35

@Conulka Mám očkování proti rakovině děl. čípku ale dočetla jsem se že po tom očkování se nesmí ještě půl roku souložit což jsem porušila :zed: nevěděla jsem to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
30.1.16 22:03

No a když máš dostat MS za 14dní, tak jsi ted v pulce-což muže znacit i ovulacni krvácení…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.16 22:08

@EvulinkaB18 Ale krvácím (špiním) jen po orgasmu jinak ne a je to pouze vnitřní špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
31.1.16 11:03

@jirabobes @Woman777 nekrvácela jsem moc, taky jen trochu

teď už je to ok, ale musela jsem na operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.1.16 11:38

@Conulka Ještě, že je to už o. k. :hug:
No já mám malý myom, tak to asi může souviset s tím, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
31.1.16 19:06

@jirabobes určitě, hlavně ít k doktorovi, může to být třeba 10 různých důvodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.1.16 22:56

@Conulka Jasně, já na všechny prohlídky chodím pravidelně, jen mě nenapadlo se o tom zmínit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí