Stále nevyléčená infekce pochvy

Anonymní
29.1.16 20:05

stále nevyléčená infekce pochb

Ahoj, už jsem zoufalá, v řijnu jsem byla u gynekologa, když mě trápil častý výtok, svědění a pálení - dal mi na to boraxové globule, brala jsem je týden a stav se vůbec nezlepšil. Šla jsem tam znovu, řekl, že se jedná o infekci a dal mi macmiror zaváděcí mast, ta pomohla jen částečně. Takže jsem tam šla znovu, podíval se, řekl, že to trochu zabralo, ale že sliznice ještě není v pořádku, tak mi tedy řekl, ať si dvakrát udělám výplach Clagín a pak ať střídám obden vitagyn a boraxové globule. Dělala jsem tak, ale pořád to není v pořádku. Občas mám nutkání se podrbat a nebo když čůrám, citím, jak je to u té sliznice nepříjemné (zánět močového měchýře to není, ten poznám, mívala jsem ho často).
Co bych ještě měla vyzkoušet, když nic z tohohle mi nezabralo?
Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27265
29.1.16 20:19

Začni spodní prádlo prát na co nejvyšší teplotu a bez aviváže a nebo přežehli, omez bílé pečivo a sladké. No a pak je taky třeba přeléčit i partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
29.1.16 20:23

A hlavně při zánětu nepoužívat tampony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
29.1.16 20:30
@Gábííí píše:

Tak to bude asi individuální. Ja hodne trpím ba kvasinky a v létě mi přijdou tampony mnohem lepší. Ale ke konci ms si na ně kapu teetrea olejicek nebo kokosový olej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
29.1.16 20:34
@Gábííí píše:

ano na to jsem zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.1.16 23:33

A nekupovat parfémovaný toaleťák. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.1.16 23:37

A taky je dobrý co nejvíc větrat, tedy dole. Já chodim doma jen v sukni bez kalhotek, pokud nikoho nečekám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí