Krvácení první trimestr

Anonymní
9.3.23 20:57

Krvácení první trimestr

Zdravím maminky,

vím, že na toto téma je tu diskuzí hodně, ale já bych ráda nějaké vaše novější zkušenosti, popřípadě rady..

Jsem momentálně 9tt, od začátku špiním, nějak jsem to moc neřešila, nevolnosti jsem měla pořád a hlavně u dr bylo všechno ok, před třemi dny jsem ale začala dost silně krvácet, tak jsem jela hned k dr a opět naštěstí všechno v pořádku, nasadila mi progesteron a ascorutin..momentálně zase jenom špiním, ale jsem z toho strašně vystresovaná, snažím se uklidňovat, hladit si bříško, mluvit na mimčo, ale je toho teď na mě hodně..máme roční dcerku, do toho jsme byli doma všichni nemocní, řešíme bydlení a teď ještě tohle..tak jsem vás chtěla poprosit o nějaké zkušenosti, jestli jste krvácely a přesto dopadlo vše dobře a nebo rady jak se trochu víc „uklidnit“..

Moc všem děkuji! :srdce:
(anonymně jelikož nechci aby se o těhotenství zatím vědělo)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5149
9.3.23 21:07

Měla jsem teď opakovaně hematom, i hospitalizaci 10 dní v nemocnici (v práci masivní krvácení a od te doby mam neschopenku) a prcek to zvládl začala jsem 17tt už nešpinim ale posledně doktorka ještě hematom vyděla.
V,,klidu" ještě nejsem strach mám pořád ale snažím se nepozorovat se tolik. V nemocnici mi taky říkali přečkat do 12tt aby fungovala komplet placenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 22:11

Ahoj,
nevěš hlavu. 2× jsem v prvním trimestru silně krvacela, jednou me hospiralizovali. Vždy se to po týdnu uklidnilo. Říkala jsem si, že to to miminko nemůže dát a dnes mi tady odmlouva zdravý sestnactilety kluk :D držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10971
10.3.23 08:06

Zažila jsem v prvním těhotenství, dobře to dopadlo. Teď ve druhém už to bylo jenom špinění asi 2 týdny a zatím se zdá být vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
10.3.23 11:36

Ahoj, v prvním trimestru jsem měla též hematom a vše jsem vždy hned řešila s dr. Dneska už mám doma velkého kluka :) Jen teda nešla ven placenta po porodu. PA říkala, že se to někdy stává v důsledku s hematomem v počátku těhotenství. No, nicméně narkóza se mi po porodu fakt moc líbila :) Takhle jsem se nevyspinkala dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
10.3.23 15:11

Ve druhém těhotenství jsem špinila od 4. - 5. tt, užívala jsem Utrogestan a Ascorutin. Těžko říct, jestli měly nějaký efekt. Špinění přestalo okolo 12. tt. V 17. jsem začala krvácet, i když ne nějak masivně, na gynekologii bylo vše v pořádku, příčina krvácení nezjištěna. Krvácení trvalo do 21. tt (opakovaně, při zesílení krvácení, jsem byla na gynekologii, příčina stále nezjištěna, miminko v pořádku), kdy mi jeden den byla extra divně a pak mi v noci odtekla plodovka. Byla jsem týden hospitalizovaná. Plodové obaly se zacelily, plodová voda se doplnila. Porodila jsem 39 + 0 zdravou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí