Riziko otehotneni - tabletka po

Anonymní
9.3.23 13:58

Riziko otehotneni - tabletka po

Ahoj, prosím o radu/zkusenosti.

Pri sexu, kde jsme se chranili Pharmatex gelem + kondom, na konci kondom mirne “sklouznul”. Pritel tvrdi, ze az uplne na konci pri vyndavani a ze si mysli, ze vse zustalo v kondomu…

Radeji jsem si vzala tabletku “po” … poprvé v zivote :(

Uzila jsem ji cca do hodiny od nehody…

Jsem ale v půlce cyklu, coz me mirne znervoznuje… jaka si myslite, ze je sance, ze nezabere ani jedna metoda? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
9.3.23 14:09

To by musel být zázrak, abys otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4904
9.3.23 14:12

Měli jste tam ještě ten pharmatex, vůbec bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.3.23 14:18

Můžeš být úplně v klidu. Sklouzl někde při vyndávání, takže i kdyby nějaké spermie unikly budeš je mít někde u vchodu, odkud je pro ně cesta opravdu dlouhá. Plus gel. A postinor je velmi účinný. Možnost otěhotnění ani 0,1%. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.3.23 14:39

Podle mě i ta po byla zbytečná. :) Ale určitě ne, možnost těhotenství je v téhle trojochraně fakt mizivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.23 09:12

Ahoj, verim, ze v tvem pripade je sance fakt miziva. Ja mam zakazanou antikoncepci, ale ze zdr. duvodu mit i dalsi deti. Nedavno nam prdnul kondom, vzala sem postinor a pak stejne cekala dvojcata :zed: nakonec to zkoncilo jako zamlkle tehotenstvi a musela sem na revizi. Ted po revizi o zadne nehode nevim a obavam se opet tehotenstvi :zed: :zed: :roll: Ale to by bylo na jinou diskuzi🙈 :cry:
Takze ja mam spis pocit, ze je to o tom jak je kdo chytlavej. U me vzdy stacilo jednou a hned byly deti a pak tomu nezabranil ani postinor

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky