Krvácení, špinění po hysteroskopii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mandarinka104
2.2.24 10:59

@Jana.49 Je mi líto, jak jste dopadla. Ale domnívám se, že tady byla chyba v postupu. Nevím, jestli znáte jméno Dr. Mára, je to odborník na hsk a myomy v děloze. V nějaké internetové poradně jsem četla jeho vyjádření ke kyretážím po porodu. Výslovně říkal, že nějaký měsíc po porodu se nemá dělat žádná revize (kyretáž), ale hysteroskopie!
Takže, téměř po měsíci vás neměli posílat na kyretáž, ale měli zvážit hsk.
A za druhé jste si mohla sama najít pracoviště na hsk. Jak jsem psala, já jsem si sama vybrala Gynenatal v Hlučíně, kde mi zákrok provedl osobně pan Dr. Kovář. Vzhledem k tomu, že je to také další velký odborník na hsk, proběhla naprosto bez problému, nic mě nebolelo a nemám žádné krvácení, jenom zcela lehce špiním.
Já chápu, že člověk těm doktorům nechce odporovat. Jenomže oni vám pořádně nedají žádné informace navíc, a proto se o sebe člověk musím postarat především sám! A zařídit si ten zákrok sám. Nemůžou vás k tomu zákroku v nemocnici nutit, máte možnost si vybrat soukromé pracoviště. Ale taky mi dalo dost práce, než jsem si vše zjistila a zařídila.

• Citovat
  • Upravit
744
2.2.24 13:45

@Mandarinka104
Na to člověk nepomyslel a lékařům jsem věřila. Ujal si mě sám primář gynekologie, kde jsem rodila.
Spíš jsem naštvaná že mi nikdo nedokáže vysvětlit proč ještě občas zašpiním. Když mi vzali jen nepatrný vzorek sliznice. Včera to bylo 4 týdny po výkonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
2.2.24 14:07

@Jana.49 Pokud vám na to neodpověděl váš obvodní gynekolog ani lékaři v nemocnici, můžete se obrátit na lékaře na internetu.
Doporučuji Gynekologickou poradnu Ambulantní hysteroskopie. (ambulantni-hysteroskopie, tečka, cz/gynekologicka-poradna). Můžete si tam pročíst konkrétní téma-hysteroskopie a zkušenosti ostatních žen.
Já si myslím, že vzhledem k tomu, že se děloha napouštěla tou speciální tekutinou, tak se jakoby vypláchla a stále může ještě odtékat nějaká malá nečistota ve formě špinění ;)

• Citovat
  • Upravit
744
5.2.24 11:34

@Mandarinka104 děkuji za typ.
Momentálně to mám tak že se mi sem tam objeví ve výtoku tmavá krev. Nevím co dál jak to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
6.2.24 22:42

Dnes jsem zas více růžově zašpinila, už je to na palici a mám toho plné zuby. Můj gynekolog mě slovy odbyl a v nemocnici, kde jsem zákroky podstoupili mě odkázal na svého gynekologa.

Prosím máte někdo typ na koho bych se mohla odkázat? Který by přišel na příčinu? Myslím si že už fakt toto není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
7.2.24 22:45

@Jana.49 taky doporučuji p.dr.Kováře velký odborník lze mu i zaslat meil…odpovidá…možná by poradil…taky záleží co Vám vyšlo v histologii vzorku.

• Citovat
  • Upravit
744
8.2.24 09:36

@Haninka55 histologie v pořádku, nic tam nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
8.2.24 10:27

@Jana.49 tak mozna horm. zmeny a bude to chtit nejak upravit at uz bylinkama ci jinak taky stres je velky previt…

• Citovat
  • Upravit
744
8.2.24 12:55

@Haninka55 no právě kdybych to aspoň věděla čím to je. Bojím se nasadit antikoncepci abych nezačala krvácet. Přeci po tom čím jsem si prošla trpím traumatem z krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
8.2.24 13:13

@Jana.49 to chapu…ale mozna je to reseni…zkusila bych napsat do te poradny ci Vam tu radila jista pani je to poradna dr. Kovare i byť on sam tam moc neodpovida…a nebo zmenit gynekologa proste vic nazoru…kamaradka mela jiste potize silnou ms a jedine antiko ji pomohla ja se spis priklanim k rem teliskum i kdyz ty zacatky s nima jsou taky peklicko…ja ho mam necele dva roky a kdyz prijde spineni tak jsem cela nervni a nesva…jdu treba i na utz vse ok..ale holt priroda je kolikrat silnejsi i me hormony a to spineni se ukaze…tak mi je vzdy vysvetleno…ale zmenila jsem mudru…ta byla desna…s nicim mi nepomohla az ted mam mudra co i odepise na fb zpravu…proste uplne jiny pristup…zkusit se ma vse a hlavne to chce klid a neguglit…🙂to Vas akorat rozhodi…znam dle sebe.

• Citovat
  • Upravit
744
8.2.24 13:32

@Haninka55 děkuji
Do poradny už jsem v pátek napsala a čekám… Se svým doktorem jsem nikdy neměla problém spíš naopak. Ale teď podle mě on sám neví a radil abych to dál neřešila, že jsem byla na hysteroskopii a že podle všeho jsem v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
8.2.24 13:42

@Jana.49 zkus se opravdu zkusit hodit do klidu…on stres dela neplechy ve vsem…a treba to pomuze.

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
9.2.24 11:36
@Jana.49 píše:
Dnes jsem zas více růžově zašpinila, už je to na palici a mám toho plné zuby. Můj gynekolog mě slovy odbyl a v nemocnici, kde jsem zákroky podstoupili mě odkázal na svého gynekologa.Prosím máte někdo typ na koho bych se mohla odkázat? Který by přišel na příčinu? Myslím si že už fakt toto není normální.

Dobrý den, vždyť jsem vám to psala:
Doporučuji Gynekologickou poradnu Ambulantní hysteroskopie. (ambulantni-hysteroskopie, tečka, cz/gynekologicka-poradna). Vy jste se na to nedívala?
Já si myslím, že vám tu hsk provedl asi nějaký nezkušený operatér, když máte stále problémy. Já jsem byla u p. Dr. Kováře a všechno naprosto v pořádku.

@Haninka55 ano, to jsem paní poradila hned - vždyť to je stránka s kontakty na ordinace p. Dr. Kováře :palec: ale tak jestli se na to ani nepodívala nebo si to nevyhledala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa