Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit - právě jsem zjistila, že jsem začala krvácet jako bych měla mít menses, ale jsem teprve 16. den cyklu a beru antikoncepci - nevíte některá, čím to může být způsobeno? Hrozně mě to překvapilo - stalo se to některé z vás? Mám se znepokojovat?
Děkuju moc za pomoc, jsem z toho celkem mimo…
Zdraví Jájulka
Mně tohle dělala antikoncepce. První jsem kvůli tomu musela vyměnit. A u té druhé se to stávalo někdy, když jsem k tomu vzala nějaký jiný prášek. Specielně ATB a analgetika. Je to napsáno myslím i v příbalovém letáku.
Ivča
Děkuji za odpověď, Ivčo,
antikoncepci jsem brala 7 let Pramino a teď beru asi rok Minesse a nikdy (za těch 8 let) se mi nic takového nestalo - proto mě to tak vykolejilo… Posledních pár dní jsem nebrala ani žádný jiný prášek, proto mě nenapadla žádná možnost, z čeho by to mělo být.
Krvácení přes noc ustalo, tak prostě nevím… Už mě napadla i varianta, že bych nějakým záhadným způsobem otěhotněla, ale to bych přece nekrvácela, ne? Takže jsem ji zavrhla…
No nic, kdyby měla některá z vás ještě další zkušenost, budu ráda.. Ale hlavně, že krvácení už nepokračuje…
Díky
.
Jájulka
Tak jsem právě zjistila, že krvácení neustalo, ale jak jsem se začala pohybovat, tak se zase obnovilo…
.
Jájulka
Spoustu let jsem brala Pramino a nikdy se mi to nestalo, rok a pul po porodu jsem zacala uzivat Minervu a přesně jako u tebe…
Určitě bych ale pro jistotu zašla za gynekologem!
Veru