Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Buba27 asi jenom bobek zlobil, tak hodně štěstí a potom napiš, co ti řekl ![]()
Tak doktor nic neshledal. Ultrazvuk je v pořádku, děložní čípek taky. Malý tam bylo vzhůru nohama na hlavičce
chudák už mě má asi dost, tak se staví na hlavu, pořád mám zrychlenou tepovou frekvenci co se bojím. Doteď vždy seděl, anebo ležel. Spadl mi kámen ze srdce, fakt jsem se bála. Je to naše první dítě, nejsem nejmladší, je mi 32… Rádi bychom stihli mít dvě. Já bych i tři, Bohužel před tím jsem ještě neměla svého skvělého manžela a teď budu šťastná když věkově a zdravotně stihneme ty dvě.
Tak to je fajn, že je všechno v pořádku. u mně taky na nic nepřišli a od té doby je všechno ok.
Je to zajímavý že se dějí takové věci bez zjevné příčiny… To jsi hodná za ty Tvé slova
a jakže dlouho jsi teď těhotná?
Já jsem teď 15+2, takže zase moc dlouho ne. ale pamatuju si, jak jsem se při krvácení vyděsila, že je to konec…na mě naštěstí byli na pohotovosti slušní, asi klika ![]()
Kde? Já byla u Apolináře. Sestra byla naprosto strašná, taková do 50 let ji mohlo být, měli jsme k večeři doma bramboráky, čistila jsem si zuby v rychlosti než jsme jeli, no ale sprdla mě:„vy jste jedla česnek“ no fakt byla hnusná, řekla jsem ji že jedla, že jsem nepředpokládala že někam budu muset. Odsekávala a byla očividně nasraná na celej svět, protože musela být v práci.
Jo je to hustý jak najednou člověku nezáleží na tolik na sobě jak na tom mrňouskovi v břiše. Udělala bych pro něj vše a to ještě není na světě…
Přeji vám oboum hodně štěstí ![]()
@Buba27 já když jsem jela na pohotovost, tak asi hod předtím jsme měli česnečku
byli jsme v olomouci, já tam i pracuju, takže vím, že na gyndě jsou většinou hnusní. záleží jak kdo, asi jak všude, že?
ať žije česnek
ano, třeba kdybych narazila na jiný personál v jiný den tak by to bylo v pořádku. Jen je to fakt nepříjemný když člověk umírá strachy a ještě jsou na něj zlí a buzerujou za čenek
Ahoj holky
jsem asi v 6tt a minulý týden jsem byla na gyndě protože se mi objevilo malé ale opravdu mimi množství krve jako by mi praskla jen nějaká žilka…vše bylo v pohodě ale ještě tak 2 dny potom se to ukázalo ale opravdu jen malinko zase a nezašpinilo mi to ani kalhotky nic prostě…pak 3 dny nic a dneska zase taková tečka na toal. papíru… nevím jestli mám zase jít k dr. když mi řekla, že je vše ok a že takové menší zašpinění nebo zakrvácení je v pořádku…na kontrolu mám jít v pondělí 19.11… mám vyčkat nebo jít dřív?? dilema ![]()
No prý malinké špinění na začátku těhu
je normální, ale stejně bych alespoň lékaři zavolala a zeptala se. Ale fakt by to nemělo vadit, jen člověk je z toho neklidný no…
Gratuluju k otěhotnění ![]()
Děkuju
počkám a uvidím pokud se to nebude zhoršovat tak asi vydržím do pondělí a uvidíme jak se malému daří..když jsem s tímto problémem byla poprvé u dr. tak mi udělala utz usmála se a řekla, že prcek roste skokem
že žádná krev tam není a že je to ok… tak si říkám že už by asi bylo něco špatně předtím..nezhoršuje se to a měla jsem 3 dny pokoj
mohou to být třeba praskající žilky tím jak se zvětšuje děloha??? ![]()
Jo a navíc dala mi převentivně utrogestan 1-0-1 na podporu těhotenství tak to mě celkem uklidnuje ![]()
Neznám, teď jsem si o tom početla na netu a vypadá že by to Tvoje potíže mohlo vyřešit
Jupííí, budeme mít miminka. Já se tak těším ![]()
Ahoj holky jsem v 10+1tt na 9tt jsem z niceho nic zacala krvacet.
byla jsem u sveho gynekologa ktery me vysetril a zkontroloval UZ.. nic
ale nenasel.. a predepsal mi Ascorutin.. beru ho uz 6dni.. celkem to pomohlo,
ale dnes na vecir sem si dosla na WC a malinko krve.. bolesti nemam… a co si to ted hlidam, tak zase spinim. doktor rikal, kdyby neco tak mam prijit.. nebo ze si mam zajit do nemocnice.. co radite vy?
@makyna91 tak já bych asi radši šla, mně říkal doktor, že kolem 9. týdne přechází mimi na výživu z placenty a krvácení bývá často, ale pro jistotu bych zašla. budeš potom klidnější.