Krvácení ve 37.tt

582
12.9.11 12:14

krvácení ve 37tt

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenosti se stejným nebo podobnym problémm jako já..Jsem 37+6 a od minule středy lehce krvácím,z porodky nás poslali domů že je to normální a ještě na nás koukli jak na blby že tam stím vůbec jedeme,pry je to způsobeno roztahovaním a stahováním čípku a tím praskaji nějake cévky..Jenom mi príjde divné že je to pořád v kuse už týden někdy opravdu jako jenom špinění a někdy docela silnější čerstvá krev,tak nevím :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
12.9.11 12:17

Mimčo zkontrolovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.9.11 12:20

Pokud tebe i miminko doktoři zkontrolovali a tvrdí, že je všechno v pořádku, tak bych to neřešila. Už jsi na konci těhotenství, ono to miminko tlačí na spodek a tím tlakem a váhou ty cévky nevydrží a klidně praskat můžou. Užívej si poslední týdny a přeji pohodový porod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.9.11 12:24

No snad jo,je to první těhotenství tak třeba trošku plašim,ale když už jsme u konce,nechci nic zanedbat.Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.9.11 12:24

JJ mimčo kontrolovali monitorem i ultrazvukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.9.11 13:23

Také jsem špinila cca 14 dnů před porodem, vždy tak 1 den špinění, dva dny klid. V den porodu jsem špinila víc. Také jsem volala do porodky a říkali to samé, otvírám se a mám čekat. Dojet, když nebudu cítit pohyby (12hodin :zed: ), když praskne voda nebo dorazí kontrakce:-) Po kontrole jsem spíš než špinila, tak krvácela. Neboj, bude to ok. Jo a poučka z porodky - pokud není krev na pořádné nasáklou vložku, tak o nic nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.9.11 13:26

Děkuju moc za odpovedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.9.11 14:19

ahoj, neviem, ci je to este aktualne, ale ja som krvacala minulu sobotu - jasne cervenu krv a v motole si nas nechali… tak drzime palce, snad je vsetko ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.9.11 12:31

no ono je to asi v kazde nemocnici jink,ja sem v Jablonecke nem. a na tu je sama chvala,tak snad by nic nezanedbali..snad bude vse v poradku a moje mala pindulka taky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
12.2.13 07:10

Tak nevím, jestli jsem to včera nepřehnala s epinem. Na pár vteřin mi tam zajel i celej / ale jen na hranu, k tomu tvrdému konci / a potom když sem ho nechala vyklouznout, tak mi z pochvy vytekl čůrek krve. Aspoň sem mněla takový pocit. Na gauči byl větší flek a krev i na ubrousku, jako když se utřu při MS. Manžel se bojí abych si epinem nevyvolala porod a nelíbí se mu to celou dobu co cvičím, necelých 14 dní. Porod mě čeká druhý a jsem 37 tt. Zítra mám jít do poradny, ale radši bych šla už dneska. Ale mudra má dovolenou a poslala mě do nemocnice, tak snad tam nenarazím na nějakýho odpůrce epina. Přemýšlela jsem i nad hlenovou zátkou, ale hleny v různé formě mám celé těhotenství a i včera to epino bylo hlenem obalené. Občas to je jako když se mi někdo vysmrká do kalhotek / promiňte výraz :oops: / ale brala jsem to za normál, tak sem ani dr. nehlásila. Jo a CS mám stále 0, teda podle poseldní poradny. Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.2.13 10:14

@zasemamina Já vůbec nevim co to je za cvičení, nic takového jsem nepraktikovala…Mě tenkrát řekli že to jsou nějaké cévky které někdy praskají a proto ta krev. V tvém případě bych si asi došla k dr.pro jistotu…Hlenovou zátku 100% poznáš…Taky jsem měla pořád hleny, ale tenhle je opravdu jinej..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
12.2.13 12:15
@misicka38 píše:
@zasemamina Já vůbec nevim co to je za cvičení, nic takového jsem nepraktikovala…Mě tenkrát řekli že to jsou nějaké cévky které někdy praskají a proto ta krev. V tvém případě bych si asi došla k dr.pro jistotu…Hlenovou zátku 100% poznáš…Taky jsem měla pořád hleny, ale tenhle je opravdu jinej..:D

U prvního těhu jsem nic takového nezažila, ani odchod zátky si nevabavuji, tak právě nevím. Těm cévkám věřím, ale celkem blbý že by zrovna při nafukování balonku v pochvě… Uvidím co zítra, od tý chvíle je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
30.10.20 02:31

Ahoj chci se zeptat jak jsi dopadla? mam ted ten samy problem, bolest jako menstruacni a dnes rano mi odchazela nejdriv lehky čiro lehce naruzovely hlen, pak 10 minut pote krev jako pri pocatek menstruace :/ nechci jet do nemocnice brzo aby se mi neposmali ci neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
30.10.20 02:41

@Linda95 vůbec se neboj, zavolej si tam klidně hned,.. a zeptej se co a jak… Oni Ti podle mě řeknou ať přijedeš hned na monitor a vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
30.10.20 04:23

@Sluníčko1511 kam mam zavolat? do prenatalni poradny anebo na pohotovost prosim? Mam ted porad na toaletaku toto :( uz hodinu:( promin za fotku, jen nevim zda uz mam jet do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí