Kolik vážíte?

Anonymní
12.9.11 07:55

Kolik vážíte??

Ahoj vážím 53 kilo, a všude kolem slyším jak mi všichní říkají, abych nedržela dietu a at se taky pořádně najim, nikdo mi ale něvěří, že já jím uplně normálně a dopřeju si uplně všechno a žádnou dietu nedržím, už mě to docela štve, nyní jsem ve 3 měsící těhotenství a všichni jen ať jím, že toho chudáčka ani nenakrmím, má někdo podobně zkušenosti???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
12.9.11 07:59

Vyprdni se na ně. :hug:
Já vážim o 5kg víc a v těhotenství jsem poslouhala pořád, že mám jíst, že bude chudák podživenej ma nemocnej. :cert: Přitom jsem byla jak kyselina. :mrgreen: A nejlepší bylo, že jsem přibrala jenom 8kg a všichni, že určitě nejim abych nebyla tlustá. :poblion: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.11 08:09

to mě právě říkají taky, o víkendu jsme byli za švagrem a on prý ať už konečně nedržim ty svý diety a já na to, že nic nedržim a ani jsem je nikdy nedržela a on jak musim jíst, chudák dítě atd :pocitac: prostě mě to tak naštvalo :cert:

• Citovat
  • Upravit
16077
12.9.11 08:11

Zakladatelko: no ono taky záleží kolik měříš a jestli zvracíš..moje norm. váha je taky 53kg, na 164cm..teď jsem ve druhém měsíci a mám 52kg..zvracím jak Amina, takže to možná ještě klesne..ale do toho kolik kdo váží podle tvému okolí nic není..je to každého věc.. ne každý umí přibírat a ne každý ubírat..

Jinak já teda od mamky, taky dost často poslouchám,ať víc jím…přitom jsem uplně normální..ale zas maminky to myslej dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.11 08:13

Měřim 167 cm, a nezvracim, ale je fakt, že někdy bych snědla uplně všechno a někdy jsem uplně bez chuti, ale tak nějak se snažim jíst pravidelně

• Citovat
  • Upravit
27008
12.9.11 08:14

Já vážím a kilo a půl mín a tkay to slyším at se jdu najíst…mno kdyby viděli co spořádám tak by asi koukali jo a to mám dvě děti u obou jsem přibrala 20 kg ale kojením jsem to dala rychle dolů a to maldšího ještě kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
12.9.11 08:14

Ja vazim taky 53kilo,ale k moji vysce je to uplne normalni vaha. Me nikdo nic nerika, jen sem tam starsi clenove rodiny, ze se jim ztratim apod…mivala jsem pres 60kg takze to bylo o zvyku :) V tehotenstvi jsem pribrala taky jenom 8kg a jedla jsem normalne, zadny extremni chute, takze to slo :) Me zase rikali, ze neni mozny, ze „nezeru“ a nemam chut porad neco jist :nevim:

No a k tomu, ze jsi hubena hned neznamena ze drzis dietu :roll: To jsou proste recicky…nevsimala bych si toho :roll: a behem tehotenstvi urcite nejaky to kilo naberes a malej o hladu nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.9.11 08:15

Vážím teda 63, ale jsem vysoká, na hranici normál BMI a podvýživy. Žeru jak nedovřená, to samé bylo v těhu. Přesto jsem do 24tt zhubla kilo a nenabrala ani deko. Okolí si taky ťukalo na čelo. Vybodni se na ně, ty máš svědomí čisté, ať si myslejí co chtějí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
12.9.11 08:16

Z toho si nic nedělej. Kamarádka při výšce 173cm měla před těhu 48kg, skoro do 30.týdne jen blila, přesto nabrala nějakých 15kg(jen do břicha) a když se malá narodila, naprosto zdravá, měla 3900g, takže si z ní vzala, co potřebovala. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
12.9.11 08:17

Lidi jsou hrooozně chytrý .. pošli je všechny do oněch míst.
Těhu ženská má sníst deně cca o 500 kalorií víc než netěhotná, takže vypust kecy, že jíš za dvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.9.11 08:17

před těhu 56kg na 170cm, a říkali že jsme vyschlá, já si připadala naprosto normální, žádná vyzáblina i prsa jsem měla :lol: teď mám něco přes 70kg ve 35.týdnu a stejně mi říkají dál ať se najím , tak nevím co mají, jím normálně někdy až moooc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 08:25

každej jsme nějakej, každý má jiný spalování..ti co ti to říkaj nejspíš závidí.. a není snad pravidlem, že se musí v těhotenství nabrat kvanta kil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
12.9.11 08:35

Já měřím taky 167 a na začátku těhotenství jsem vážila taky 53 kg. Teď s ročním dítětem mám 55 kg. Jinak co se týče stravy v těhotenství, tak by se prý mělo sníst tak o jedno jablko denně více než normálně. Takže jíst za dva, když nemáš takový hlad je nesmysl. Mě začalo malinko růst bříško až v patém měsíci a pořádně mi vyrostlo až v devátém a i tak jsem měla před porodem malé bříško. Jedla jsem skoro stejně jako před těhotenstvím a poslouchala jsem to co ty ze všech stran. Každý do mě jel, že málo jím, abych si udržela „linii“, ale já prostě větší chutě neměla :nevim: . Tak se na ně vyprdni. Jíst co nejvíce zahuštěné omáčky, polévky s jíškou a smetánkou…to je prostě nesmysl. Hlavně jíst takové jídlo, z kterého má mimi živiny, což podle mě mouka teda určitě není :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
12.9.11 08:40

Ahojky já mám 169cm a před otěhotněním jsem vážila60kg,často jsem slýchavala at se najím,přitom jsem jedla normálně,nikdy jsem nepotřebovala držet žádné diety,prostě je to v genech,nemám po kom byt silná,ted mám dva týdny do porodu a vážím 71kg takže 11kg nahoře ale všechno mám v bříšku a celé těhotenství jsem jedla jako obvykle,žádné přejídání,najím se když mám hlad,na řeči lidí bych nedala,kdybych byla tlustá,zase by mlely o tom že bych se neměla tak cpát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.9.11 08:41

No tak já tady s svojí váhou (XL) bych asi moc plodně nepřispěla! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale musím souhlasit, ty sama musíš vědět, jestli jíš „normálně“, a ostatním je do toho houby (nebo max tvé lékařce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí